Sveikutės,
nuėjau pas gydytoją, be talono, išėjo sesutė, pasakiau kad neturiu talono, sako reikės palaukti. Palaukiau dvi valandas. Paskui ji išeina ir sako: tai jūs eikite pas daktarę ir paklauskite ar jus priims be talono. Aš maniau ji pasakys, kad aš laukiu ir paskui pakvies, taip darydavo senoji sesutė, o čia nauja kažkokia piemenė. Žodžiu, palaukiau kol išeis pacientė, įėjau pas daktarę, paklausiau ar priims be talono, tai tipo jei turi kantrybės, lauk, viskas lėtai eina, su talonais ir panašiai. nuėjau į koridoriaus galą, išsiblioviau, nuėjau į registratūrą, pasiėmiau kortelę ir grįžau pasiruošusi ilgai laukti. Bet pakvietė greitai
Na ką gi, sakė, kad nėra baisu, išrašė antibijotikų po 3 tabletes man ir MB, po to sakau reikės pakartoti tyrimą? Sakė nebūtina, nes ryškių požymių nėra, tai labai stiprus vaistas
O jei daryti tai reikėtų ne anksčiau kaip po 2 savaičių po vaistų sugėrimo. Planuoti galima pradėti net ir antroje ciklo pusėje, nes dabar kaip tik laukiu mmm, bet sako, kai jūs tokia jautri, tai geriau palaukite visą ciklą ir tik dar po kitų mmm imkitės planavimo
Bet aš galvoju, kad nueisiu pasidaryti tyrimą po tų 2savaičių, ką jūs sakote?
ar aš čia jau paranojiškai reaguoju?
O vaistų kainelė
vos iš koto neiškritau kai pasakė už tas 6 tabletytes 82lt. dar plius gerosios bakterijos
žiauru...
QUOTE(naujoke4 @ 2011 07 14, 11:31)
Nepergyvenk tiek, beveik pas kiekvieną randa ką nors iš trijulės - ureaplazmos, clamidijų ir mikoplazmų berods. O su šlapinimosi sistema esi turėjusi bėdų? pvz., dažnai vaikštai į wc, po
dažniau į wc ir pan? čia dar maža bėda playginusi su citomegalu ir pan...tik tiek, akd jos sunkiai pasiduoda gydomos, bet viskas įmanoma...lauksim naujienų iš gyd
Taip, po gimdymo man prasidėjo bėdos su šlapimu, dažnai labai lakstau į tualetą, po
visada tiesiu taikymu ten, kelis kartus sirgau stipriais pūslės uždegimais iš niekur nieko, to niekada iki gimdymo nebuvo, todėl pamaniau, kad tai pasekmės to, be to, Londone kai darė echo pasakė, kad atseit šlapimo pūslė suaugusi su gimda, bet kiek kas lt darė echo, sakė kad nesąmonė ir taip negali būti, iš kur man žinoti tai tiesa ar ne
Papildyta:
QUOTE(Deimantilija @ 2011 07 14, 18:18)
siandin gavau ir as atsakymus, kazi ka reiskia ta pilkoji zona citomegalo IgM
,o IgG tai 15 teigiamas
Mano galva, tu jį turi, bet šiuo metu jis pas tave miega