Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 6

QUOTE(mmeda @ 2010 09 10, 10:27)
taip, protingu, siulanciu savo produkta smile.gif bet pasiskaityt verta - svarbu paciam sprendima po to priimti...
as ir dar gavau keleta pasiulymu.... turiu pasakyti kad to pacio profilio langu skirtingose imonese kanos skiriasi... kazkur apie 4-5 simtus lt smile.gif

Velgi, as, galbut ir kiti dirbantys sioje srityje iskart nesiulo pacios zemiausios kainos, nes tada nebutu vietos kur deretis, o deretis manau reikia, jei yra pagrindas, pvz kaip Jus teigiate, kad kita firma siulo tokius pat langus uz tiek pat. Bet ar tikrai? ar tikrai ta pati skaiciavo, reikia ziureti, tikrinti, nes buna kad kazka nepaskaiciavo, netaip suskaiciavo, klientas apsidziaudzia, jau ismatuoja langus, p[atikslina samata ir ...kaina gaunasi didesne nei pas konkurentus, nes netycia padare klaida.. g.gif g.gif g.gif g.gif va taip buna, kai ziurima tik paskutine eilute...
Papildyta:
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 08, 22:43)
siaip manau langai daugiau maziau visi panasios kokybes, taciau yra labai svarbu, kad juos gerai idetu. pas mus bute nesenai sudejo langus, bet per mazai pripuse putu (makroflekso). aciu dievui dar nepabaige apdailos, kai pastebejau, kad pucia kiaurai per sonus. dabar issireikalavom kad pripustu i sonus daugiau putu, tai rezultatas kurkas geresnis. zodziu vienintelis patarimas - priziureti meistrus, kad normaliai atliktu savo darba unsure.gif

Taip, meistrai labai svarbu, kaip dirba, ar nemeta darbu ir nebega kazka kita kazkur atlikt. Svarbu, kad padarytu darba, langai teisingai butu istatyti, viskas atsidarynetu, nepustu vejai ir pan.

Del langu kokybes galima gincytis, bet yra langu ivairiu tipu, skirtu pasyviems namams ir pan. Jus kaina buna aukstesne, bet jie buna siltesni, storesni, brangesni.

Ne visada tokiu langu reikia bute, daznai bute reikia normaliu, ne super brangiu langu, nes tada langas bus siltesnis nei sienos.
Atsakyti
gal kas zino klaipedoje gera meistra istiklinto balkono remontui? (bega vanduo doh.gif )

beje vertikalios plastikines orlaides vienos rusies buna?
i virtuve visgi desiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 12 rugsėjo 2010 - 18:57
QUOTE(mmeda @ 2010 09 10, 10:27)
taip, protingu, siulanciu savo produkta smile.gif bet pasiskaityt verta - svarbu paciam sprendima po to priimti...
as ir dar gavau keleta pasiulymu.... turiu pasakyti kad to pacio profilio langu skirtingose imonese kanos skiriasi... kazkur apie 4-5 simtus lt smile.gif

drinks_cheers.gif skiriasi tikrai
na va gavau kalna pasiulymu. ir dabar didziausias klausimas del to, kokius langu profilius rinktis g.gif surasysiu ir pabandyti riekia atkasti kur ju + ir -
Mmeda, o kiek pas jus VNT. langu bus reikalinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 13 rugsėjo 2010 - 11:49
QUOTE(*KAJA* @ 2010 09 13, 12:48)
drinks_cheers.gif skiriasi tikrai
na va gavau kalna pasiulymu. ir dabar didziausias klausimas del to, kokius langu profilius rinktis  g.gif surasysiu ir pabandyti riekia atkasti kur ju + ir -
Mmeda, o kiek pas jus VNT. langu bus reikalinga?

pas mus ne i nama - i nama sudeti seniai - bet nepasakysiu kokie, is Vokeitijos parvezti..... o i buta reikes 4 langu ir balkono smile.gif

tau jei daug langu reikia tia nuolaidas geras turejo pasiulyti, arba turesi deretis del nuolaidu....

nagi. laukiu tavo isvadu su pliusais ir minusais smile.gif
Atsakyti
Sveiki, as irgi jungiuosi prie diskusijos,

statomes nama ir dabar renkames langus. turiu keleta klausimeliu

kada geriau ir labiau apsimoka statyti langus - rudeni, ar laukti pavasario? kaip manote - ar kainas galima koreguoti ne sezono metu?

po ilgu svarstymu nusprendem imti plastikinius medzio imitacija, o ne medinius. tik dar niekaip neapsisprendziam del stiklu skaiciaus 2 ar 3? gal galite patarti.

