Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(Tallina @ 2010 10 13, 00:50)
O koks oras Londone si savaitgali - ar reikia siltos striukes kaip pas mus dabar?  g.gif

Nu pas mus būna apie 12-17 laipsnių. Na, aną savaitgalį 25 buvo. 4u.gif
Užtektų ir lengvos striukės. Tik vėjas įkyrus būna Londone prie temzės.
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 10 10, 22:24)
Stebekite kiek viena diena. Ir tikrai rasite  mirksiukas.gif

vasara buvo puikiom kainom, dabar jau savaitele nesekiau kainu, bet pigiausiom kainyte, kai teko matyt vasara bilietuku nesimato doh.gif dabar matosi iki kovo 27 dienos, gal kuri zinot, kada persimes i balandzio menesi? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Linita @ 2010 10 14, 13:02)
Laba visoms,

primenu, kad dovanoju Oyster'į su 4 svarais kelionėms. Kas planuoja vykti - mielai prašom smile.gif

o tai yra ant jo galiojimo data?gal jums paciai, kada nors vel pravers 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Aš eilinį kartą medžiojuosi bilietus į Londoną.Rodos tik neseniai grįžau iš jo,o vėl bilietukų reikia.Apsishopint norėsiu iš karto po Naujųjų.
Į muziejus neisiu,nes kitai vasarai nė vieno neliks,o ir dabar liko tik Madame Tussaud's,London Aquarium ir ir ...berods viskas doh.gif doh.gif
Gaila,kad Star1 nebeliko unsure.gif verysad.gif Taip puikiai vasarą nuskridau..O dabar vėl teks Rainiaus paslaugom naudotis verysad.gif Rainius mane labai savo vėlavimais nervuoja ir tuo,kad nėra vietos kojom visai,aišku gal ir gerai viskas žmonėm 165cm ūgio,bet man su 177cm. kojom vietos tikrai maža..
Atsakyti
Merginos, gal galesite man padeti 4u.gif Perskaiciau temukes, bet visai susipainiojau del transporto... Jei atskrisiu i Heathrow, o viesbutis salia Hyde Park, man geriau butu ekspresu iki centro vaziuoti ar metro? O gal iskart oro uoste travel pass pirkti 3 d...?

Beje, nerandu info del zonu - Hyde park ir Notting hill teritorija vis dar 1-ma zona?

Aciu labai is anksto 4u.gif
Atsakyti
As turiu travel pass thumbup.gif Ir labai juo dziaugiuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2010 10 21, 16:30)
Merginos, gal galesite man padeti  4u.gif  Perskaiciau temukes, bet visai susipainiojau del transporto... Jei atskrisiu i Heathrow, o viesbutis salia Hyde Park, man geriau butu ekspresu iki centro vaziuoti ar metro? O gal iskart oro uoste travel pass pirkti 3 d...?

Beje, nerandu info del zonu - Hyde park ir Notting hill teritorija vis dar 1-ma zona?

Aciu labai is anksto  4u.gif

Kaip fainai, aš prie Heathrow gyvenu ax.gif tai čia su persėdimu reiškias skrisit. rolleyes.gif
O šiaip, tai travel pass gerai būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 10 21, 18:02)
Kaip fainai, aš  prie Heathrow gyvenu  ax.gif  tai čia su persėdimu reiškias skrisit.  rolleyes.gif
O šiaip, tai travel pass gerai būtų  thumbup.gif

Taip, gaunasi su persedimu Briuselyje. Oro uoste galima ta travel pass nusipirkti ar tik didziosiose stotyse?
P.S. Jei travel pass man bus reikalingas nuo penktadienio vakaro (apie 22 val.) iki pirmadienio ryto (apie 2 val. ryto), man reiktu 3-iju ar 4-uriu dienu pasa pirkti?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif zinot ka ... ilgiuosi Londono wub.gif wub.gif o juk grizau pasiilgus Kauno wub.gif ot grazu .... bet vasara manau varysim daziuret ko nedaziurejom rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(* Pati Ta* @ 2010 10 24, 23:35)
Sveiki 4u.gif  zinot ka ... ilgiuosi Londono wub.gif  wub.gif  o juk grizau pasiilgus Kauno wub.gif  ot grazu .... bet vasara  manau varysim daziuret ko nedaziurejom rolleyes.gif  rolleyes.gif

O kas labiausiai patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2010 10 21, 16:30)
Merginos, gal galesite man padeti  4u.gif  Perskaiciau temukes, bet visai susipainiojau del transporto... Jei atskrisiu i Heathrow, o viesbutis salia Hyde Park, man geriau butu ekspresu iki centro vaziuoti ar metro? O gal iskart oro uoste travel pass pirkti 3 d...?

Aciu labai is anksto  4u.gif

Pagal mane Hyde Park yra 1 zonoje, o Notting Hill - 2. Yra metro stotele tuo paciu pavadinimu, tai ji ant ribos 1 ir 2 zonu smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka del Easybuso. Draugas nupirko man bilietus, bet ant ju jo pavarde. Ar nebus problemu? g.gif Dokumento gi kiek suprantu nepraso. Kaip jums buvo?
Atsakyti
Sveikos, po truputi ruosiuosi savaitgaliui Liverpulyje. Ne Londonas, bet manau panasu turetu buti. Svesiu gimtadieni, gal tiksliau tik minesiu, bet ne tame esme:) Norejau pasiteirauti, kiek mazdaug pinigu verta pasiimti? Busiu nuo penktadienio velaus vakaro iki pirmadienio ankstyvos dienos. Visbucio man uzsakienti paciai nereikes, todel tai nekainuos, taciau jei skaiciuojant visa maista kavinese ir pan.? Neieskau pigiausiu variantu, tiesiog iprastiniu, kaip pvz. Vilniuj pietaujant kokiam Cili tai ir ten - kad ne valgykla, bet ir ne prabangiausias variantas + bent viena naktis klube (tai cia jau itariu daugiausiai). Apsipirkinejimui laiko tikriausiai nebus, taciau reiketu pagalvoti ir apie taxi, planuojam i ta Bitlu muzieju. Gal kuri gyvenat/zinot/daznai lankotes ir bent apytiksle suma pasakytumet kiek man pasiimti savaitgaliui del saves pacios?smile.gif
Atsakyti