Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(Rimrom @ 2012 01 23, 22:53)
priima visi vairuotojai viena anksciau ar veliau autobusa smile.gif tad viskas gerai. easy bus internetu pirkti pigiau, nes vietoj pirmyn atgal kainuos 14-16 svaru smile.gif mes pirkom uz kacija - 2 svarai i abu galus, bet tokios, rodos, neber

O klausyk. Ten priklauso nuo laiko, tiesa? Vienu laiku jei pirksi, vieniek kainuos, kitu - kitiek, teisingai?

Va laikai:
http://www.easybus.c...-bus-timetables

Ir čia su kainom... jei įsivedi. Aš įsivedžiau Luton - Victoria:
http://bookings.easy...S...B&ReferURL=

Ir dabar atskrendam 7:40, o išskrendam - 08:25.
Tai kada imti tą autobusą? Per kiek laiko išsikabarot iš to Lutono ir patekt iki stotelės? 8:00? 8:15?

O jei atgal - tai tada iš tos Victorijos - 5:00? 5:20? unsure.gif

Neįsivaizduoju, kiek laiko trunka nuo aerouosto iki autobusų stotelės mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 01 23, 22:15)

Ir dabar atskrendam 7:40, o išskrendam - 08:25.
Tai kada imti tą autobusą? Per kiek laiko išsikabarot iš to Lutono ir patekt iki stotelės? 8:00? 8:15?

O jei atgal - tai tada iš tos Victorijos - 5:00? 5:20? unsure.gif

Neįsivaizduoju, kiek laiko trunka nuo aerouosto iki autobusų stotelės mastau.gif

mes tais pačiais laikas skrendame. Bet manau autobusą kokia 8,30 imt, jei ką gal ir į ankstesnį įleis. O naktį prieš skrydį tai mes Lutone nakvosim, tik kol kas nežinau ar tai gera idėja smile.gif gal buvę merginos pakomentuos..
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 01 24, 16:39)
mes tais pačiais laikas skrendame. Bet manau autobusą kokia 8,30 imt, jei ką gal ir į ankstesnį įleis. O naktį prieš skrydį tai mes Lutone nakvosim, tik kol kas nežinau ar tai gera idėja smile.gif gal buvę merginos pakomentuos..

Man atrodo, kad visi, kas su Wizz iš Vilniaus, vienais laikais skrenda smile.gif GI tas lėktuvas nuskrenda į ten, parskrenda atgal, ir viskas, visada tuo pat metu smile.gif

Mes mėginsime nakvoti Londone, kadangi ar taip, ar taip kelias naktis ten būti teks. Kaip Į Londoną - nu kaip nors. Bet vat kaip IŠ - vis dar konsultuojuosi.

Sako, yra ten kažkokie naktiniai autobusai po 2,20 svaro. Bet tai dabar žinok!

Ir niekaip neapsisprendžiu, ar man geriau easybuss, ar tas wizz autobusas. matei, jie ten tokį siūlo,kaina 10 svarų žmogui - tai mūsų laikais tas pats biesas išeina... Lygiai taip pat į Victoria. Bet nei aš matau jų grafiko, nei man aišku, ką daryt,jei pavėluoji. Su easybus aišku - lauki sekančio. Logiškai mąstant, ir su tuo turėtų būti tas pats, bet tai žinok dabar, kada tas sekantis! Gal po dviejų valandų!
Atsakyti
dar turiu vieną klausimėlį. Iš kur patartumėte apžiūrėti Londono peizažą? London eye esu buvusi, gal yra daugiau pasiūlymų? Skaičiau, kad yra the monument, gal dar ką žinote?
Atsakyti
Ei! O Gerai tas London Eye? Verta?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 01 25, 14:53)
Ei! O Gerai tas London Eye? Verta?

pradziai siulau uzlipti i The Monument http://www.themonument.info, panoraminis vaizdas bus laabai panasus kaip ir is London eye, o kainuos tik 3 svariukus, o jei patiks Londono panorama (kuri man asmeniskai visiskai neispudinga schmoll.gif ) tada galima bus ir su London Eye prasisukt. Monumente yra ir ziuronas i kuri imetus kazkiek pinigu galima prisiartinti vaizdus.

