QUOTE(extravaganza @ 2010 11 03, 10:49)
išvada-stovėti montuotojams už nugaros, po darbų atlikimo nuoširdžiai viską apžiūrėti, nemokėti pinigų, kol neištaisys viso broko...
finale kadangi viso to nepadarėme, jau patys supurskėm 5 balionėlius montavimo putų, nes kai kur tokios skylės, kad lenda pirštas į lauką ir galo nesimato..
o štai ką daryti su paslėptu broku?
Is vienos puses ziauru, kad taip yra, is kitos as Jusu nesuprantu. Pataisykite mane jei klystu.
Jei yra brokas, kuris pastebimas, ir tikrai jis yra (matosi aiskiai), tai ar nereiketu pirmiausia kreiptis i atstova, i imone, ar i pacius montuotojus, nusiusti nuotraukas imonei, ar atstovui. Ir tik poto rodyti "kliurkas" kitiems.
Tikrai, per ne vienerius metus darbo su langais visko yra pasitaike ir buve, ir kliurku, ir problemu, ir broku, ju isvengti sunku. Bet labai svarbu yra greitai ir be triuksmo broka istaisyt, atlygint nuostolius klientui. As taip dirbu. O tai padeda tobulet, tokie meistrai daugiau nebemontuotu mano klientams langu, gautu i skudurus svelniai tariant, ir butu isplusti, nes tokiems dalykams pasiteisinimo manau nerastu.
Jei jau ta padarete - kreipetes i imone ar atstova, ir jie nusisuko nuo Jusu - tada broko rodymas cia - pateisinamas.
Atsiprasau, bet as stengiuos i viska pazvelgt is dvieju pusiu.
Papildyta:
QUOTE(Ajile @ 2010 11 03, 13:24)
Kai paziuri,kaip kiti meistari padaro darba-tai bloga pasidaro...moki ,zmogau,pinigus,o kokybes nera
Yra meistru, kurie nenori, kad juos stebetu, o as kai tik yra galimybe, pats ziuriu kaip montuojami langai, nes ir idomu, ir pamatai darbo kokybe, ir kartu mokais. O kai kas neaisku - paklaust gali.
Papildyta:
QUOTE(Ajile @ 2010 11 02, 20:38)
Aciu,alfasz

issiunciau kolkas i Gipura uzklausima,paziuresiu kokia samatele jie patys atsius.Patiko man Vek'os profiliukas langams,bet atrodo,kad bus brangus

Kokia kazi jiems alternatyva butu geriau pigesne?

Daug cia informacijos yra forume,kai pradedi gilintis
Alternatyvu gali but daug, viskas remiasi i pinigus, ir i norus, ir ar gali pasiulyt tai ko Jus norite, pageidaujate.