Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(shrekiuke @ 2010 08 31, 11:55)
Glide smile.gif Kur gi tavo receptinė smile.gif? Vis laukiu laukiu smile.gif Sakau gal ką nusikopijuosiu (juokauju:)) aš tikiuosi šiandien vakare savo pabaigsiu smile.gif

Ader sveikinu tave su laimėjimu smile.gif Vertas tavo darbelis jo smile.gif

bus bus, dar kelias detalias "gimdau" doh.gif O vakarais kai jau darbe - laiko nebera, vakar visa vakara koncervavimas uzsiemiau ax.gif
Atsakyti
gavau siuntinuka, pradedu skrebenti pirma blyna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 08 31, 07:06)
gavau siuntinuka, pradedu skrebenti pirma blyna  thumbup.gif

Sveikinu! lauksim pamatyti pirma skrebinta blynuka thumbup.gif
Atsakyti
yrakaipyra, ir man jau smalsu ka tu ten pagaminsi. butinai pasirodyk smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! tai ka... su paskutine vasaros dienele doh.gif tikekimes, ruduo bus siltas ir grazus... kad butu galima graziu nuotraukyciu prigaudyti

griztu su dviem darbeliais... kazkaip labai daug visko i juos prikisau... tai turesit, ka pasakyti, manau...sudetingai man sikart lipdesi blyniukai smile.gif pjovesi grybukai lotuliukas.gif ikelsiu truputi veliau

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 08 25, 15:20)
Marikana geru tau atostogu (ir tikiuosi viskas OK su mazyliu)

pailsejau ir jau noriu vel vaziuot biggrin.gif
Mano maziukui, pasirodo, vejaraupiai doh.gif bet tpfu tpfu tpfu kazkaip lengvai...

QUOTE(Glidė @ 2010 08 25, 21:01)
Na ir rezultatas i tema. Zinau kad daug kam klius ta didziule neaiski M raide, bet pasistengiau kad nuotrauku kiekis atsvertu jos dydi.

man cia nieks nekliuna... l.l. grazu

QUOTE(efauto @ 2010 08 26, 14:34)
noriu parodyti savo konkursini, dariau su kompu, nes niekaip nepasidarau nuotrauku doh.gif bet pasizadejau sau, kad padarysiu toki "gyva" 

koks grozis! ir, pasirodo, cia as ne vienintele garbane

QUOTE(ader @ 2010 08 26, 19:33)
turiu pora naujienu bloge, prasom i svecius  biggrin.gif

musu NIDA tai man kazkas nerealiai grazaus biggrin.gif jau tas paukstukas ir ta sagute is kamscio ir kokios "gyvos" geles

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 08 27, 09:08)
Buvau atsijungus nuo neto kad dabaigčiau l.l svarbų skrebuką, bet užtai dabar turiu pastangų rezultatą, šią šviežieną smile.gif
*Nesitikiu kad iš pirmo žvilgsnio kas suprastų, ar kad pasakytų "gražu", bet šio skrebuko prasmė yra aprašyme kuris geriausiai, iš aplamai visų mano skrebukų, apibudina žiauriai skirtingas sūnelių asmenybes.

o man tikrai labai grazu ir nuotraukos tokios su cinkeliu, kaip visada wink.gif

QUOTE(aasta @ 2010 08 27, 13:27)
Kritika būtina 

kritikos nebus - viskas nuostabu... sukeliantis siltas emocijas... man labai primena mano pacios mociute ir aprasyme praktiskai viskas atitinka wub.gif

QUOTE(As sol @ 2010 08 28, 08:49)
Valiooooooo  clap.gif  yahoo.gif  yess.gif  laimėjau  victory.gif Negaliu atsitokėti iš laimės. Ačiū, Irma, superinė dienos pradžia  thumbup.gif

saunuole 4u.gif o buti isrinktai Irmos tai dar didesnis ivertinimas mirksiukas.gif tavo skrebukas 100 proc. to vertas

QUOTE(yrakaipyra @ 2010 08 31, 15:06)
gavau siuntinuka, pradedu skrebenti pirma blyna  thumbup.gif

sekmes wink.gif laukiam nesulaukiam rezultatu
Atsakyti
dekoju, marikana smile.gif
Atsakyti
Sveika sugrizusi, Marikana mirksiukas.gif

Ziuriu, merginos labai susizavejo receptu knygutemis. Uztikau labai grazia viename bloge, gal bus ir jums idomu paziureti ikvepimui cia
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 31, 15:03)
Sveika sugrizusi, Marikana  mirksiukas.gif

Ziuriu, merginos labai susizavejo receptu knygutemis. Uztikau labai grazia viename bloge, gal bus ir jums idomu paziureti ikvepimui cia

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Rodausi su šio vakaro greituku...viskas aprašyta bloge mirksiukas.gif
čia
(Rodos kad As sol/Neandertalietes konkursinis mane pakerėjo biggrin.gif 4u.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 rugsėjo 2010 - 07:14
Irma likau be žodžių. Fantastinis darbelis
Atsakyti
Jetau, koks grazumelis! wub.gif Tikras dopingas bus per artejancia salta ziema!!!
Atsakyti
Skrebuke Irma, trūksta žodžių išreikšti savo susižavėjimui wub.gif O kokie jau dideli tavo berniukai wub.gif Net širdis apsąlo nuo žalios spalvos atspalvių. O jau tas apskritimas su tekstu, toks gražus. Ar jis toks gatavas buvo, ar pati padarei?
Atsakyti