kokios fainos fotkes!!!! kaip noriu as ... visko.... ech, grazumelis
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 18, 08:21)
Labai geras albumiukas.
Sveikutės jungiuosi ir aš į būrį jei priimsite Turiu kol kas 1 alpinariumą, gal nelabai vykusį, bandysiu tvarkyti aš jį ir dar kitą tokį pusiau alpinariumą bandysime įrengti, nes vienam mano meniniam darbui neturime vietelės
jei kam įdomu ir reikia pavyzdžių, čia keliu albumą su nuostabiomis foto iš interneto pasigrožėkit http://public.fotki....nkos-tvarkymas/
Ačiū už idėjas, manau pravers Tiek grožybių ten
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 04 16, 18:41)
jei kam įdomu ir reikia pavyzdžių, čia keliu albumą su nuostabiomis foto iš interneto pasigrožėkit http://public.fotki....nkos-tvarkymas/
QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 19, 10:32)
Sveikutės jungiuosi ir aš į būrį jei priimsite Turiu kol kas 1 alpinariumą, gal nelabai vykusį, bandysiu tvarkyti aš jį ir dar kitą tokį pusiau alpinariumą bandysime įrengti, nes vienam mano meniniam darbui neturime vietelės
ačiū ir sėkmės darbuose
Labukas
Visu gelynai tokie grazus,tiek augalu nuostabiu prisiziurejau
"Atnesu" ir as savo naujaji kurineli.. Viska keitem kardinaliai,norejosi kazko naujo,kazko kitaip..Tai viska pasidarem dviese su vyru,darbo buvo labai daug.. Idedu foto pries ir po,gal patarsit ka pakoreguoti,nes dariau viska pagal save.
Cia vaizdas is balkono (is virsaus)
PRIS:
Dabar naujas:
Papildyta:
O cia irgi priesais ta didiji yra mazasis.
Ten pusiau pavesis,nes ten didziule tuja salia,auga,tai nezinojau ka sodinti.. Bet radau iseiti,susodinau rododendrus kelis
Kaip manot,ar gerai??
Pries:
Dabar:
Visu gelynai tokie grazus,tiek augalu nuostabiu prisiziurejau
"Atnesu" ir as savo naujaji kurineli.. Viska keitem kardinaliai,norejosi kazko naujo,kazko kitaip..Tai viska pasidarem dviese su vyru,darbo buvo labai daug.. Idedu foto pries ir po,gal patarsit ka pakoreguoti,nes dariau viska pagal save.
Cia vaizdas is balkono (is virsaus)
PRIS:
Dabar naujas:
Papildyta:
O cia irgi priesais ta didiji yra mazasis.
Ten pusiau pavesis,nes ten didziule tuja salia,auga,tai nezinojau ka sodinti.. Bet radau iseiti,susodinau rododendrus kelis
Kaip manot,ar gerai??
Pries:
Dabar:
man labai gražu
Graziai tik man asmeniskai perdaug akmenuku, nemegstu kai buna viskas aklinai uzpilta bet cia skonio reikalas, kas kam patinka
ORDI grazu tikrai, o jei po to kazaskas ne taip bus tai kazka perdesi, kazka savito inesi, man asmeniskai is ideju nete ir patarimu niekada nesigauna kiek teko bandyti, minti lyg ir turi bet bedarant automatiskai naujos idejos sauna, tikrai grazu Saunuole
Aciu merginos uz nuomones
Akmenuku kiek nupirkom tiek,nebuvo kur det tai pylem kiek tipo..O mintis ir buvo tokia,kad nereiketu rupintis dygstancia zole,nes nebeturiu visai laiko ravejimui
Sudygs veja,gal ir vaizdeis pageres Na ka,pirmas blynas,laikui begant gal kazka pakoreguosim
Akmenuku kiek nupirkom tiek,nebuvo kur det tai pylem kiek tipo..O mintis ir buvo tokia,kad nereiketu rupintis dygstancia zole,nes nebeturiu visai laiko ravejimui
Sudygs veja,gal ir vaizdeis pageres Na ka,pirmas blynas,laikui begant gal kazka pakoreguosim
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 05 06, 19:27)
man gal kiek perdaug
nebent man didelių akmenų per daug arba kitokio susodinimo medelių norėtųs, bet...pas mane nė pusės tokio grožio nėra, todėl gražu argi ne?