QUOTE(Vaidillute @ 2012 08 07, 13:18)
Manau, kad galime
juk nuo musu paciu priklauso kiek laiko praleidziam miegodami o ne ziuredami naktim tv ar sededami prie pc ... kas del maisto irgi nuo paciu priklauso kiek valgome ir ar vien tik kepta ir riebu maista ar stengiames gaminti sveikesni....
geras miegas nėra miegas 7-8 val
laiku, nes tas laikas kiekvienam kitoks. pvz. aš einu miegot 22, keltis 6, lyg ir tinkamai viskas? bet man taip negerai, nes esu pelėda ir man 100 kartų yra geriau eit miegot 2 val ir keltis 10, va tada aš išsimiegu ir puikiai jaučiuosi atsikėlusi.. darbą keisti?
sveikas maistas tai irgi ne vien virtas ar garuose gamintas, liesas ir pan. jis turi būti, taip sakant, grynai užaugintas, be jokių chemijų ir t.t. kur tokį rasti? neturiu aš savo daržo ar gyvūnų ūkio ar giminių, visą tai turinčių, svetimais nepasitikėčiau..
grynas oras gyvenant mieste?
ar tie pabėgimai keliom valandom į užmiestį kartą per savaitgalį daug naudos duoda?
ne, aš nemanau, kad daug kas gali sau leisti gyventi sveikai, todėl ir trūksta kam vieno, kam kito vitamino/mineralo.
o kam gerti folio rūgštį kapsulėse?
valgykit daugiau lapinių daržovių, pasidomėkite, kur dar jos yra ir nereikės chemiškai apdorotos folio rūgšties vartot.