Sveikos
O kaip jus manot ar Neurozan vitaminai gali turei koki neigiama poveiki pastojimui? Ir dar vienas pamastymas.. Ar turi kokia itaka pastojimui, jeigu neisgeriamas rekomenduojamas kiekis vandens(skysciu)?
QUOTE(mamyteJ @ 2012 06 07, 16:05)
O kaip jus manot ar Neurozan vitaminai gali turei koki neigiama poveiki pastojimui?
Ir dar vienas pamastymas.. Ar turi kokia itaka pastojimui, jeigu neisgeriamas rekomenduojamas kiekis vandens(skysciu)?
Ir dar vienas pamastymas.. Ar turi kokia itaka pastojimui, jeigu neisgeriamas rekomenduojamas kiekis vandens(skysciu)?
paskaitykte sudėtį ir bus jums atsakymas į klausimą
nemanau. didesnę įtaką turi užspėltos infekcijos ir hormonų sutrikimai.
QUOTE(pink peony @ 2012 06 15, 18:34)
Labas vakaras
Merginos, gal yra gerai ismananciu ir nebutu sunku pakomentuoti mano tyrimu rezultatus? Buciau labai dekinga
T4 - 125,4
SHBG - 96,67
TTH, TSH - 2,010
Folitropinas - 4,090
Liutropinas - 9,5
Tyrimus dariausi 4 CD
Merginos, gal yra gerai ismananciu ir nebutu sunku pakomentuoti mano tyrimu rezultatus? Buciau labai dekinga
T4 - 125,4
SHBG - 96,67
TTH, TSH - 2,010
Folitropinas - 4,090
Liutropinas - 9,5
Tyrimus dariausi 4 CD
rašant, tyrimų rezultatus, reikėtų rašyti ir labaratorijos normas, nes jos vos ne kiekvienoj skiriasi be to, geriau pakomentuos čia.
[zuzla,2012 06 15, 19:01]rašant, tyrimų rezultatus, reikėtų rašyti ir labaratorijos normas, nes jos vos ne kiekvienoj skiriasi be to, geriau pakomentuos čia.
[/quote]
labai aciu
[/quote]
labai aciu
sveikos Gal galėtumėt mane apšviesti kokius tyrimus reikėtų pasidaryti prieš planuojant pastoti? ir jei žinote jų kainas ?
sveikos ir as jungciausi i planuojanciu gretas , bet man diagnozavo gimdos intramuraline mioma (gimdos raumenyje nepazeidzia gleivines bet yra 6cm dydzio) isklausiau 4 ginekologu nuomones - 2 , kad operuot , kitos 2 , kad bandyti pastoti bandau skaitytis visur ir klausinetis gal kam tokia buvo situacija ? Ar sekmingai isensiojote kaip su gimdymu. Maniske yra priekineje gimdos sienoje , nesukelia man jokiu simptomu ... vaiku dar neturime, man 30 metu. Patarkite kaip elgtis labiau linkstu link
QUOTE(Vaidillute @ 2012 06 27, 16:13)
gal tikslingiau būtų pas jau gimdžiusias paklausti, o ne pas planuojančias?
sveikos, gal kuriai teko susidurti su pasiutliges skiepais pries pastojima? Atsitiko taip, kad gavau pasiutliges skiepu kursa. apie rizika nestumo planavimui ne vienas gydytojas atsakyti negalejo, niekas nieko nezino, kazkas kazkada aiskinosi, lyg ir nera kontraindikaciju. Gal kuriai taip buvo atsitike?
QUOTE(padruzhke @ 2012 07 02, 17:53)
sveikos, gal kuriai teko susidurti su pasiutliges skiepais pries pastojima? Atsitiko taip, kad gavau pasiutliges skiepu kursa. apie rizika nestumo planavimui ne vienas gydytojas atsakyti negalejo, niekas nieko nezino, kazkas kazkada aiskinosi, lyg ir nera kontraindikaciju. Gal kuriai taip buvo atsitike?
na logiškai.. kas yra skiepas, vakcina? viruso įleidimas į organizmą. man tai nebekyla klausimų, ar planuoti neštumą vakcinacijos laikotarpiu ir pusmetį po jos.