[quote=laukianti stebuklo,2010 10 03, 20:28]
[quote=Smaliziu_feja,2010 10 03, 19:54]
Ziemos palete bus tokia:
aciu
[/quote]
kadangi visai netiketai radau ir as naujosios tbs kolekcijos su pabandymu tai idedu nuorodele kaip kas atrodys gal kam kartais prireiks
http://www.musingsof...ction-2010.html
QUOTE(akvadigi @ 2010 10 03, 17:45)
Tie nauji.. Šampūnų parodoja.... Turi pilną saują prisipilti šampūno, kad putotų ir kad galvą išsiplauti normaliai.. Nebepirksiu, nepatiko
Senieji
Senieji
Taip, tie vadinami naturalus visai neputoja ir neisplauna svariai plauku, man irgi nepatinka . Man sampunas turi putoti
beje, as taip itariu, kad niekas jums nepaaiskino KAIP reikia tais sampunais plauti galva ar zinote, kad reikia isipilti NEDAUG sampuno i delna ir PRASKIESTI su vandeniu pries tepant juo plaukus?
tokiu budu jo yra daugiau ir jis geriau suputuoja, bent jau tokia yra instrukcija
tokiu budu jo yra daugiau ir jis geriau suputuoja, bent jau tokia yra instrukcija
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2010 10 04, 18:55)
beje, as taip itariu, kad niekas jums nepaaiskino KAIP reikia tais sampunais plauti galva ar zinote, kad reikia isipilti NEDAUG sampuno i delna ir PRASKIESTI su vandeniu pries tepant juo plaukus?
aš visus šampūnus: isipilu į delną, patrinu su abiem delnais +truputis vandens ir tada trinu plaukus..
Na su tais Rainforest - daryk nedaręs, vistiek ššš*** galvojau gal čia plaukai po dviejų gimdymų pasikeitė, bet ir draugei taip pat neišplauna...
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 03, 12:02)
na ir kaip gal jau isbandet tuos naujuosius skaistalus?
Dar neisbandziau Kai isbandysiu,butinai atsiliepimas bus Dar viena forumiete klause atsiliepimu apie si seruma:
Naudoju jau daugiau nei savaite,jokio as ten efekto nematau Kiek zinau seruma reikia tepti pries krema,bet siuo serumu pasitepus man tiktai nebereikia jokio kremo,butu per riebus veidas O kazkokio ipatingo poveikio as nematau
Gal kas daugiau atsiliepimu?
Gal kas isbandet sitos sertifikuotos serijos priemones?kaukyte, prausikli, tonika, kremukus, seruma
butu idomus atsiliepimai
QUOTE(shemsa @ 2010 10 06, 12:20)
Gal kas isbandet sitos sertifikuotos serijos priemones?kaukyte, prausikli, tonika, kremukus, seruma
butu idomus atsiliepimai
dabar turiu paakiu krema, visai nieko, tik ne taip lengvai pasidengia, t.y. turi siek tiek itrinti cia lyginu su vit. E turetu paakiu kremu.. mat si serija yra nuo 30 m. lengvai salina smulkias rauksleles.. bent taip raso..
QUOTE(Viktorija1986 @ 2010 10 06, 15:21)
dabar turiu paakiu krema, visai nieko, tik ne taip lengvai pasidengia, t.y. turi siek tiek itrinti cia lyginu su vit. E turetu paakiu kremu.. mat si serija yra nuo 30 m. lengvai salina smulkias rauksleles.. bent taip raso..
nu ce nuo pirmuju rauksliu, tai nemanau, kad butent nuo 30m. , nu manau ne anksciau kaip nuo 26m. tai tikrai
o jauces koks poveikis? ar ilgai jau naudojat?
bet jis nepalieka riebalo, nes kaip suprantu jis toks riebesnis jo?
QUOTE(shemsa @ 2010 10 06, 15:27)
nu ce nuo pirmuju rauksliu, tai nemanau, kad butent nuo 30m. , nu manau ne anksciau kaip nuo 26m. tai tikrai
riebalo man jau bent nepalieka... bet taip pasitepi ir nepakanka tepti reikia kzkaip itrinti, nes jei patepi, taip ir lieka tarsi baltas kremukas.. na parduotuveje kazkaip vyresne pardaveja uzsimine,kad nuo 30 m. man irgi tiek nera... bet naudoju..
del poveikio idomiai.. gal sudrekina paakius, bet rauksliu kurios yra, nors vos matosi tikrai dar nesunaikino.. tikriausiai net nespes pagal laika sunaiknti.. cia ne kokia operacija, cia kremas... bet as su ta mintimi, jei naudoju krema paakiams, tai naudosiu si...
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2010 10 03, 18:54)
uz tai jie be parabenu ir SLSu, uz tai ir neputuoja o chemija putuoja, bet as irgi girdejau, jog senesni yra geresni sampunai :
Ziemos palete bus tokia:
Ziemos palete bus tokia:
Kokia kaina bus sios paletes? Atrasykit man i AZ Aciu.
QUOTE(Lyre @ 2010 10 14, 20:03)
Pirma karta turejau TBS produktus ir nusivyliau. Nusivyliau kuno sviestu. Turiu avieciu. Is pradziu viskas buvo gerai. Bet sviestui einant i pabaiga pradejo ZIAURIAI niezti oda, tiesiog neimanoma. Jums taip nebuvo?
nu nea...kelinta banke tepu...matyt tavo jau cia asmeniskai oda susialergizavo nebenaudok