Labuk,
dariau neseniai keleta tyrimu. Tai biskutuka papasakosiu savo ispudzius.
Kankina pasikartojantys pienliges pozymiai, viena menesi prageriau antibioptikus, po menesio vel pasikartojo
Nuejau vel pas daktara - sako, kad reikai ieskoti rimtesnes priezasties, atseit po tu antibu neturejo pasikaroti. Kai isgirdau, kad turesiu pasidaryti tyrimus del tu zarazu chlamidiju, mycopkazmu ir ureplazmu, vos is kedes neisvirtau, taip liudna pasidare, nu galvoju
Net apsizliubiau.
Jenifer, puikiai suprantu Tave, per tras dienas kol laukiau atsakymu, galvojau isprotesiu. Bet pasiskaiciau daugiau apie tai, is tikruju, nieko ten baisiai tragisko, tai ir Tu nepergyvenk, aisku tai keicia planus, bet paziurek i tai is kitos puses, gerai, kad tai aptiko dabar, kol tik planuoji, pasigydysi ir bus ramu ! O be to mycoplazmos is tos trijules yra kone lengviausiai pasiduodancios gydymui !
Dabar konkreciai apie tyrimus :
toksoplazmoze IgG/IgM ir citomegal IgG/IgM dariausi antradieni Endemike. Rezultatus gavau emailu penktadieni po pietu - abieju virusu IgG - teigiamas, IgM- neigiamas + kazkokie skaiciukai. Zodziu nezinojau gerai tai ar blogai, o pas gydytoja tik po savaites. Paskambinau i Endemika, paprasiau, kad man pakomentuotu mano rezultatus, gerai ten viskas ar blogai. Gavau izulu atsakyma, kad jie nekomentuoja rezultatu, kad turiu eit pas savo daktara, o as gi tik vienu zodziu prasiau paaiskinti blogai ar gerai
Treciadieni gi po ginekologo is karto nuvariau i Sorpo del tu chlamidiju, ureplazmu, mycoplazmu ir antibiotiku reakcijos i juos. Tyrimas aisku bee koks nemalunus
Bet as tokio soko busenos buvau, kad viskas kazkaip automatu vyko, nespejau issigasti dar labiau. Beje paprasius man padare 10% nuolaida (tai isejo ne ka brangiau nei Endemike). Aptarnavimas cia malonesnis. Rezultatu pasake skambinti penktadieni. Paskambinau is karto po 12 val., maloniai man pasake, kad viskas gerai, nieko nerasta
Po darbo nuvaziavau pasiimtu rezultatu, jau zinojau kad nors sitom zarazom buvo ramu, bet vis slege del tu tokslopazmu ir citomegalu
Atejus i Sorpo, dar man karta paaiskino del tu tyrimu, pasake, kad sveika ir kad viskas gerai. Galvoju, nu jau neleisiu dar savaitgali save grauzt del tu kitu dvieju neaiskumu. Paklausiau, kiek pas juos kainuoja konsultacija, paasikinau, kad dariausi endemike ir kad nenorejo man paaiskini rezultatu. Moteris priemime sako - traukit tuos rezultatus, ir man viska paasikino - atseit kazkada prasirgus, bet yra imunitetas ir viskas gerai
Tai va suma sumarum - kita karta eisiu i Sorpo, tiesiog kitoks poziuris i pacientus, kazkaip zmogiskiau reaguoja i issigandusius pacientus. O juk kai daraisi tyrimus del sveikatos, tai savaime suprantama, kad stresas ir taip norisi palaikimo ir supratingumo...
Per tuos pora dienu kol laukiau rezultatu, prisikaiciau jau tieeek, tiek visokiu uzrasu padariau, jau atejus pas daktara zinosiu ko klaust. Beliko atsikratyti to niezulio, tikiuosi nieko baisaus man nera, sakau gal man kokia sistemine kondidoze ar bakterine vaginoze
Taip norisi susiplanuos viska graziai ir dziaugtis kiekviena nestumo akimirka ....