Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį

QUOTE(Gule @ 2011 04 26, 20:47)
Merginos, o kokių papildomų medžiagų duodate savo vyrams ? Skaičiau, kad cinkas pagerina vyro turtą. Ką jūs apie tai žinote ?

MB gėrė folio kartu su manimi, bet rezultatas gavosi ne koks-persileidimas (nesivystantis)...tad šį sykį gersiu aš viena tik vitaminus tuo pačiu ruošiantis naujam nestuke.gif ir pavasarį pastiprinti organizmą smile.gif o ką pati geri?
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 04 26, 21:49)
MB gėrė folio kartu su manimi, bet rezultatas  gavosi ne koks-persileidimas (nesivystantis)...tad šį sykį gersiu aš viena tik vitaminus tuo pačiu ruošiantis naujam  nestuke.gif ir pavasarį pastiprinti organizmą  smile.gif o ką pati geri?

Papildomai vartoju, nes nesiseka pastoti.

Vieną mėnesį gėriau tik folio rūgštį, tada Pregnacare conception, paskui Vitakur plus, o dabar vėl baiginėju Pregnacare conception. Folio papildomai nebegeriu, nes pastaruosiuose yra. Norimo rezultato nėra, bet poveikį jaučiu: padaugėjo vaisingų išskyrų, mėnesinės palengvėjo ir skausmai belikę labai minimalūs pirmąją dieną. Bet va, nežinia, kaip ten su vyro turtu. Noriu jam kokių papildų duot pagert. Tik dar nežinau, ką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 27 balandžio 2011 - 15:11
Gal man gali kuri pasakyti, kodėl Citomegalo viruso IgG rezultatas per 1,5 metų išaugo nuo 9,86 iki 11,3? ką tai galėtų reikšti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 04 26, 21:49)
MB gėrė folio kartu su manimi, bet rezultatas  gavosi ne koks-persileidimas (nesivystantis)...tad šį sykį gersiu aš viena tik vitaminus tuo pačiu ruošiantis naujam  nestuke.gif ir pavasarį pastiprinti organizmą  smile.gif o ką pati geri?

O kaip tu planuoji pasiprinti organizama? man mama ta pati sako reikia pastiprinti...o kaip? Jinai sako reikia valgyti raudonu burokeliu arba dar alijosiaus isileisti...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 05 07, 20:40)
O kaip tu planuoji pasiprinti organizama? man mama ta pati sako reikia pastiprinti...o kaip? Jinai sako reikia valgyti raudonu burokeliu arba dar alijosiaus isileisti...?  g.gif

Na bandžiau gerti "Elevit", bet pradėjo nežinia ar nuo jo, pykinti-tai nutraukiau...šiaip labai gerai žuvų taukai ar žiedadulkės ar bičių duonelė smile.gif na burokėlių visada reikia karts nuo karto pavalgyti, o ką su alijošiumi? nesupratau g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mes irgi planuoti pradėjome. Geriam New Nordic vitaminus (kiek teko domėtis jie yra vieni natūraliausių) - MB skirtus vyrams (ten folio rūgšties yra) aš - skirtus maitinančioms ir besilaukiančioms moterims, bet jie tinka ir planuojant (irgi folio yra). Man patiko kad ten tabletės yra dviejų rūšių - vieną reikia gerti ryte, kitas dvi - vakare, taip yra todėl, kad veikliosios medžiagos netrukdytų viena kitos įsisavinimui. (kalcis, geležis).
Pirmadienį eisiu pasidaryti tyrimų tik kad nebeišmanau nuo ko ir pradėti, reikia daug ko.... O jau kai pažiūrėjau kiek kainuos, tai iš vis, bet ko gi nepadarysi dėl būsimo vaikučio smile.gif O šiaip eisiu pas ginę, pažiūrėsiu ką man pasakys, kokius tyrimus pasidaryti.

