Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(As sol @ 2010 08 28, 08:49)
Valiooooooo  clap.gif  yahoo.gif  yess.gif  laimėjau  victory.gif Negaliu atsitokėti iš laimės. Ačiū, Irma, superinė dienos pradžia  thumbup.gif

sveikinu sveikinu begalo grazus skrebukas wub.gif
Atsakyti
labas vakarelis smile.gif

skaitau skaitau skaitau, akys baigia isvarveti..uzmiegu su mintimis ka cia klijuosiu, komponuosiu, pabundo irgi taip pat smile.gif visiskas kosmosas..
laukiu kita savaite piemoniu, o jau tada reiks laiko surasti..jauciu sedesiu ziuresiu i kruva visokiu priemoniu, deliosiu valanda kol koki maziuuuuka sukonstruosiu smile.gif labai laukiu.

Papildyta:
dar perziurejau youtubej mini albumus sskrebukus, tai 115-ta karta isitikinau, kad man be galo patinka minimalizmas vis delto..smile.gif kad nebutu kaip toj reklamoj:sitas per daug norejo pasakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yrakaipyra: 28 rugpjūčio 2010 - 22:21
QUOTE(aasta @ 2010 08 28, 12:33)
Skrebuke Irma, ar matei? - tavo LO "signs"  twopeasinabucket svetainėje top 3 by wievs.  thumbup.gif  wub.gif

sunku patiketi bigsmile.gif (nors galbut pastebeciau jei dazniau nuo SM atsijungciau ir ten pabendrauciau biggrin.gif
skaitau skaitau skaitau, akys baigia isvarveti..uzmiegu su mintimis ka cia klijuosiu, komponuosiu, pabundo irgi taip pat  visiskas kosmosas..

diagnoze=skrebositas lotuliukas.gif visos mes cia sergam.
As siandien nesusilaikiau ir Webster's Pages rastuotu popieriuku du rinkinius priglaudziau...nereikejo man, bet nepasidaviau pagundai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 29 rugpjūčio 2010 - 07:13
tikriausiai dar visos nepabudo...as cia viena naktineju blink.gif "party for one" lotuliukas.gif , bet reiketu eit issimiegot, o tai ziu, kad elementariausia gramatika jau uzmirstu doh.gif
Atsakyti
http://www.storage4c...D/ribbonbox.jpg

superinis daikciukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yrakaipyra: 29 rugpjūčio 2010 - 11:05
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 08 29, 04:03)

man nelabai schmoll.gif ax.gif tinktu jei tik 27 juosteles turetum....neatstos mano pacios juosteliu organizavimo sistemos smile.gif
P.S. ax.gif yra atskira tema Skrebo priemones cia,
o sioj temoj, bandom tik rodyti ir diskutuoti skrebukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 29 rugpjūčio 2010 - 14:17
tylu antra diena, kur prapuolet visos. jau galiu parodyt viena skrebuka. Zmogiuke, cia apie sitas nuotraukas tau kalbejau biggrin.gif

user posted image

ale nepamaciau fotkindama, kad juostele blogai prisiklijavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 30 rugpjūčio 2010 - 20:40
Ader, liuks nuotraukos lotuliukas.gif thumbup.gif Labai linksmai atrodo skrebukas biggrin.gif Taip ir isivaizduoju ta jausma, kai aptasko netiketa banga biggrin.gif
O kodel sakai salta? Juk Vidurzemio jura silta g.gif
Atsakyti
tylu antra diena, kur prapuolet visos.

Šiandien buvo pirma diena, po +5 metų, kada likau viena paskendus savo mintyse, be vaikų, be rūpesčių jų priežiūrai...pasijutau lyg tas šuo kuris iš džiaugsmo (ar pamišimo) vejasi savo uodegą ir krenta nuo galvos apsvaigimo biggrin.gif Pagaliau abu vaikai išėjo į mokyklą keliom valandom thumbup.gif , o aš griebiausia kapitalinio namų tvarkymo.
Netgi savo SB kambarį į tvarką pradėjau atstatyti.
Kas nematė anoj priemonių temoj, tai bloge yra mano rezultatai čia

Matau kad skrebinančių yra... thumbup.gif vaizdai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 31 rugpjūčio 2010 - 05:39
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 08 30, 19:09)
Ader, liuks nuotraukos  lotuliukas.gif  thumbup.gif Labai linksmai atrodo skrebukas biggrin.gif Taip ir isivaizduoju ta jausma, kai aptasko netiketa banga biggrin.gif
O kodel sakai salta? Juk Vidurzemio jura silta  g.gif

taigi as visa ikaitusi ant tu akmenu sedejau, o vandenlis +22, ant ikaitusio kuno tai snypste lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 08 30, 21:40)
tylu antra diena, kur prapuolet visos. jau galiu parodyt viena skrebuka. Zmogiuke, cia apie sitas nuotraukas tau kalbejau  biggrin.gif

thumbup.gif Toks minimalistinis visiskai. Gerai itampa matosi paskutinej nuotraukoj, kad jei darkarta tai kaip soksiu lotuliukas.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 08 31, 06:38)
Šiandien buvo pirma diena, po +5 metų, kada likau viena paskendus savo mintyse, be vaikų, be rūpesčių jų priežiūrai...pasijutau lyg  tas šuo kuris iš džiaugsmo (ar pamišimo) vejasi savo uodegą ir krenta nuo galvos apsvaigimo  biggrin.gif  Pagaliau abu vaikai išėjo į mokyklą keliom valandom thumbup.gif , o aš griebiausia kapitalinio namų tvarkymo.
Netgi savo SB kambarį į tvarką pradėjau atstatyti.
Kas nematė anoj priemonių temoj, tai bloge yra mano rezultatai čia

Oho, 5 metus niekas nedave tau galimybes pabuti vienai apart naktinejimai blink.gif nieko sau blink.gif as jau laukiu dekreto, va tada maziuke i darzeli, o pati sisu kampu generaline uzsiimsiu thumbup.gif Va reikia bent karta i metus viska perciupineti, kad prisimintum ka turi, nes buna kad t.t. daiktai uzsiguli ir net nebezinai kad juos turi lotuliukas.gif
Gerai sugalvojai del distresu, ziauriai noreciau as ju kolekcija tureti, bet pradziai bent rusvu ir juodo atspalviu uztektu ax.gif
Atsakyti
Glide smile.gif Kur gi tavo receptinė smile.gif? Vis laukiu laukiu smile.gif Sakau gal ką nusikopijuosiu (juokauju:)) aš tikiuosi šiandien vakare savo pabaigsiu smile.gif

Ader sveikinu tave su laimėjimu smile.gif Vertas tavo darbelis jo smile.gif
Atsakyti