Sveikos merginos
O man pvz labai patinka sis kremukas. Mano oda irgi sausa ir nuo vandens buna jautri, ypac ziema. Tai sis kremukas padeda atstatyti dregme
QUOTE(adžani @ 2011 01 28, 10:54)
Aciu, jei nepaslaptis is kur suzinot apie tuos kodukus?
Sveikos, radau jūsų temą pagaliau
sakykit ar kada nors kuriai buvo taip, jog darėt užsakymą, jį atmetė, bet pinigus rezervavo? aš tą pačią dieną kreipiausi į banką į patį body shop'ą , pardavėjai sako, taip užsakymo nėra, bankas sako jei nėra tikrai greit gržinsim, tai laukiu
esmė, kad dar paprašiau jų visgi tą užsakymą vykdyti el.paštu, kažin jie taip gali ar ne
juk pinigų suma vis tiek jiems rezervuota mano sąskaitoj kadangi savaitgalis jie neatrašė jau po mano pasiūlymo vykdyti užsakymą, tai visas savaitgalis kaip ant adatų, nes užsakinėjau už didelę sumą ir ne sau vienai
gal kas su tuo susidūrėte
sakykit ar kada nors kuriai buvo taip, jog darėt užsakymą, jį atmetė, bet pinigus rezervavo? aš tą pačią dieną kreipiausi į banką į patį body shop'ą , pardavėjai sako, taip užsakymo nėra, bankas sako jei nėra tikrai greit gržinsim, tai laukiu
esmė, kad dar paprašiau jų visgi tą užsakymą vykdyti el.paštu, kažin jie taip gali ar ne
juk pinigų suma vis tiek jiems rezervuota mano sąskaitoj kadangi savaitgalis jie neatrašė jau po mano pasiūlymo vykdyti užsakymą, tai visas savaitgalis kaip ant adatų, nes užsakinėjau už didelę sumą ir ne sau vienai
na, as kadangi esu TBS myletoja jau kokie 5m, tai labai daug izbandziau sios kosmetikos, ir, kaip keista, bet man nutriganics serija netiko, raudonom demem ismesdavo veida:oh vat as galvojau, ar, apskritai, ji tinka kam nors....
Papildyta:
O jūs bandėt jį nuplaut vandeniu po valymo, ar gerai nusiskalauja? Mano oda taip pat mišri, bet dabar išsausėjusi, bet koks prausiklis, net ir skirtas sausai odai vistiek sausina...
[/quote]
aloe putos - labai geros, o to pienelio, plauti nebandziau. sausesnei odai rekomenduociau jojoba prausikli, kaip tik dabar ji pati vartoju, ziemos metu
Papildyta:
O jūs bandėt jį nuplaut vandeniu po valymo, ar gerai nusiskalauja? Mano oda taip pat mišri, bet dabar išsausėjusi, bet koks prausiklis, net ir skirtas sausai odai vistiek sausina...
[/quote]
aloe putos - labai geros, o to pienelio, plauti nebandziau. sausesnei odai rekomenduociau jojoba prausikli, kaip tik dabar ji pati vartoju, ziemos metu
Nu kaip matot man tiko Dar turiu supakuotus night ir day kremukus is Natrulift serijos su granatu seklomis. Tai dar nebandziau
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 30, 16:54)
Sveikos, radau jūsų temą pagaliau
O is kur cia uzsakinejot, kiek zinau TBS i lietuva nesiuncia
QUOTE(nature @ 2011 01 30, 19:33)
O is kur cia uzsakinejot, kiek zinau TBS i lietuva nesiuncia
aš užsakinėju jau trečią kartą per pusseserę kuri gyvena UK ir dabar sumalė Š... galvojau, kad gal iš jūsų kas užsisakinėjate iš ten per tarpininkes ar pačios iš UK, už tai ir paklausiau
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 30, 21:27)
aš užsakinėju jau trečią kartą per pusseserę kuri gyvena UK ir dabar sumalė Š... galvojau, kad gal iš jūsų kas užsisakinėjate iš ten per tarpininkes ar pačios iš UK, už tai ir paklausiau
As seip nebandzius taip uzsakynet, nes kiek maciau parduotuvei pigiau. Ne visos akcijos elektroninei parduotuvei yra Bet mano drauge uzsakyneja, tai niekad nebuvo jokiu problemu
QUOTE(velniukste22 @ 2011 01 30, 21:15)
As seip nebandzius taip uzsakynet, nes kiek maciau parduotuvei pigiau. Ne visos akcijos elektroninei parduotuvei yra Bet mano drauge uzsakyneja, tai niekad nebuvo jokiu problemu
baik tu LT parduotuvėse kainos skirias kaip diena ir naktis nuo online parduotuvių
žymiai pigiau UK
as perku per konsultantes - Lietuvoje, kurios siunciasi is Britanijos tbs kosmetika, dvi tokias zinau. Ne taip pigu, kaip is internetinio uk puslapio, bet siek tiek pigiau nei LT parduotuvese.
smagu, kad tinka nutriganics Lauksime atsiliepimu apie granatu serija (sios nebandziau).
smagu, kad tinka nutriganics Lauksime atsiliepimu apie granatu serija (sios nebandziau).
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 01 27, 17:34)
Šitas labai puikus, daug gerenis nei iš tos pačios linijos prausiklis paprastas. Nedžiovina taip veiduko.