QUOTE(jearmaine @ 2011 02 14, 15:59)
gal yra atsiliepimu apie vitamino C serija? ieskau kazko, kas sumazintu veido raudoni, atgaivintu oda
mano oda linkusi riebaluotis todel sunku atsirinkti. isbandziau C dienini krema, tai tiko labai malonus pojutis tepantis, greitai isigeria. pasiemiau dienini krema ir paakiu. bet kadangi dar ankstesnio nespejau isnaudoti nieko negaliu pasakyti kaip bus su C naudojant ilgesni laika.
Papildyta:
QUOTE(Kikile @ 2011 02 08, 21:39)
Ne visai i tema atsakysiu - naudoju eko Nutriganics krema veidui tai jis man superinis
! turetu ir paakiu but ne prastesnis.
Merginos kas naudojote Nutriganic kremu serija? per klaida man atsiunte visa serija, bet bijau nes mano oda linkusi riebaluotis.
gal kas bandete turincios tokia oda?
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 20:18)
O ka apie Aloe krema veidui galetumet pasakyti
sis kremas labai tiko mano vyrui , nes jis turi jautria oda. nieko neprisitaikydavo o sis tiko, bent jau kuriam laikui ...
Papildyta:
QUOTE(Lyre @ 2010 10 14, 18:03)
Pirma karta turejau TBS produktus ir nusivyliau. Nusivyliau kuno sviestu. Turiu avieciu. Is pradziu viskas buvo gerai. Bet sviestui einant i pabaiga pradejo ZIAURIAI niezti oda, tiesiog neimanoma. Jums taip nebuvo?
tiesiog kiek teko pastebeti tai TBS produkcija negali buti ilgai pradaryta. as sviesto dezute gan greitai sunaudoju , bet pastebejau kurie megineliai(po kelioniu) like is anksciau pastoveje tai prade ir spalva ir kvapa, beje kaip ir kremai kuriu per sezona neisnaudoju. viska metu lauk.
gal ir jusu sviestas kiek ilgiau pastovejes.
teko matyti kaip tik ka pradaryta sviesta uzsitepus, moteriai isbere ranka. sako man taip buna jei kremas buna pasenes. nustebau bet paskui susimasciau nes atsiusta sviesto pakuote buvo be vakumo.
man oda nieztejo nuo kuno pienelio toks buvo kaledines serijos pernai metu su blizgiu, bet..... jis buvo metus laiko prastovejes nenaudojamas. tai ismeciau lauk