Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(jugaga @ 2011 11 18, 12:25)
o gal pasidalinsit su kokiom programelem tokius projektukus darot? blush2.gif

čia dariau su Garden Puzzle thumbup.gif jei nusiperki, tai gali net įkelti savo nuotrauką ir didesnis augalų pasirinkimas....
Atsakyti
[quote=TacTic,2011 11 18, 11:25]
nutyso seilė... wub.gif pas mus jau tvora uždėta, dabar per žiemą galėsiu ir aš projektuotis ko noriu smile.gif o galima nuorodą tos programos kur siustis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyn@kė: 18 lapkričio 2011 - 16:29
QUOTE(TacTic @ 2011 11 18, 16:05)
čia dariau su Garden Puzzle  thumbup.gif  jei nusiperki, tai gali net įkelti savo nuotrauką ir didesnis augalų pasirinkimas....

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 11 18, 16:22)
o galima nuorodą tos programos kur siustis?

nuoroda

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 11 18, 16:57)

wub.gif group.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 11 10, 12:01)
Nuvažiavom į pirmą pasitaikiusią lentpjuvę ir šeimininkas leido imt nemokamai pušies mulčo kiek norim - absoliučiai gražaus kaip parduotuvėj prisikasėm dešimt maišų (tų didelių, bulvinių), nes daugiau į mašiną netilpo biggrin.gif jau trečius metus naudoju negailėdama ir nesibaigia thumbup.gif

Aš tą mulčą naudoju ir rožėms mulčiuot, ir po spygliuočiais šliaužinačiais - jo matytis nelabai ten matosi, bet piktžolės tada neželia thumbup.gif . O lentpuvėse jo didelėm krūvom būna, nes jie gi rastus nužievina mirksiukas.gif

Puiki mintis thumbup.gif O kur "ta artimiausia lentpjūvė"? Mes irgi netoli Vln rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynes @ 2011 11 20, 00:26)
Puiki mintis  thumbup.gif O kur "ta artimiausia lentpjūvė"? Mes irgi netoli Vln rolleyes.gif

Bajorų lentpjūvė mirksiukas.gif Mes pirkom visą medieną iš ten namui (ir gegnes, ir tvorai lentas ir visą kitą medienos "gėrį"), tai buvom pasiruošę šeimininkui į sąžinę apeliuot, bet jis ir taip geranoriškai leido to mulčo pasikast mirksiukas.gif
Atsakyti
Spalvų gama smile.gif) pirmas neturėjimas kas veikt 4u.gif
Atsakyti
Šiandien ``svajoniu soduose``rode,kaip kuriamas alpinariumas. Vis galvojau,kad vaismesis ir alpinariumas nesiderina blush2.gif Ta laida kartos ir int.galima pažiūrėti ax.gif Mano stovyklavieteje alpin.vietos nera,bet gal reikes pametyti šituos akmenelius. Dabar nupjovus visusaugalus lyg į švaru lapa lengviau žvilgtelet į aplinka rolleyes.gif Gal kur įtaisysiu kokį spygliuotuką. doh.gif Patiko laidoje matyta tuja-neaugi,glaustašake,šviesiai žalia.Tik pavadinimo nežinau g.gif GalTuja rytinė Aurea Nana
Atsakyti
[quote=amarrile,2011 11 20, 17:59]
patiko ir man ryte laida, aktualu...
Atsakyti
sveikos,vis uzsuku paziureti ko jus cia priplanavot,grazu,ka nors nukopijuosiu ir as.siemet ziemos kol dar nera ,tai as jau pradejau pavasario darbus.nukasiau velenas naujam alpinariumui,jei neuzsnigs manau ir akmenis dar sudesim.
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2011 11 30, 17:34)
sveikos,vis uzsuku paziureti ko jus cia priplanavot,grazu,ka nors nukopijuosiu ir as.siemet ziemos kol dar nera ,tai as jau pradejau pavasario darbus.nukasiau velenas naujam alpinariumui,jei neuzsnigs manau ir akmenis dar sudesim.

saunuolė,o aš jau nespėjau,vis laiko,laiko nėraaa schmoll.gif
Atsakyti