QUOTE(Miaffa @ 2012 04 13, 13:57)
Ar ilgas tas gydymas?
Man truko menesi..
QUOTE(maukis2 @ 2012 04 13, 15:58)
o matot kaip..man kai pasitvirtino tai, kad yra ureoplazmu, tai israse antibiotiku skirtu man ir vyrui ir plius zvakutes. pagert reikejo menesi, tada pakartoti tyrima. pakartojom ir atsakymas buvo dziuginantis. tik vat kazkaip pastojimas buvo lb greitas nors planavom ir norejom, bet nesitikejom jog viskas ivyks taip greitai, kad po 1,5 metu bandymo uzteko tik menesiuka pagerti tabletyciu. matot kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja i tam tikras ligas. man gal pasiseke ir as atsparesne ir gydimas praejo greiciau, jusu organizmas gal kiek kitoks. tikiu, kad issigydisit ir greitai jau galesim jus sveikinti su auganciu pilvuku:4u:
Papildyta:
man uzteko menesio. ir nestumo metu bei po gimdymo kartojau tyrima del viso pikto ir tfu tfu tfu ureoplazmos negrizo.
Papildyta:
man uzteko menesio. ir nestumo metu bei po gimdymo kartojau tyrima del viso pikto ir tfu tfu tfu ureoplazmos negrizo.
As gydziaus irgi menesi, tai buvo ir geriamu, ir zvakiu ir praplovimu.. bet jo, sian sake, kad ne antibiotikai gydo, o organizmo atsparumas.. bet kaip ji stiprint, kad suveiktu, nes vel laukia gydymas... kada jus tyrima kartojot, man sake tik po 3 men nuo gydymo..