gal skaitydama praleidau, iškart atsiprašau
gal kuri uzsisakinejat body TBS is uzsienio? nes man viena karta teko per tarpininke, gavosi tikrai pigiau, bet kuno sviestai buvo kazkokie labai skysti.
gal Jus zinot kokia gera vietele
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 12 14, 16:25)
vaikams skirta serija manau jau netiks
Nemanau Na nebent 14-metes plaukams reikia ipatingos prieziuros.Bet tokie sampunai ir kondcionieriai,kaip tik jauniems labai zmoguciams,ne tik kudikiams.Jie yra svelnus,pati ploviau galva su juo ir man visai patiko Bet man ne 14-iolika
QUOTE(mama_goda @ 2010 12 14, 16:50)
gal skaitydama praleidau, iškart atsiprašau
gal kuri uzsisakinejat body TBS is uzsienio? nes man viena karta teko per tarpininke, gavosi tikrai pigiau, bet kuno sviestai buvo kazkokie labai skysti.
As uzsakineju is uzsienio per tarpininike.
Bet su sviestais viskas tvarkoj visada budavo, keista, kad jums skysti pasitaike
QUOTE(*Anila* @ 2010 12 14, 17:08)
Nemanau Na nebent 14-metes plaukams reikia ipatingos prieziuros.Bet tokie sampunai ir kondcionieriai,kaip tik jauniems labai zmoguciams,ne tik kudikiams.Jie yra svelnus,pati ploviau galva su juo ir man visai patiko Bet man ne 14-iolika
14- meciu plaukai dazniausiai tokie pat kaip ir suaugsiuju, vaikiska prieziura jiems jau netinkama. Nebent su plaukais jokiu problemu nera.
As,nemanau,kad 14 metu panai netinka vaikiski sampunai,nebent dazo plaukus ir ju netausoja,tada zinoma reikia pirkti dazytiems,issausejusiems ir besivelentiems plaukams sampunus.O siaip,vaikiskas sampunas dar nei vieniems plaukams nepakenke.
QUOTE(*Anila* @ 2010 12 14, 21:17)
As,nemanau,kad 14 metu panai netinka vaikiski sampunai,nebent dazo plaukus ir ju netausoja,tada zinoma reikia pirkti dazytiems,issausejusiems ir besivelentiems plaukams sampunus.O siaip,vaikiskas sampunas dar nei vieniems plaukams nepakenke.
Kiek as save pamenu tai man pradejo smarkiai riebaluotis plaukai nuo ~11 metu, taip pat atsirado pleiskanos, skilinejo galiukai. Tad naudoti sampuno skirto vaikams tikrai negalejau. Dabar taip pat negaliu sampuno vaikams naudot, nesakau, kad jis kenkia, bet jis visiskai netinka ir neatlieka savo pagrindiniu funkciju.
Bet visu zmoniu plauku struktura skirtinga, todel kas tinka vienam gali netikti kitam
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 12 14, 21:35)
Bet visu zmoniu plauku struktura skirtinga, todel kas tinka vienam gali netikti kitam
Butent! QUOTE(mama_goda @ 2010 12 14, 16:50)
O kuriu kvapu sviestukai cia tokie skysti? Man paciai atrodo vysniu ir avieciu skystesni sviestukai nei kiti bandyti, bet ir ne skystimelis kaip kokio losjono. Niekad net nepagalvojau apie tai...
beje, del sviestu ir tarpininkiu. Gink DIeve, nieko neapkalbu net nezinau konkreciai vardo, bet man pasakojo viena moteriske, kad pirko per tarpininke body shopa ir gavo irgi kazkokias prekes keistas. Paskui sitarde ta tarpininke, ir pasirode kad is tikruju tarpinike jos prekes uzsake ne is tinklapio, o pirko kazkur isparduotuveje, o toje isparduotuveje gali buti ir nevisai kokybiskos arba is galiojimo beiseinancios prekytes, va taip va
bet siaip is tikruju vieni sviestukai yra kietesni, kiti minkstesni. Aisku ne skysti
bet tarkim kokie kakavos, kokosu ar shea sviestai net laikomi namie siltai nepakeicia savo konturu bonkutej, net paguldzius ja sonu nenuteka. Bet tarkim koks japonisku vysniu ar kokie vaisiniai gali sitaip nuteketi.
bet siaip is tikruju vieni sviestukai yra kietesni, kiti minkstesni. Aisku ne skysti
bet tarkim kokie kakavos, kokosu ar shea sviestai net laikomi namie siltai nepakeicia savo konturu bonkutej, net paguldzius ja sonu nenuteka. Bet tarkim koks japonisku vysniu ar kokie vaisiniai gali sitaip nuteketi.
Siandien gyvai zejau skaistalus tuos apvalioj dezutei kur aistuliai patinka, tik kita spalva.. 04 zejau.. nu toooooki grazus.. o gal ten tie patys nzn bet kauno tbs tik 2 spalvos buvo
QUOTE(amber123 @ 2010 12 16, 21:55)
Siandien gyvai zejau skaistalus tuos apvalioj dezutei kur aistuliai patinka, tik kita spalva.. 04 zejau.. nu toooooki grazus.. o gal ten tie patys nzn bet kauno tbs tik 2 spalvos buvo
bėgau žiūrėti, mano 12 numeriukas, nu bet jie tikrai labai labai faini tik aš pamenu kai ieškojau kur spalvą pažiūrėt, kažkuriam Vilniaus TBS irgi mažai buvo spalvyčių, kelios tik
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 16, 22:13)
bėgau žiūrėti, mano 12 numeriukas, nu bet jie tikrai labai labai faini tik aš pamenu kai ieškojau kur spalvą pažiūrėt, kažkuriam Vilniaus TBS irgi mažai buvo spalvyčių, kelios tik
jo jo, pas mus tik dvi.. nu jei pirksiu tai vis tiek ne is pardes.. bet tekstura, tas svytejimas superinis.. labai
Gal žinovės pakomentuos... tik pradėjau šios formos kosmetiką naudoti ir nusipirkau veidui kremą, tokį
NUTRIGANICS SMOOTHING DAY CREAM - ODĄ LYGINANTIS DIENINIS KREMAS
Tai labai jau keistas kvapas, panašus gal į vaistų ar kokio chemikalo (man nelabai patinka ) Gal kas turėjot tokį kremą, kaip jums kvapas?
NUTRIGANICS SMOOTHING DAY CREAM - ODĄ LYGINANTIS DIENINIS KREMAS
Tai labai jau keistas kvapas, panašus gal į vaistų ar kokio chemikalo (man nelabai patinka ) Gal kas turėjot tokį kremą, kaip jums kvapas?