Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(Maniakė* @ 2010 10 27, 09:20)
lotuliukas.gif
Tai jau gal ir kelionės įspūdžiais su svietu pasidalinsit?  lotuliukas.gif

Na, oras buvo klaikiai lietingas, tai lauke nelabai buvau, t.y. po parkus nevaikstinejau. Apsilankiau mokslo muziejuj (nemokamas), bet kadangi buvo jau antras lankytina sobjektas, tai neypac turejau jegu visa kruopsciai apziuret. Bet is esmes vertas demesio. O jei dar su vaikuciais, tai isvis thumbup.gif Ten jiem yra tokios sales, kur jie gali gyvai prisiliest prie mokslo (laipiot, spaudyt ir t.t.).
Buvau St. Paul katedroj. Siaip 12 svaru kainuoja, bet is forumieciu siustos nuorodos atsispausdinau kupona, tai kainavo 10. Net nezinau, ar labai jau verta tiek pinigu... Tik labai jau naujoviskos tos ausines (kazkodel iejo i bendra kaina, nors parasyta, kad + 3 svarai). Tipo ipod su nuotraukom, filmuota medziaga ir pan. ax.gif

Dar uzmaciau, kad 15 (tikiuosi, kad neklystu del numerio lotuliukas.gif ) autobusas toks aprepiantis puse miesto, tik nespejau pasivezint. Aisku, marsruta galima panagrinet, bet teko ji matyt keliose labai skirtingose vietose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2010 10 27, 14:52)
Turiu klausimuka del Easybuso. Draugas nupirko man bilietus, bet ant ju jo pavarde. Ar nebus problemu?  g.gif Dokumento gi kiek suprantu nepraso. Kaip jums buvo?

Dokumento nepraso, o jei draugo pavardė lietuviška, tai tikrai nesupras ar vaikino ar panelės vardu tas bilietas biggrin.gif
Dabar apie savo patirtį:
Į priekį važiuojant susėdom į vietas, vairuotojas toks atsipūtęs juodukas tarp eilių prabėgdamas peržvelgė kad turim bilietus, tiek to tikrinimo smile.gif
Grįžtant buvo kitas vairuotojas. Tas panagrinėjo bilietą, pastebėjo, kad važiuojam vėlesniu reisu, nei išpirktas bilietas, tai šiek tiek pabambėjo. Buvom pasiryžę pirkti naują bilietą, kad tik suspėt į orouostą, bet ačiū tam vairuotojui, neprireikė. Ir laimė, kad tuščių vietų buse buvo.
Atsakyti
QUOTE(tikriausiai @ 2010 10 27, 15:31)
Sveikos, po truputi ruosiuosi savaitgaliui Liverpulyje. Ne Londonas, bet manau panasu turetu buti. Svesiu gimtadieni, gal tiksliau tik minesiu, bet ne tame esme:) Norejau pasiteirauti, kiek mazdaug pinigu verta pasiimti? Busiu nuo penktadienio velaus vakaro iki pirmadienio ankstyvos dienos. Visbucio man uzsakienti paciai nereikes, todel tai nekainuos, taciau jei skaiciuojant visa maista kavinese ir pan.? Neieskau pigiausiu variantu, tiesiog iprastiniu, kaip pvz. Vilniuj pietaujant kokiam Cili tai ir ten - kad ne valgykla, bet ir ne prabangiausias variantas + bent viena naktis klube (tai cia jau itariu daugiausiai). Apsipirkinejimui laiko tikriausiai nebus, taciau reiketu pagalvoti ir apie taxi, planuojam i ta Bitlu muzieju. Gal kuri gyvenat/zinot/daznai lankotes ir bent apytiksle suma pasakytumet kiek man pasiimti savaitgaliui del saves pacios?smile.gif

Kažkaip nelabai domėjausi apie tai, bet taxų kainos tai eina sau. doh.gif doh.gif
Man vien kelios mylios kainavo £12 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 10 28, 16:58)
Oi čia jokio skirtumo, gyvenu aš čia.
Bet ot negaliu, kainas ant kai kurių daiktų tai tikrai užsikėlę.  doh.gif

As turiu omeny, kd gyvenant ir dirbant salyje, kur ivestas euras, keliauti yra ne tik patogiau, bet kaip ir pigiau. Pvz. Airijoj gyvenant visiskai nera brangu keliauti i Anglija, nes priprate ir t.t., o cia Lietuvelej tu atlyginimu mazai kam uztenka geroms atostogoms.
Kazkaip sunkiai mintys destosi man siandien, bet zodziu..smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites smile.gif

Turiu klausimuka. Planuojame su MB vykti i Londona trims dienoms. Dabar intensyviai ieskau, kur kaip imanoma pigiau apsistoti (bet nenorime kambariu dalintis su kitais zmonemis). Kaip manote, ar imanoma 3dienoms nakvyne rasti kainuojancia iki 100eur? 4u.gif Busiu dekinga uz bet kokia informacija: cia ar az.
Aciu Jums labai! ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikriausiai @ 2010 10 28, 17:55)
As turiu omeny, kd gyvenant ir dirbant salyje, kur ivestas euras, keliauti yra ne tik patogiau, bet kaip ir pigiau. Pvz. Airijoj gyvenant visiskai nera brangu keliauti i Anglija, nes priprate ir t.t., o cia Lietuvelej tu atlyginimu mazai kam uztenka geroms atostogoms.
Kazkaip sunkiai mintys destosi man siandien, bet zodziu..smile.gif

