Noriu paklausti o kas tie per kodai cia isgiradau jus kalbant kad pigiau perkate?
QUOTE(Dolcexxx @ 2011 03 30, 17:57)
Noriu paklausti o kas tie per kodai cia isgiradau jus kalbant kad pigiau perkate?
Pagal kodus sužinome galiojimo datą
Taip gavosi,kad nebaigusi iki galo alyvines duso zele,nusipirkau dar ir greifurtu ,taipat greifurtu pieneli.Svarsciau kuria linija pirkt,ar citrinu,ar greifurtu,su vyro pagalba issirinkau greifurtu,bet kita karta butinai pirksiu citrinine linija.Gal kas bandet,kokie atsiliepimai
Merginos, kokį dieninį kremą veidui patartumėt pirkti sausai odai Oda sausa, pleiskanoja.Kol kas nusižiūrėjau kur vitamine E serija,
o gal geriau Carrot moisture cream
o gal geriau Carrot moisture cream
QUOTE(Akvija @ 2011 03 31, 11:26)
Merginos, kokį dieninį kremą veidui patartumėt pirkti sausai odai Oda sausa, pleiskanoja.Kol kas nusižiūrėjau kur vitamine E serija,
riebesnis su morkom, manau geriau tiktu sausai odai
as tai turiu ir ta ir ta, tai su vitaminu E naudoju dienai, nes nepalieka tokios riebios pleveles +tepu nedaug, a su morkom tepu nakciai, nes jis toks *sunkesnis* kaip cia pasakyt
QUOTE(BabyGirl @ 2011 03 31, 12:18)
riebesnis su morkom, manau geriau tiktu sausai odai
as tai turiu ir ta ir ta, tai su vitaminu E naudoju dienai, nes nepalieka tokios riebios pleveles +tepu nedaug, a su morkom tepu nakciai, nes jis toks *sunkesnis* kaip cia pasakyt
Ačiū
QUOTE(Akvija @ 2011 03 31, 11:26)
Mano oda sausa, turiu Vitamin E krema, bet man nepakanka drekinimo
O kitų nebandėt drėkinančių To su morkom, ar dar keli mačiau yra, kad ir toks
As turiu ta su morkom . Mano oda misri T zona i riebuma zandai sausi . Tai man puikiai susigeria , kazkaip pasirode net labai lengvas kolkas patenkinta juo
Sakykite i kaip TBS sampunai noriu nusipirkti ir nezinau koki rinktis ar ta bananini, ar originalu melynoje pakuoteje ar purumo suteikianti , o gal ta nauja is natural serijos
Sakykite i kaip TBS sampunai noriu nusipirkti ir nezinau koki rinktis ar ta bananini, ar originalu melynoje pakuoteje ar purumo suteikianti , o gal ta nauja is natural serijos
QUOTE(Cherry_ @ 2011 03 31, 15:11)
As turiu ta su morkom . Mano oda misri T zona i riebuma zandai sausi . Tai man puikiai susigeria , kazkaip pasirode net labai lengvas kolkas patenkinta juo
Aš užsisakiau bananinį, kai gausiu galėsiu pasakyt
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 31, 11:57)
Mano oda sausa, turiu Vitamin E krema, bet man nepakanka drekinimo
Mano oda netgi ne sausa, mišri/normali, tai irgi nepakako drėkinimo. Apskritai Vit E kremas man įspūdžio nepaliko
Lb domina nuomonės apie arbatmedžio prausiklį veidui. Švariai prausia? Nesausina? Ar 'špakliui' nuprausti tinkamas? Kuriam laikui užtenka? Kokia kaina?
Ir ar yra arbatmedžio linijoj, šveitiklis veidui? jei taip kokios nuomonės apie jį ??
Ir dar: BodyShope gimtadienio mėnesį, kortelę už dyką duoda, ania?
Ir ar yra arbatmedžio linijoj, šveitiklis veidui? jei taip kokios nuomonės apie jį ??
Ir dar: BodyShope gimtadienio mėnesį, kortelę už dyką duoda, ania?