Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 20, 14:59)
Kodas, kiek zinau, nurodo, kada daiktas buvo pagamintas, o ne galiojimo laika  unsure.gif
Ant dezutes raso D2..., o toliau iskaityti neina - nusitryne  doh.gif Galiojimo laikas nuo atidarymo 36 men.
As juos turiu ~1.5 metu, o pirkau cia, SM isparduotuvej  smile.gif

na kaip idomu, tada tikrai pagaminti ne taip seniai, bet PEEL spalvos niekad nesu uzmaciusi blink.gif 4u.gif

taip, kodukas rodo pagaminimo data, as tiesiog taip pavadinau biggrin.gif
Atsakyti
kad ne, ne apie situos, o apie tokius sakyciau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 20, 21:37)
gal galite ideti foto,kaip tie seseliai atrodo? 4u.gif

Va sitie grazuoliai wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2010 09 21, 15:09)
kad ne, ne apie situos, o apie tokius sakyciau biggrin.gif

user posted image

Taip, apie situos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 21 rugsėjo 2010 - 15:42
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 19, 20:21)
mano yra PEEL/SOULEVER, reiskia ir tokie buvo  biggrin.gif
biggrin.gif PEEL/SOULEVER,tai yra,tie zodeliai ties rodiklite,jie reiskia,kad plesti ta lipduka ir yra kita info apie juos,sudeti ir t.t. rolleyes.gif Tai ne spalva. 4u.gif Tokios spalvos tikrai nera 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 09 21, 19:55-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 09 21, 19:55)
biggrin.gif PEEL/SOULEVER,tai yra,tie zodeliai ties rodiklite,jie reiskia,kad plesti ta lipduka ir yra kita info apie juos,sudeti ir t.t. rolleyes.gif  Tai ne spalva. 4u.gif  Tokios spalvos tikrai nera 4u.gif

kaip durnai pasijauciau, nemoku net spalvos surasti doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Tai kokia pas mane spalva, kur jos ieskoti, nesuprantu doh.gif

Papildyta:
Ant mano naro Brush on shimmer ang glow. Bruksninis kodas, svoris, sone pagaminimo salis, kitam sone kazkokie skaiciukai.
O kur ta spalva? neeesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 21, 20:39)
kaip durnai pasijauciau, nemoku net spalvos surasti  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Tai kokia pas mane spalva, kur jos ieskoti, nesuprantu  doh.gif

Nereikia kvailai jaustis mirksiukas.gif Juk zmogus negali visko zinoti ir viska suprasti 4u.gif
Sie yra sviesesni,Brush On Radiance :
user posted image
O cia tamsesne spalvyte,Brush On Bronze :
user posted image

Mano antrieji(tamsesni) 4u.gif
Spalvos pavadinimas paciame virsuje,kur yra veiduko siluetas,tai po juo 4u.gif
Atsakyti
Man pradzioj labai patiko TBS sviestai, bet kuo toliau, tuo labiau nebepatinka, kazkaip labai sintetika atsiduoda, nors kvepia tai nezmoniskai skaniai blush2.gif
TBS produktai man patys paciausi - kanapiu kremas rankoms ir sepetukas pusrai, negaliu atsidziaugt biggrin.gif
Atsakyti
aj, čia kiekvienai savaip - vienoms labai patinka sviestai, kitoms plaukų priemonės, trečioms veido priemonės, ketvirtoms dekoratyvinė... tiesiog reikia atitaikyti savo produktą ir tiek, manau...

Nežinau, ar būna taip, kad tos pačios firmos (gamintojo) tinka visos visos priemonės absoliučiai... bent as niškad taip nenaudojau, pas mane visa kosmetika skirtinga biggrin.gif
Atsakyti
O ka apie Aloe krema veidui galetumet pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 22:18)
O ka apie Aloe krema veidui galetumet pasakyti  4u.gif

as naudoju dienini ir naktini jau kelinti metai 4u.gif man super, ta prasme jis yra toks lengvas, dreginantis, maitinantis...odai jis patinka, nes nei sunkus, nei kazkoks aromatizuotas...zodziu labai geras toks neutralus kremukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 09 25, 22:24)
as naudoju dienini ir naktini jau kelinti metai 4u.gif man super, ta prasme jis yra toks lengvas, dreginantis, maitinantis...odai jis patinka, nes nei sunkus, nei kazkoks aromatizuotas...zodziu labai geras toks neutralus kremukas thumbup.gif

Aciu uz komentara. o kaip manote ar tiktu misriai odai? Poros linkusios kimstis, bet ji tokia ir sausoka tuo paciu metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 22:35)
Aciu uz komentara. o kaip manote ar tiktu misriai odai? Poros linkusios kimstis, bet ji tokia ir sausoka tuo paciu metu  rolleyes.gif

mano irgi misri 4u.gif T zona rieboka...spuogu tu dar visokiu buna, ale i senatve biski ir sausa darosi biggrin.gif ypac pvz vasara po kokiu deginimusi...tai tas kremas pats tas 4u.gif pakaitom as nakciai dar Tea Tree naudoju kremuka 4u.gif
Atsakyti