QUOTE(Lyre @ 2010 10 14, 20:03)
Pirma karta turejau TBS produktus ir nusivyliau. Nusivyliau kuno sviestu. Turiu avieciu. Is pradziu viskas buvo gerai. Bet sviestui einant i pabaiga pradejo ZIAURIAI niezti oda, tiesiog neimanoma. Jums taip nebuvo?
Nea, nieko nepanaus nepatyriau . Esu naudojusi avieciu, passion fruit, brazilisku riesutu, migdolu, alaviju O gal ne sviesto cia? Gal nuo duso zeles, nuo vandens, ar kas is vidaus alergizuoja . O gal jusu odai sviestas nepatiko, bet juk taip atsitiko, kaip rasot, einant sviestui i pabaiga...Pradzioj viskas buvo gerai Idomu
Man irgi jokiu salutiniu poveikiu kuno svistukai nedaro Patinka man jie....esu naudojusi ivairiu..pasibaige sviestukas ir jau kita perku
del alergijos - ji nebutinai turi pasireiksti is karto, buna, kad ilgai naudojat ta pati produkta alergija pasireiskia staiga zinoma, nereikia atmesti ir tokiu veiksniu, kaip maistas, papildai, isoriniai dirgikliai ir jautri oda TBS produktai isvis nerekomenduojami jautriaodziams
o kad i tema butu - isigyjau Shea Body Scrub, tai net nezinau ar jis man patinka, nes naudojasi tikrai netaupiai, o kaina atitinkamai didele esu turejusi kur kas geresniu sveitikliu uz zymiai mazesne kaina, tiesiog kai parduotuveje pabandziau, tai patiko, kad tirstas oda po jo buna pakankamai svelni
o kad i tema butu - isigyjau Shea Body Scrub, tai net nezinau ar jis man patinka, nes naudojasi tikrai netaupiai, o kaina atitinkamai didele esu turejusi kur kas geresniu sveitikliu uz zymiai mazesne kaina, tiesiog kai parduotuveje pabandziau, tai patiko, kad tirstas oda po jo buna pakankamai svelni
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 16, 10:40)
TBS produktai isvis nerekomenduojami jautriaodziams
Idomu.... Kodel? ateinu su atsiliepimu apir Born Lippy balzama - kazkas baisaus kaip ir ju sviestai - dziovina lupas niekada nepirksiu ir sis keliaus i siuksledeze
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 17, 17:19)
ateinu su atsiliepimu apir Born Lippy balzama - kazkas baisaus kaip ir ju sviestai - dziovina lupas niekada nepirksiu ir sis keliaus i siuksledeze
Turiu toki pat.. dziovint nedziovina, bet ir tikrai nedrekina
QUOTE(amber123 @ 2010 10 17, 16:23)
Turiu toki pat.. dziovint nedziovina, bet ir tikrai nedrekina
Anksčiau, lyg ir nieko jis man buvo,bet paskutiniu metu ir man pradėjo džiovinti gal paseno
Pries keleta dienu isigijau siuos skaistalus :
(mano virsutiniai)
Perbraukus pirstu,tai galvojau,kad labai blizges zandukai,bet efektas gaunasi visai normalus,labai lengvas,grazus zvilgesys.Kadangi naudoju skaistalus,o ant virsaus dar uztepu truputeli highlighterio,nes man graziau,kai truputeli spalva turi zvilgesio,nei matine,zodziu patiko visai .Tepiausi tik pora kartu,gal kazkas ir bus ne taip,bet kol kas nei labai girti negaliu,nei peikti.
(mano virsutiniai)
Perbraukus pirstu,tai galvojau,kad labai blizges zandukai,bet efektas gaunasi visai normalus,labai lengvas,grazus zvilgesys.Kadangi naudoju skaistalus,o ant virsaus dar uztepu truputeli highlighterio,nes man graziau,kai truputeli spalva turi zvilgesio,nei matine,zodziu patiko visai .Tepiausi tik pora kartu,gal kazkas ir bus ne taip,bet kol kas nei labai girti negaliu,nei peikti.
+2010 10 18, 20:13-->
o tai jis rozinio spindesio nesuteikia? nu ta prasme neduoda nei kiek spalvos kad dar ant virsaus tepat? gal foto galima realia butu
QUOTE(Lina @ 2010 10 18, 20:13)
o tai jis rozinio spindesio nesuteikia? nu ta prasme neduoda nei kiek spalvos kad dar ant virsaus tepat? gal foto galima realia butu
amber123,suteikia,svelnia rozine spalvyte ir zvilgesi,turbut neaiskiai surasiau,nes turejau omeny,kad ant kitu skaistalu(nes jie yra matiniai)tepu highlighteri,o siems sio daikto tikrai nereikia,uztenka ir spalvytes intensyvumo ir zvilgesio,pabandysiu ryt nufotografuoti realiai Gal bus kiek aiskiau.