Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 09 07, 08:07)
Ketvirtadieni einu pas ginekologe tai zadu tartis ka daryti -man nuo folio r.jei isgeriu ryte po valgio eda remuo nezmoniskai,jei einant miegot vakare nakti nezmoniskai skauda skrandy doh.gif ar yra kam taip buve ?nu kodel as tokia kitokia biggrin.gif (geriu kompleksta vit.planuojancioms ten folio r.400)

tai jus geriat tik folio r., tik vitaminus, ar ir tą ir aną?
jei gerai supratau, tik vitaminus? tai kodėl galvojat, kad negalavimai būtent nuo folio r.? mastau.gif
Atsakyti
Ne ne ,vitaminu kompleksas ,o ten ieina ir folio rukstis kurios yra 400(viskas viename biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 09 07, 08:21)
Ne ne ,vitaminu kompleksas ,o ten ieina ir folio rukstis kurios yra 400(viskas viename biggrin.gif )

tai kodėl galvojat, kad rėmuo ir kt nuo folio r.?
Atsakyti
Nes bandziau viena gryna gert irgi tas pats g.gif
Atsakyti
aaa, aišku smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Užklydau į šią temą ir norėjau paklausti, ar čia taip pat kalbate ir apie genetinius(kariotipo) tyrimus po persileidimų? Nežinau ar čia pataikiau doh.gif Temose apie genetinius tyrimus kalbama tik apie tuos tyrimus, kurie atliekami jau pastojus, o mane domintų genetiniai tyrimai dar prieš pastojant. Prieš 2 savaites man buvo sukeltas persileidimas vaistų pagalba, laukiausi jau 18 savaitė verysad.gif Priežastis-apsigimimai nesuderinami su gyvybe. Prieš savaitę buvau pas savo ginę, apžiūrėjo, viskas tvarkoje, rekomendavo pusę metų nepastoti, o prieš pastojant genetiškai išsitirti abiem su vyru. Labai skaudu, nerandu sau vietos, gal kam buvo panaši situacija?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal aš ir į ne ten pataikiau doh.gif bet gal kuri galės patart, nes skaitau skaitau aš čia ir vis ko nors nesuprantu... blush2.gif

Žodžiu taip - mėnesio pabaigoje užsirašiau pas savo gydytoją profilaktiniam patikrinimui. Bet tuo pačiu noriu pasikonsultuoti dėl nėštumo planavimo. Tai gal Jūs man galit padėt ir pasakyt, kokie svarbiausi klausimai iš mano pusės turi būti, kokių aš tyrimų turiu prašyt? Man kažkaip vis neramu, nes kai pas ją buvau prieš metus dėl tris mėnesius gertų KT, kurios man netiko ir nepatiko, ir norėjau nutraukt jų vartojimą (daugiau šito briedo neimsiu net į rankas schmoll.gif ) tai ji man pasakė taip - ai, kai pastosi tai ir pagimdysi, baisiai ten doh.gif Tai šį kartą jau kai eisiu noriu būt pasiruošus kaip reikiant, kad paskui nepasakytų - ai, nu taigi kai pastosi tada ir pažiūrėsim, kokių tamstai tyrimų reik doh.gif lotuliukas.gif Va.. tai lauksiu kokio atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muduabududu @ 2011 09 07, 17:41)
Sveikos  4u.gif

Gal aš ir į ne ten pataikiau  doh.gif  bet gal kuri galės patart, nes skaitau skaitau aš čia ir vis ko nors nesuprantu...  blush2.gif

Žodžiu taip - mėnesio pabaigoje užsirašiau pas savo gydytoją profilaktiniam patikrinimui. Bet tuo pačiu noriu pasikonsultuoti dėl nėštumo planavimo. Tai gal Jūs man galit padėt ir pasakyt, kokie svarbiausi klausimai iš mano pusės turi būti, kokių aš tyrimų turiu prašyt?

Buvau pas ginę konsultuotis, tai nusiuntė tik chlamidijas pasitikrint. Paėmė tepinėlį, paskyrė Folio rūgštį.
Kitos eina tikrintis mikoplazmos, ureaplazmos ir citomegalo, bet manęs nesiuntė, gal dėl to, kad kaip tik prieš tai buvau krūvą antibijotikų sugėrus dėl plaučių uždegimos ir anginos...
Atsakyti
QUOTE(Evelina;] @ 2011 09 07, 10:08)
Labas 4u.gif
Užklydau į šią temą ir norėjau paklausti, ar čia taip pat kalbate ir apie genetinius(kariotipo) tyrimus po persileidimų? Nežinau ar čia pataikiau doh.gif Temose apie genetinius tyrimus kalbama tik apie tuos tyrimus, kurie atliekami jau pastojus, o mane domintų genetiniai tyrimai dar prieš pastojant. Prieš 2 savaites man buvo sukeltas persileidimas vaistų pagalba, laukiausi jau 18 savaitė verysad.gif Priežastis-apsigimimai nesuderinami su gyvybe. Prieš savaitę buvau pas savo ginę, apžiūrėjo, viskas tvarkoje, rekomendavo pusę metų nepastoti, o prieš pastojant genetiškai išsitirti abiem su vyru. Labai skaudu, nerandu sau vietos, gal kam buvo panaši situacija?

vaje, kaip liudna... verysad.gif verysad.gif stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 09 07, 18:12)
Buvau pas ginę konsultuotis, tai nusiuntė tik chlamidijas pasitikrint. Paėmė tepinėlį, paskyrė Folio rūgštį.
Kitos eina tikrintis  mikoplazmos, ureaplazmos ir citomegalo, bet manęs nesiuntė, gal dėl to, kad kaip tik prieš tai buvau krūvą antibijotikų  sugėrus dėl plaučių uždegimos ir anginos...

O tai gal vėliau darys dar tuos visus tyrimus? g.gif
Aš tai gal prieš kokius 1,5 ar 2 metus dariausi tyrimus dėl toksoplazmozės ir citomegalo, nes ieškojom nuo ko sąnarius skauda. Tada rado, kad yra šių virusų pėdsakai, tai reiškia, kad kažkada persirgau... Dabar gal reikėtų pakartoti šiuos tyrimus?

Atsakyti
QUOTE(muduabududu @ 2011 09 08, 08:47)
O tai gal vėliau darys dar tuos visus tyrimus?  g.gif
Aš tai gal prieš kokius 1,5 ar 2 metus dariausi tyrimus dėl toksoplazmozės ir citomegalo, nes ieškojom nuo ko sąnarius skauda. Tada rado, kad yra šių virusų pėdsakai, tai reiškia, kad kažkada persirgau... Dabar gal reikėtų pakartoti šiuos tyrimus?

jei buvo rada citomegala patarciau issitirt ar jis siuo metu nera aktyvus 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Planuojant vaikelį manau svarbiausiai profilaktiškai pasitikrint ir kas svarbiausiai, prieš ir po gert folio rūgštį - ir jokių sintetinių priedų bei vitaminų...
Atsakyti