Beje, lipimas i Monumet'a pareikalaus fizines istvermes, nes reikes lipti siaurais laipteliai aaaukstai, bet nulipus garbingai iteiks sertifikata cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 25 sausio 2012 - 14:58
QUOTE(Mademoisellee @ 2012 01 25, 15:54)
pradziai siulau uzlipti i The Monument http://www.themonument.info, panoraminis vaizdas bus laabai panasus kaip ir is London eye, o kainuos tik 3 svariukus, o jei patiks Londono panorama (kuri man asmeniskai visiskai neispudinga  schmoll.gif  ) tada galima bus ir su London Eye prasisukt. 

Beje, lipimas i Monumet'a pareikalaus fizines istvermes, nes reikes lipti siaurais laipteliai aaaukstai, bet nulipus garbingai iteiks sertifikata  cool.gif

O jei pirmas, tai dar ordiną ir taurę? biggrin.gif

Et, nu ką aš, einu pagooglint smile.gif Buvau kažkur radus, kad internetu perki london Eye + kažkoks pasiplaukiojimas laivu, ir gaunasi pigiau. Tiesa, nežinau, pigiau UŽ KĄ, bet nutariau, kad gal šeimai atrakcija? Kita vertus, jei čia tas pats, tai, kaip sakoma reklamoje, jeigu nėra skirtumo, kodėl mokėti brangiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 01 25, 14:53)
dar turiu vieną klausimėlį. Iš kur patartumėte apžiūrėti Londono peizažą? London eye esu buvusi, gal yra daugiau pasiūlymų? Skaičiau, kad yra the monument, gal dar ką žinote?

Iš ST Paulo katedros mirksiukas.gif štai cia

London eye, - neverta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 01 25, 15:10)

Et, nu ką aš, einu pagooglint smile.gif Buvau kažkur radus, kad internetu perki london Eye + kažkoks pasiplaukiojimas laivu, ir gaunasi pigiau. Tiesa, nežinau, pigiau UŽ KĄ, bet nutariau, kad gal šeimai atrakcija? Kita vertus, jei čia tas pats, tai, kaip sakoma reklamoje, jeigu nėra skirtumo, kodėl mokėti brangiau mastau.gif

Internetu perkant kazkokias pramogas kombinuotai gaunasi pigiau nei jas pirkti atskirai. Mes pirkom London eye+ Madame Tussauds. Trukumas toks, kad reikia pasirinkti pirmo objekto lankymo diena, o antras turi buti aplankytas per 1 menesi.
London eye, tiesa, nera labai verta viso to demesio. Jei kainuotu keleta svaru, tai dar sakyciau, kad galima nueiti. Aisku, mums pasiseke, kad oras buvo tobulas, nelijo. Bet, mano manymu, yra ir kitu vietu, vertu demesio. I Madame Tussauds norejau nueit del to, kad paziuret, kaip per 17 metu jis pakito. Tai pakito labai. Dabar vien tik jaunos siu laiku zvaigzdes daugiausia.
Atsakyti
man London eye visai patiko, bet tada aš Anglijoje dirbau, tai tie pinigai kitoki atrodė ir atrodė, kad verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 01 25, 16:10)

Na, ten niekas nelengtyniauja, nes trasa labai sudetinga, laipteliai siauri ir dar su gyvomis kliutimis, nes reikia su kitais turistais prasilenkineti. biggrin.gif Pries pat virsu taip kojas pakerta, kad laabai sunku judeti biggrin.gif Bet jei kokius tris kartus is eiles uzlipsi ir nulipsi drasiai gali ordino reikalaut first.gif

Beje, gal kitos mane patikslins, jei sukiesi Londono akim gali nueiti i keliu minuciu 4D filma su tuo paciu bilietuku. Filmukas nors ir kelios minutes, bet tikrai ispudi palieka ne tik vaikams bet ir suaugusiems. Specialus 4D efektai kai vejas pucia i plaukus, muilo burbulai, dulksna i veida ir pan. Ejau ten 3 kartus nors su London eye nesisukau biggrin.gif Patarimas, kurie eis tai atsistokit arciau ekrano, labiau jausis visi tie 4D efektai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 26 sausio 2012 - 10:58
Sveikutes 4u.gif Norejau paklaust gal kas esat Londone nuomavesi kambari pas patikimus zmones ir galit parasyt kontaktus? Planuojam visa seima kokiom 4-5 dienom palekt, tai nesinoretu daug issileisti blush2.gif Arba dar koki nebrangu varianta kad butu ramu, vaziutume su mazu vaiku
Atsakyti