del triuksmo nesvarbu, nes jo praktiskai neturime. o kaip del silumos - ar tas trecias stiklas tikrai nepadeda?

buciau labai dekinga uz jusu nuomone
Atsakyti
Laba diens

Gal kas turit kokiu komentaru apie sias firmas : euro-langai ir langdita ?
Atsakyti
Sveiki,
noriu paklausti alfasz ar kitu ismananciu, gal kas nors susiduret - man reikia kol kas viena langa istatyti, bet nezinau kokia firma galetu padaryti toki, kokio man reikia, nes, kiek domejausi, viena orlaides nenori daryti, kita negali padaryti orlaides medzio imitacijos spalvos, kitos daro kazkodel medzio imitacija tik is lauko puses, o man reikia is vidaus. ir t.t. ir pan.
Zodziu, man reikia plastikinio lango, is dvieju langu, abu varstomi ir is virsaus ir is sono, standartiniame daugiabutyje. Kiek esu matavus, pagal mane angos dydis butu 145 x 240. Is vidines puses spalva- medzio imitacija, su vertikalia (senovinio tipo)orlaide, spalva orlaides- medzio imitacija, su montavimu, su palangemis, senu langu isvezimu ir dar prie to kaina - ne kosmine blush2.gif
Busiu be galo dekinga uz patarimus, nes jau galva susisuko nuo tu paiesku...Aciu
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2010 09 13, 16:35)
Sveiki, as irgi jungiuosi prie diskusijos,

statomes nama ir dabar renkames langus. turiu keleta klausimeliu

kada geriau ir labiau apsimoka statyti langus - rudeni, ar laukti pavasario? kaip manote - ar kainas galima koreguoti ne sezono metu?

po ilgu svarstymu nusprendem imti plastikinius medzio imitacija, o ne medinius. tik dar niekaip neapsisprendziam del stiklu skaiciaus 2 ar 3? gal galite patarti.

del triuksmo nesvarbu, nes jo praktiskai neturime. o kaip del silumos - ar tas trecias stiklas tikrai nepadeda? 

buciau labai dekinga uz jusu nuomone

langai su 2 selektyviniais stiklais, t.y su 3 stiklu paketu bus iki 1.5 karto siltesni nei su vienu selektyvu.

Papildyta:
QUOTE(Liiika @ 2010 09 13, 22:46)
Sveiki,
noriu paklausti alfasz ar kitu ismananciu, gal kas nors susiduret - man reikia kol kas viena langa istatyti, bet nezinau kokia firma galetu padaryti toki, kokio man reikia, nes, kiek domejausi, viena orlaides nenori daryti, kita negali padaryti orlaides medzio imitacijos spalvos, kitos daro kazkodel medzio imitacija tik is lauko puses, o man reikia is vidaus. ir t.t. ir pan.
Zodziu, man reikia plastikinio lango, is dvieju langu, abu varstomi ir is virsaus ir is sono, standartiniame daugiabutyje. Kiek esu matavus, pagal mane angos dydis butu 145 x 240. Is vidines puses spalva- medzio imitacija, su vertikalia (senovinio tipo)orlaide, spalva orlaides- medzio imitacija, su montavimu, su palangemis, senu langu isvezimu ir dar prie to kaina - ne kosmine  blush2.gif
Busiu be galo  dekinga uz patarimus, nes jau galva susisuko nuo tu paiesku...Aciu

Viskas imanoma, tik nebus kaina labai zema, vien tik del orlaides, nes ji vien tik 300 Lt kainuoja, plius spalva aisku dasideda. Jei idomu - parasykit smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 09 14, 09:51)
Viskas imanoma, tik nebus kaina labai zema, vien tik del orlaides, nes ji vien tik 300 Lt kainuoja, plius spalva aisku dasideda. Jei idomu - parasykit smile.gif  thumbup.gif

Alfasz, jau ir pas Jus su vertikaliomis orlaidėmis galima langus įsigyti? g.gif . Neperseniausiau klausiau šito, tai sakėte, kad tik be orlaidžių langai pas Jus.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 09 14, 11:05)
Alfasz, jau ir pas Jus su vertikaliomis orlaidėmis galima langus įsigyti?  g.gif . Neperseniausiau klausiau šito, tai sakėte, kad tik be orlaidžių langai pas Jus.

Veka - galima, Aluplast - ne. smile.gif
Atsakyti
MMeda, kai tik turesiu laikelio, surasysiu visus pasiulymus su profiliais ir pan. Galima bus padinskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2010 09 14, 11:54)
MMeda, kai tik turesiu laikelio, surasysiu visus pasiulymus su profiliais ir pan. Galima bus padinskutuoti.

butinai - labai laukiu smile.gif
Atsakyti