Labas rytas
Norejau paklausti o kokie cia tyrimai
1. Raudoniukės
2. Vėjaraupių
Kazkaip negirdejau, kad yra tokie
1. Raudoniukės
2. Vėjaraupių
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 08 26, 09:09)
1. Raudoniukės
2. Vėjaraupių
1. Raudoniukės
2. Vėjaraupių
ima kraują ir tikrina, ar esi persirgus šitomis ligomis, ieško antikūnių jei ras, reiškia esi persirgus ir nebesusirgsi, jei neras, tai čia jau reikia spręsti, ar skiepytis nuo šių ligų, ar ne
QUOTE(zuzla @ 2010 08 25, 16:09)
Laba, neoficialiai dalyvavau ketvirtoje temoje. Perskaičiau ją visą. Kaip tau, zuzla, sekasi planavimas? Kažkaip pamačius šitą nuotrauką, kylo klausimas, ar tu nesilauki...
QUOTE(kzaze @ 2010 08 26, 18:24)
Kaip tau, zuzla, sekasi planavimas? Kažkaip pamačius šitą nuotrauką, kylo klausimas, ar tu nesilauki...
vyras pagaliau namie, be komandiruočių, tai greitu laiku tikiuosi
QUOTE(zuzla @ 2010 08 26, 18:26)
vyras pagaliau namie, be komandiruočių, tai greitu laiku tikiuosi
Fainas atsakymas
Sėkmės dideliausios linkiu iš visos širdies.
Sveikos, kurios jau pasidariusios tam tikrus tyrimus, sakykite ar lyginant su šiuo centru brangiau ar pigiau? Visai netyčia sužinojau apie tokį sekdama akcijas šiame puslapyje
Aš iš Sorpo ir Endemik išsirinkau Endemiką. Kainos tikrai mažesnės. Dariaus šiandien kaip tik citomegalą ir toksoplazmozę (abu IgM) - 69 Lt.
QUOTE(zuzla @ 2010 08 25, 14:09)
labukas visoms
jungiuos i jusu buri vakar buvau pas gydytoja,aisku ne savo,nes manoji labai daznai atostogauja,pas ja nueit tada kada reik sasnsu nera,o jei priima tai tik po men tai va dariaus tyrimus kraujo,nes su savo brangiausiu kitamet planuojam turet ir raudoniukes man nerado nes as tikrai nezinojau ar sirgus ja ar ne
QUOTE(sypsena-saule @ 2010 08 28, 10:32)
ir raudoniukes man nerado nes as tikrai nezinojau ar sirgus ja ar ne
Bet tai vadinasi yra tikimybė ja susirgti nes nesi jai tuomet atspari, turėsi spręsti skiepytis ar ne.
Sprendžiu pagal šį anksčiau parašytą postą
QUOTE(zuzla @ 2010 08 26, 10:36)
ima kraują ir tikrina, ar esi persirgus šitomis ligomis, ieško antikūnių jei ras, reiškia esi persirgus ir nebesusirgsi, jei neras, tai čia jau reikia spręsti, ar skiepytis nuo šių ligų, ar ne