Aciu mergaites uz atsakyma
Jau gavau savo duske, tik dar nebandziau nes pasiflorines duskes bonka stovi Man isvis labai patinka TBS duskes ju uztenka laaabai ilgam , ir kvapai, bei drekinimas
QUOTE(angeloangel @ 2011 03 12, 11:02)
ji tokia riebesnė nei dušo želė paprastos
O man va šita ir kokosinė duškės tai labai nepatiko Visas kitas dievinu, o va šios kažkokios nenusisekę- nepatinka, kad neputoja, neįmanoma paskirstyti ant kempinės, nebent ranka tepti, kvapai taip pat nestebuklas, drėkinimas normalus, nepasakyčiau, kad ypatingai drėkintų, na žodžiu man tai nepatiko ir nepirksiu daugiau
QUOTE(kavute @ 2011 03 12, 22:46)
O man va šita ir kokosinė duškės tai labai nepatiko Visas kitas dievinu, o va šios kažkokios nenusisekę- nepatinka, kad neputoja, neįmanoma paskirstyti ant kempinės, nebent ranka tepti, kvapai taip pat nestebuklas, drėkinimas normalus, nepasakyčiau, kad ypatingai drėkintų, na žodžiu man tai nepatiko ir nepirksiu daugiau
Tai aišku visiems ir negali tikti, aš naudoju su pirštinaitėm iš TBS dušo žėlę tai super man pasiskirsto
Gal kas žinot kiek kainuoja TBS paprasta dildė ir nagų odelių pieštukas parduotuvėj? Mąstau ar pas tarpininkes pigiau ar parduotuvėj su kortele
QUOTE(Nicoletta @ 2011 03 13, 19:53)
Gal kas žinot kiek kainuoja TBS paprasta dildė ir nagų odelių pieštukas parduotuvėj? Mąstau ar pas tarpininkes pigiau ar parduotuvėj su kortele
del dildes nezinau, o nagu piestukas, bent anksciau, kainavo 51.5 Lt parduotuveje. O pas tarpininke 30 lt
Gal,kuri gali tiksliai pasakyti,ar tiesa,jog sis primeris "isgaruos" is prekybos?
Butu,labai,labai man gaila
Butu,labai,labai man gaila
QUOTE(Mercredi @ 2011 03 14, 18:52)
Gal kas galėtų numest tą nuorodą, kur suvedus koduką paaiškėja galiojimo trukmė TBS produkcijos?
ten klaidingai rodydavo kazkaip praeita karta... patikimiau cia parasyti ir mergaites suskaiciuos
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 03 14, 18:47)
ten klaidingai rodydavo kazkaip praeita karta... patikimiau cia parasyti ir mergaites suskaiciuos
XG576HA
XG806SL
Jei kam nesunku
QUOTE(Mercredi @ 2011 03 14, 20:10)
jei neklystu, tai pagaminta 2010m....
QUOTE(eglute-2002 @ 2011 03 14, 19:57)
jei neklystu, tai pagaminta 2010m....
kaip jus cia taip suskaiciuojate ir as noriu zinoti nes perku is tarpininkes tik neaisku kada pagamintas prekes. itartinai zema kaina nusipirkau C linijos gaminiu. norejau paimti daugiau pakuociu bet sudvejojau.
XG403LG ir XG704LG
QUOTE(Tankas @ 2011 03 15, 02:21)
kaip jus cia taip suskaiciuojate ir as noriu zinoti nes perku is tarpininkes tik neaisku kada pagamintas prekes. itartinai zema kaina nusipirkau C linijos gaminiu. norejau paimti daugiau pakuociu bet sudvejojau.
XG403LG ir XG704LG
XG403LG ir XG704LG
visi produktai su XG kodais pagaminti 2010 metais
su E atitinkamai 2009
su D 2008
o galiojimas 3 metai nuo pagaminimo. Tai realiai siais metais baiginejasi visi su D galiojimu.
A, B, C ir kitos raides alia M, ar F ar dar kazkas - nebegalioja