Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(lait @ 2012 01 20, 18:00)
Nera Victoria's Secret Londone schmoll.gif Bet lyg ir ketina atidaryti parduotuve ar net kelias ateinancia vasara... Tik jau kainas, speju, tiek uzsikels, kad net pirkti bus neverta is ten unsure.gif

Kolkas dar nera, bet planuojama ja atidaryti drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa68 @ 2012 01 20, 12:34)
Noras bus tai ir grįšit> O kokiam hostelyje gyvenot? pavasarį žadu skrist tai norėtusi žinot.

Phoenix Hostel
Category: Hostel
Address: 6 Daventry Street - London, England
Atsakyti
Sveikos, teko staigiai susiplanuoti kelionęi Londoną. Skrisim i Luton oro uostą. Norejau paklausti ar reikia iš anksti kažkaip nusipirkiti easybus bilieta, ar galima ten vietoje? ir dar dėl nakvynes. Lėktuvas išskrenta anksti, todėl mastome nakvoti paskutinę naktį Lutone. Kaip nuvykti i oro uostą iš ten?
Atsakyti
Aš manau, kad easybus galima vietoj papirkt - dar nemačiau, kad neitų autobuse mastau.gif Ar ten kokiam kioske šalia mastau.gif

Bet pagal laiką pasižiūrėjau - man bus 10 svarų/žmogui. Tai taip išeina, kad tas autobusas, kur wizzair siūlo, tiek pat panašiai kainuoja. Kažin, gal apsimoka jį imti iškart, su bilietais? mastau.gif Tik kad kažkaip nesugebu rasti, kokia jis ten sistema važiuoja. Dar pirmyn tai dar gal kur stovi, o atgal iš Londono - kur jį velnią rast? Kada jis išvažiuoja? Paskelbtų kokį grafiką viešai, štoli mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 01 22, 21:19)
Sveikos, teko staigiai susiplanuoti kelionęi Londoną. Skrisim i Luton oro uostą. Norejau paklausti ar reikia iš anksti kažkaip nusipirkiti easybus bilieta, ar galima ten vietoje? ir dar dėl nakvynes. Lėktuvas išskrenta anksti, todėl mastome nakvoti paskutinę naktį Lutone. Kaip nuvykti i oro uostą iš ten?

Iš anksto perkant, jis pigesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 01 22, 22:16)
Iš anksto perkant, jis pigesnis  mirksiukas.gif

O klausyk - jei lėktuvas vėluoja? O tu papirkai tokiu metu ir ne kitokiu? Gi ten pagal laiką kaina skiriasi? Čia turiu omeny LTN - Londonas?

Atsiprašau, kad čia pristojau, man irgi aktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 01 22, 22:18)
O klausyk - jei lėktuvas vėluoja? O tu papirkai tokiu metu ir ne kitokiu? Gi ten pagal laiką kaina skiriasi? Čia turiu omeny LTN - Londonas?

Atsiprašau, kad čia pristojau, man irgi aktualu biggrin.gif

Tada jau priklauso asmeniškai nuo vairuotojo. Mano dukterėčias yra buvę, kad priėmė ir anksčiau ir vėliau g.gif Arba, gal pagal autobuso pilnumą žiūri g.gif
Bet, žodžiu, tikrai būna, kad priima mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar kas nors važiavę su national express? ar jie priima i sekanti autobusą, jei vėluoji? kiek matau, ju bilietai pigiausi..
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 01 22, 22:24)
Tada jau priklauso asmeniškai nuo vairuotojo. Mano dukterėčias yra buvę, kad priėmė ir anksčiau ir vėliau  g.gif Arba, gal pagal autobuso pilnumą žiūri  g.gif
Bet, žodžiu, tikrai būna, kad priima  mirksiukas.gif

O būna, kad nepriima? bigsmile.gif va kas man įdomiausia bigsmile.gif

Kokie dar national, kokie pigiausi? Maniau, kad easybus pigiausi! blink.gif Einu pigiausių ieškot biggrin.gif
Atsakyti
Kaip oras siuo metu Londone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 23 sausio 2012 - 11:39
Kaip ir visada Londone: nenuspėjamas. Lyg ir +8, bet šiek tiek šaltoka, arba mes jau nuo šalčio atpratę biggrin.gif
Gėlės žydi, narcizai dygsta... lietus nelyja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 01 22, 21:24)
Tada jau priklauso asmeniškai nuo vairuotojo. Mano dukterėčias yra buvę, kad priėmė ir anksčiau ir vėliau  g.gif Arba, gal pagal autobuso pilnumą žiūri  g.gif
Bet, žodžiu, tikrai būna, kad priima  mirksiukas.gif

priima visi vairuotojai viena anksciau ar veliau autobusa smile.gif tad viskas gerai. easy bus internetu pirkti pigiau, nes vietoj pirmyn atgal kainuos 14-16 svaru smile.gif mes pirkom uz kacija - 2 svarai i abu galus, bet tokios, rodos, neber
Atsakyti