Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Ačiū visom už komplimentus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aasta: viršuj tas apskritimas tai iš Basic Grey Origins kolekcijos; Susideda iš dviejų dalių: teksto kortelė ir raštuota plėvelė 'overlay'.
Atsakyti
Laba diena
Vaikas užmigo pagaliau pasisveikinsiu ir aš, senokai jus stebiu, grožiuosi jūsų darbai ir mokausi blush2.gif Pažįstamiems žadėjau , kad iki žiemos ką nors pagaminsiu biggrin.gif Bet vakar įkvėpimas naktį užpuolė šį bei tą pradėjau gamint; O kaltas ruduo ir šiandienos šventė kuri man sukėlė daug prisiminimų , kaip nebūtų keista malonių , o kadangi aš jau senokai ne mokinukė ,o dukrai dar negreit, prisiminiau nesenai vykusius įvykius ( prieš 3 metus) kai mano krikšto dukrelė , mažas kūdikėlis kaip man tada atrodė žengė pirmuosius žingsnius į žinių šalį wub.gif

user posted image

Kadangi priemonių turiu minimaliai pirmas siuntinukas atkeliavo prieš savaite, tai toks minimalistinis ir kūrinys; Viskas dar gali būti judinama smile.gif Pasisekė , kad toks popierius buvo kaip tik pirmajam mano rinkinuke , jei įžiūrit jis su įspaustomis raidėmis ir skaičiais , atsiprašau už nuotraukos kokybe; Lauksiu kritikos , per smarkiai nebarkit vis tik pirmas blynas biggrin.gif Abejonių kelia bantukas , čia jis laikinas , bet ar jo visai reikia ( šitą iš binto padariau , nes norėjau pabandyt , o nieko neradau smile.gif) tas bantas mažės plaukuose man irgi toks simboliškas jau nelabai gal dabar madingas be asocijuojasi su pirma klase ir rugsėjo pirmąją;
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 01, 14:21)

aasta: viršuj tas apskritimas tai iš Basic Grey Origins kolekcijos; Susideda iš dviejų dalių: teksto kortelė ir raštuota plėvelė 'overlay'.

Supratau dabar. Ačiū. 4u.gif

Lavrynka, sveika prisijungusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Puiki pradžia. Tikiuosi, kad tai ne paskutinis tavo bandymas biggrin.gif
Atsakyti
ups ne čia parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 01 rugsėjo 2010 - 14:29
Lavrynka, labai dziaugiuosi, kad neteko laukt iki ziemos smile.gif smagus pirmasis bandymas. Bandei pagal schema daryt ar pati galvojai?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 01, 15:54)
Lavrynka, labai dziaugiuosi, kad neteko laukt iki ziemos  smile.gif smagus pirmasis bandymas. Bandei pagal schema daryt ar pati galvojai?

Kaip čia pasakius turiu išsaugojus patinkančius skrebukus iš pagemaps puslapio ir žiūrėdama į porą iš jų dėliuojau, kad visai nenugrybaut blush2.gif

O tai patarimų nebus ką pakeist , ką nuimt ką įdėt blush2.gif Juostelę man pirkt banto reik ?
Atsakyti
sveikutes smile.gif
tuoj ikelsiu pirma (tiksliau - antra, pirma geda rodyti) blyna smile.gif

p.s. cia bus atvirukas, gal ir ne visai i tema rodausi, bet vis tiek, ivertinkit smile.gif
Atsakyti
ziuriu tave tas bankas kabina , as tai gal vietoj jo kokia gele deciau. dar man truksta kontrasto, jei neturi kokio margo popieriaus praskiest geltonumui, tai gal pamegink tas ispaustas raides kaip nors isskirt. gal jam apvedziot imituojant siule g.gif na ir gal pavadinimo nedaryciau tokio ilgo, labai daug vietos uzima ax.gif cia is mano puses tokie pastebejimai, gal pasiulymu dar kas nors tures.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 01, 16:12)
ziuriu tave tas bankas kabina , as tai gal vietoj jo kokia gele deciau. dar man truksta kontrasto, jei neturi kokio margo popieriaus praskiest geltonumui, tai gal pamegink tas ispaustas raides kaip nors isskirt. gal jam apvedziot imituojant siule  g.gif na ir gal pavadinimo nedaryciau tokio ilgo, labai daug vietos uzima  ax.gif cia is mano puses tokie pastebejimai, gal pasiulymu dar kas nors tures.

Turi omeny foną pamargint? Nežinau net kažkaip man atrodo , kad tada per daug jau spalvų bus, o kokia spalva Tu bandytum tas raides apvėdžiuot; O dėl banto tai galvojau apie gėlę irgi bet nuotraukoj geltonos rožytės , tai jei dėčiau geltoną gėlę jau per daug to geltonumo gal būtų blush2.gif O pavadinimą galima suspaust biggrin.gif Tuoj pabandysiu ir mažiau vietos užims bet tada ten tuščia dešnei labai g.gif
Atsakyti
as tai paveiksliuko nebematau nail.gif
Atsakyti
na tusciu kampu bijot nereikia, reikia kad akys pailsetu, o demesys koncentruotusi i svarbiausius akcentus. smile.gif nezinau, as gal rudai pameginciau pamargint tas raides. g.gif atsinesk tu ji pas mane vakare, paziursim is arciau, gal kokiu detaliu rasim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 01, 08:20)
as tai paveiksliuko nebematau  nail.gif

man irgi nerodo ax.gif ...gal geriau nuoroda imesk i kur talpintas skrebukas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 rugsėjo 2010 - 15:28