beje mergaitės, jeigu geriate folį arba bet kokį kitą papildą tuščiu skrandžiu, nieko nuostabaus kad pykina. Reikia gerti valgio metu, tuomet nėra jokių pašalinių jausmų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Serena*: 11 gegužės 2011 - 17:46
QUOTE(*Serena* @ 2011 05 11, 18:41)
sveikos  4u.gif  mes irgi planuoti pradėjome. Geriam New Nordic vitaminus (kiek teko domėtis jie yra vieni natūraliausių) - MB skirtus vyrams (ten folio rūgšties yra) aš - skirtus maitinančioms ir besilaukiančioms moterims, bet jie tinka ir planuojant (irgi folio yra). Man patiko kad ten tabletės yra dviejų rūšių - vieną reikia gerti ryte, kitas dvi - vakare, taip yra todėl, kad veikliosios medžiagos netrukdytų viena kitos įsisavinimui. (kalcis, geležis).
Pirmadienį eisiu pasidaryti tyrimų tik kad nebeišmanau nuo ko ir pradėti, reikia daug ko.... O jau kai pažiūrėjau kiek kainuos, tai iš vis, bet ko gi nepadarysi dėl būsimo vaikučio smile.gif O šiaip eisiu pas ginę, pažiūrėsiu ką man pasakys, kokius tyrimus pasidaryti.

beje mergaitės, jeigu geriate folį arba bet kokį kitą papildą tuščiu skrandžiu, nieko nuostabaus kad pykina. Reikia gerti valgio metu, tuomet nėra jokių pašalinių jausmų.

O negirdėti šie vitaminai g.gif
ginė tiksliau gal pasakys, nors priklauso nuo gyd irgi mirksiukas.gif
aš geriu po rimto pavalgymo, bet pykinimas išlieka g.gif
Atsakyti
4u.gif Folio rūgštį patariama gerti tiek planuojant pastoti, tiek mažiausiai tris nėštumo mėnesius... O toliau man sakė sveikai maitintis ir tiek... Jokių sinteninių vitaminų ir papildomų papildų, niekam jų nereikia... Geriau daržovės vaisiai (būtų geriausiai iš savo ar tėvelių sodo) na ir kiti sveiki produktai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 05 21, 16:33)
4u.gif Folio rūgštį patariama gerti tiek planuojant pastoti, tiek mažiausiai tris nėštumo mėnesius... O toliau man sakė sveikai maitintis ir tiek... Jokių sinteninių vitaminų ir papildomų papildų, niekam jų nereikia... Geriau daržovės vaisiai (būtų geriausiai iš savo ar tėvelių sodo) na ir kiti sveiki produktai... thumbup.gif

o kiek mg gerti folio rugsti, pries pastojant ir besilaukiant???
Atsakyti
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2011 06 07, 10:21)
o kiek mg gerti folio rugsti, pries pastojant ir besilaukiant???

Rekomenduojama berods 400mg.
Atsakyti
Mano super ginė (dirba GN) sakė žodžiu taip ir neginčijamai: 3 mėn iki nestuke.gif ir per nestuke.gif 3 pirmus mėn gerti folį BŪTINAI mažiausiai po 1000 mg iki 3-4 tūkst,. net per parą. Pirkti yra po 800 mg ir 1000 mg-tai aš geriu 2tab po 800mg. Jei jau sako-tai reikia, tuo labiau po skaudžios patirties (nesivystančio)...sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 06 07, 11:30)
Mano super ginė (dirba GN) sakė žodžiu taip ir neginčijamai: 3 mėn iki  nestuke.gif ir per  nestuke.gif 3 pirmus mėn gerti folį BŪTINAI mažiausiai po 1000 mg iki 3-4 tūkst,. net per parą. Pirkti yra po 800 mg ir 1000 mg-tai aš geriu 2tab po 800mg. Jei jau sako-tai reikia, tuo labiau po skaudžios patirties (nesivystančio)...sėkmės visoms  4u.gif

Kazkada šioje temoje buvo diskutuota apie žalą pertekinio kiekio folio rūgšties, bet jei jūsų ginė tai teigia neginčijimai turbūt žino ką daro.
Atsakyti