Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 6

labuka 4u.gif ieškau aš irgi kur langus plastikinius įsidėti (reikia į virtuvę), nes prieš tai dėjausi į kambarius dvejus, tai nežinau ar prastai įdėjo ar kas, bet pūtė pro šonus g.gif
tai va gal žinote kokias geresnes įmones Kaune? kad ir brangu labai nebūtų smile.gif o gal šiuo metu akcijos kokios vykdomos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupi @ 2010 09 08, 15:02)
http://www.koemmerli...024ba348a5eba09
Skirtingi paketų gamintojai naudoja skirtingus žymėjimus selektyvui ar argono dujom pažymėti. Sužinokite kokios firmos stiklo paketus jums siūlo tada ir informacija bus lengviau surinkti. Profilis Kommerling 88+ jei trijų tarpinių (nuoroda aukščiau) tai šilumos K-0,8 W(m2K), o nurodyto stiklo paketo 4Fut-20-4-16-4Fut du selektyviniai+ argonas K-0,6W(m2K)(pagerinta garso izoliacija). Toks langas gali būti statomas į pasyvų namą. Tai rimtas produktas.

Va susizinojau (Bodesa, Vildaiva, Sabonio klubas ir partneriai) dazniausiai naudoja Sabonio.
Man paskaiciavo 7.18 kv m 3200lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knowing: 08 rugsėjo 2010 - 17:41
QUOTE(Juodoji_pantera @ 2010 09 08, 17:09)
labuka  4u.gif  ieškau aš irgi kur langus plastikinius įsidėti (reikia į virtuvę), nes prieš tai dėjausi į kambarius dvejus, tai nežinau ar prastai įdėjo ar kas, bet pūtė pro šonus  g.gif
tai va gal žinote kokias geresnes įmones Kaune? kad ir brangu labai nebūtų smile.gif o gal šiuo metu akcijos kokios vykdomos smile.gif

O kokio profilio ir kokia firma dėjo Jums langus į kambarius?
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_pantera @ 2010 09 08, 18:09)
labuka  4u.gif  ieškau aš irgi kur langus plastikinius įsidėti (reikia į virtuvę), nes prieš tai dėjausi į kambarius dvejus, tai nežinau ar prastai įdėjo ar kas, bet pūtė pro šonus  g.gif

Nereiketu vadovautis vien akcijomis, ar tik kaina zemiausia gaudyt, pirma reiketu pagalvot ko norisi ir kiek pinigeliu tam galite skirti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 09 08, 19:59)
Nereiketu vadovautis vien akcijomis, ar tik kaina zemiausia gaudyt, pirma reiketu pagalvot ko norisi ir kiek pinigeliu tam galite skirti  g.gif  g.gif  g.gif

siaip manau langai daugiau maziau visi panasios kokybes, taciau yra labai svarbu, kad juos gerai idetu. pas mus bute nesenai sudejo langus, bet per mazai pripuse putu (makroflekso). aciu dievui dar nepabaige apdailos, kai pastebejau, kad pucia kiaurai per sonus. dabar issireikalavom kad pripustu i sonus daugiau putu, tai rezultatas kurkas geresnis. zodziu vienintelis patarimas - priziureti meistrus, kad normaliai atliktu savo darba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 09 08, 17:39)
Gal ir nieko toks profilis, tik klausimas kokia kaina jo. Ir ar gaminamas Lietuvoje isvis.  g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:
Yra neblogi ir Rehau prifilio langai. Man imponuoja Rehau GENEO, bei Rehau clima design, deja pastarojo niekas Lieutovoje nesiulo, net pavyzdi sunku butu lango kampo rasti. Geneo imanomas su dvien variantais: be apsiltinamosios medziagos ir su. Su apsiltinamaja medziaga gana retas variantas. Ir lyginant su Veka - kaina beveik tokia pati bus. Turiu omeny GENEO ir Veka alphaline90.

hm... as lygtais klausiau apie rinka Lietuvoje.... nesiruosiu langu siustis is kazkur smile.gif tieisog norisi daugiau objektyvios informacijos, nesistengiant isaukstiniti kazkokios vienos imones ar profilio smile.gif

nors turiu paskayti Lietuvos imones dirba pasyviai - neidomus jiems nauji uzsakymai - is kokiu 6 issiuntinetu uzklausimu atsakymus su paskaiciavimais gavau tik 2
Atsakyti
Labu.. as issiunciau 20 firmu. Reikia 23 vnt. visam namui. ziuresiu ka pasiulys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2010 09 09, 13:05)
Labu.. as issiunciau 20 firmu. Reikia 23 vnt. visam namui. ziuresiu ka pasiulys  rolleyes.gif

pasidalink po to informacija....

ech, jei galeciau sau leisti, tai deciausi vis del to tik medinius langus.... naturali medziaga yra naturali.... visai kitos savybes ir garantija.... bei ir tarnavimo laikas zyyyyymiai ilgesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2010 09 09, 13:14)
pasidalink po to informacija....

gerai, kai bus + - visi pasiulymai, tada darysim teismo diena jiems biggrin.gif
niu jau pradejo byreti pasiulymai, reikes dar foruma prakosti apie profilius - kas geriau, kad ilgaamziskiau ir pan. doh.gif niu ci aprotingu yra, tai paprotinsit ir mane smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 09 rugsėjo 2010 - 15:46
QUOTE(*KAJA* @ 2010 09 09, 16:45)
gerai, kai bus + - visi pasiulymai, tada darysim teismo diena jiems biggrin.gif
niu jau pradejo byreti pasiulymai, reikes dar foruma prakosti apie profilius - kas geriau, kad ilgaamziskiau ir pan.  doh.gif  niu ci aprotingu yra, tai paprotinsit ir mane smile.gif  rolleyes.gif

taip, protingu, siulanciu savo produkta smile.gif bet pasiskaityt verta - svarbu paciam sprendima po to priimti...
as ir dar gavau keleta pasiulymu.... turiu pasakyti kad to pacio profilio langu skirtingose imonese kanos skiriasi... kazkur apie 4-5 simtus lt smile.gif
Atsakyti
Tai kad pas mus rinko tokia yra kas tiesiogiai perka , o yra kas is treciu ranku , del to kaina ir skiresi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2010 08 28, 08:30)
neseniai, t.y. vasaros pradzioje susidejau langus. rinkausi gal kokius puse metu, tikiuosi, kad nenusivyliau. Firma buvo ir Silutes, bet jie ir Klaipedoje turi savo ofisa. Tai Baltijos langai.

Sveiki, as irgi tikiuosi, kad nenusivylsite, ypac, kai raso, kad imone likviduojama...(placiau cr.lt )
Atsakyti