Tai vat, supratau gerai išdėstėt, kainos didelės tikrai yra atvažiavusiam iš Lietuvos ir iš kitur, tie patys bilietai į Londono akį, dabar bijau sumeluot, apie £17. Kaip dirbi čia ir uždirbi, nesuki galvos, o kaip iš lietuvos atvažiuoji, ir pagalvoji, jog 70litų, tai žinot, nelabai ir noris g.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sendra @ 2010 10 31, 01:27)
Sveikos, mergaites smile.gif

Turiu klausimuka. Planuojame su MB vykti i Londona trims dienoms. Dabar intensyviai ieskau, kur kaip imanoma pigiau apsistoti (bet nenorime kambariu dalintis su kitais zmonemis). Kaip manote, ar imanoma 3dienoms nakvyne rasti kainuojancia iki 100eur?  4u.gif  Busiu dekinga uz bet kokia informacija: cia ar az.
Aciu Jums labai! ax.gif  smile.gif

iki 100 euru - nemanau. Iki 100 svaru - labai gerai paieskojus galima, bet labai toli nuo centro. 40 svaru dvivietis kambarys nakciai 2oj zonoj yra labai pigu.
Atsakyti
Perskaiciau ankstesnes temas, viska isidejau i galva ir nusipirkau internetu 2 traukinio bilietus Nuo Gatwick Airport iki London Victoria uz 10 svaru, tik jusu info deka thumbup.gif .
Bet dabar kur strigau g.gif Galvojau kad man juos leis atsispausdint, bet nurode tik koda kazkoki ir kad Getting your tickets: Self-service ticket machine .
Ar buvo taip kam ir kaip cia elgtis. Ten suprantu kad rasiu jas aerouoste. ***** laiko tik valanda pasilikau, kad tik speciau...
Skrendu penktadieni, jei kas supratot ko klausiu ,brukstelkit mirksiukas.gif .
Nors gerai perskaicius visas temas jautiesi kaip Londone buvojes drinks_cheers.gif .

Ir keliausiu southernrailway, kazin jis kaip ten netoli Gatwicko aerouosto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jogiene: 02 lapkričio 2010 - 10:25
QUOTE(jogiene @ 2010 11 02, 10:21)
Perskaiciau ankstesnes temas, viska isidejau i galva ir nusipirkau internetu 2 traukinio bilietus Nuo Gatwick Airport iki London Victoria uz 10 svaru, tik jusu info deka thumbup.gif .
Bet dabar kur strigau g.gif  Galvojau kad man juos leis  atsispausdint, bet nurode tik koda kazkoki ir kad Getting your tickets: Self-service ticket machine .
Ar buvo taip kam ir kaip cia elgtis. Ten suprantu kad rasiu jas aerouoste. ***** laiko tik valanda pasilikau, kad tik speciau...
Skrendu penktadieni, jei kas supratot ko klausiu ,brukstelkit mirksiukas.gif .
Nors gerai perskaicius visas temas jautiesi kaip Londone buvojes drinks_cheers.gif .

Ir keliausiu southernrailway, kazin jis kaip ten netoli Gatwicko aerouosto?

As pirkau online bilieta is Victorios i Gatwicka, Tai turejom atsiimt tose masinose, bet kazkodel jos nedave bilieto, tai tiesiog kasoj atspausdino.
O valanda laiko tarp ko pasilikai?
As irgi vaziavau southenrailway ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2010 11 02, 13:53)
As pirkau online bilieta is Victorios i Gatwicka, Tai turejom atsiimt tose masinose, bet kazkodel jos nedave bilieto, tai tiesiog kasoj atspausdino.
O valanda laiko tarp ko pasilikai?
As irgi vaziavau southenrailway  ax.gif

14 30 atskrendu, o traukinys 15 35 kazkas, tai kazin ar spesiu i ta southenrailway ane doh.gif . Tai jei nepavyks tai reiks ir man prasyt kasose, jei tada is vis ka nors spesiu smile.gif . Cia bus norejau kiap pigiau, o gavosi kaip visada.
Atsakyti
QUOTE(jogiene @ 2010 11 02, 17:53)
14 30 atskrendu, o traukinys 15 35 kazkas, tai kazin ar spesiu i ta southenrailway ane doh.gif . Tai jei nepavyks tai reiks ir man prasyt kasose, jei tada is vis ka nors spesiu smile.gif . Cia bus norejau kiap pigiau, o gavosi kaip visada.

jei su rankiniu bagazu, manau spesit laisvai, aisku jei lektuvas neveluos(nors dazniausiai neveluoja i Uk) bet jei su bagazu kurio teks laukti, tai labiau priklauso, kad jis atkeliaus ax.gif jei yra planas paziurekit i kur atskrendat ir kur ta stotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 11 02, 20:02)
jei su rankiniu bagazu, manau spesit laisvai, aisku jei lektuvas neveluos(nors dazniausiai neveluoja i Uk) bet jei su bagazu kurio teks laukti, tai labiau priklauso, kad jis atkeliaus ax.gif jei yra planas paziurekit i kur atskrendat ir kur ta stotis 4u.gif

Taip su rankiniu, aj pagalvojau surizikuosiu bilietai traukiniui po 5 svarus, o easy bus kai ziurejau jau buvo po 7,5 svaro plius iki Victoria sation dar metro. O i kuri terminala atskrisiu butinai paziuresiu .

Aciu uz operatyvius atsakymus 4u.gif .

Nezinau kur tiek info reikalingos dar buciau radus thumbup.gif .
Atsakyti