Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(Jennifer @ 2011 07 07, 11:08)
O dabar kuriuos geriau pasirinkti ar nėra jokio skirtumo bus daroma iš kraujo tyrimo ar tepinėlio?

Ir kodėl kur iš tepinėlio nėra IgG IgM, o iš kraujo yra  blush2.gif  ?

turėtų patarti vietoje... man atrodo, kad jei pvz chlamidijos yra, tai ir kraujas jas parodys mastau.gif bet jei darysi kažką dar iš tepinėlio, tai jokio skirtumo, paims tiek, kad visiems tyrimams užtektų hihihi.gif

IgG parodo, ar sirgai.. IgM parodo, jei sirgai, kokioje būsenoje virusas dabar - "miegantis" ar aktyvus... mano galva, jei IgG neigiamas, IgM daryti nereikia mastau.gif bet dauguma daro iškarto tą ir tą
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 07 07, 10:17)
turėtų patarti vietoje... man atrodo, kad jei pvz chlamidijos yra, tai ir kraujas jas parodys mastau.gif bet jei darysi kažką dar iš tepinėlio, tai jokio skirtumo, paims tiek, kad visiems tyrimams užtektų hihihi.gif

IgG parodo, ar sirgai.. IgM parodo, jei sirgai, kokioje būsenoje virusas dabar - "miegantis" ar aktyvus... mano galva, jei IgG neigiamas, IgM daryti nereikia mastau.gif bet dauguma daro iškarto tą ir tą

Oi kaip ačiū, nerealiai, kaip viską aiškiai išdėstei bigsmile.gif
Tai tikrai, galima pasidaryti iš kraujo pasidaryti pirmiausia IgG, o tuos, kuriuos rodys, kad jei sirgau, bus galima pasidaryti ir IgM smile.gif Geras, kaip ačiū, kaip susitaupys pinigėlių, visi gi skaičiuojame blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2011 07 07, 11:22)
Oi kaip ačiū, nerealiai, kaip viską aiškiai išdėstei  bigsmile.gif
Tai tikrai, galima pasidaryti iš kraujo pasidaryti pirmiausia IgG, o tuos, kuriuos rodys, kad jei sirgau, bus galima pasidaryti ir IgM  smile.gif Geras, kaip ačiū, kaip susitaupys pinigėlių, visi gi skaičiuojame  blush2.gif

nesu 100% tikra, kad esu teisi smile.gif vistiek dar vietoj pasiklausinėk ir paskui mums papasakosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 07 07, 10:24)
nesu 100% tikra, kad esu teisi smile.gif vistiek dar vietoj pasiklausinėk ir paskui mums papasakosi mirksiukas.gif

ok, būtinai, bet pažiūrėjau, kad man toxoplazmozės ir citomegalo tyrimai gautūsi po vieną. Geria, lekiu, vėliau atbėgsiu pasipasakosiu 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau parsiradau namolio.
Žodžiu, buvo taip. Nuėjau, pasakiau kokių noriu tyrimų, paskui pasakiau kad profilaktiškai, prieš planavimą. Tai man pasiūlė darytis citomegalo, toksoplazmozės IgG, kad žinoti kokia situacija yra dabar, nes nelabai svarbu kas buvo, svarbu kaip yra. Ir dar parašė pačius jautriausius ir 95% patikimumo ureaplazmos, mycoplazmos ir chlamidijų iš tepinėlio. Už viską sumokėjau 214lt. lauksiu trečiadienį atsakymų kuriuos atsiųs el.paštu blush2.gif
Dar kartelį ačiū jums už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2011 07 07, 20:53)
Žodžiu, buvo taip. Nuėjau, pasakiau kokių noriu tyrimų, paskui pasakiau kad profilaktiškai, prieš planavimą. Tai man pasiūlė darytis citomegalo, toksoplazmozės IgG, kad žinoti kokia situacija yra dabar, nes nelabai svarbu kas buvo, svarbu kaip yra. Ir dar parašė pačius jautriausius ir 95% patikimumo ureaplazmos, mycoplazmos ir chlamidijų iš tepinėlio. Už viską sumokėjau 214lt. lauksiu trečiadienį atsakymų kuriuos atsiųs el.paštu  blush2.gif
Dar kartelį ačiū jums už patarimus  4u.gif

Šaunu thumbup.gif lauksim kartu mirksiukas.gif
čia kur?
tepinėlis-tai nuograndos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 07 07, 21:45)
Šaunu  thumbup.gif lauksim kartu  mirksiukas.gif
čia kur?
tepinėlis-tai nuograndos? g.gif

Tikiuosi, kad mums viskas bus gerai ir greitai susiplanuosime ax.gif
Endemike dariausi
O čia ne tepinėlis buvo,gimdos kaklelio nuogramdos polimerazės grandininės reakcijos metodu (PGR). Buvo akcija už 3 tyrimus 145lt. vietoje 175lt.
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2011 07 07, 20:53)
Žodžiu, buvo taip. Nuėjau, pasakiau kokių noriu tyrimų, paskui pasakiau kad profilaktiškai, prieš planavimą. Tai man pasiūlė darytis citomegalo, toksoplazmozės IgG, kad žinoti kokia situacija yra dabar, nes nelabai svarbu kas buvo, svarbu kaip yra. Ir dar parašė pačius jautriausius ir 95% patikimumo ureaplazmos, mycoplazmos ir chlamidijų iš tepinėlio. Už viską sumokėjau 214lt. lauksiu trečiadienį atsakymų kuriuos atsiųs el.paštu  blush2.gif
Dar kartelį ačiū jums už patarimus  4u.gif

o ne IgM turetu rodyt kas dabar g.gif ar as klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantilija @ 2011 07 08, 07:23)
o ne IgM turetu rodyt kas dabar g.gif  ar as klystu blush2.gif

Tikrai taip, atsiprašau, suklydau parašyti, ačiū kad pataisei 4u.gif
Atsakyti
galvojau gal pati susimaisiau, antradieni zadu eit darytis bijau apsirikt ir ne tuos pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
o aš noriu pasidaryti skydliaukės tyrimus, bet neprisiruošiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 07 08, 09:54)
o aš noriu pasidaryti skydliaukės tyrimus, bet neprisiruošiu doh.gif

Aš pasidariau ir hormonų tyrimus ir skydliaukės echo, viskas normaliai, kraujo tyrimas rodė hemoglobiną 130,daktarė sakė, kad gerai, tai ir tikiu. Bet paskaitinėjau, kad rekomenduojama pagerti geležį, tai galvoju gerti man ją ar ne g.gif
Atsakyti