Ader, tu moki zaisti su tais websteriukais graziai papuosei uzrasine.
---
As jau irgi galeciau paslapti skrebinti - grizo po jogos ir prisikirto keptos vistos
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 05, 21:16)
Ader, tu moki zaisti su tais websteriukais graziai papuosei uzrasine.
---
As jau irgi galeciau paslapti skrebinti - grizo po jogos ir prisikirto keptos vistos
---
Zmogiuke, o kaip joga ar patinka ?
Ader, tas drugelis atrodo tiesiog kerinčiai O tos raidelės kirstos, "slicintos" ar gatavos?
Ader, tas drugelis atrodo tiesiog kerinčiai O tos raidelės kirstos, "slicintos" ar gatavos?
QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 06, 08:11)
Zmogiuke, o kaip joga ar patinka ?
Labai patinka, plius labai geras poveikis tik aisku, reikia netinget
Oj oj kaip aš ko nors panašau norėčiau, bet jau su dviem vaikais problema.. Na tikiuosi ir aš greitu laiku galėsiu pasimankštinti.
labas rytelis kaip darbuojates?
*as ir pamaniau, kad cia kaip tik i tema... toks tikras prisipazinimas...
** Irma, negaliu patiketi
irgi butu geras prisipazinimas...
QUOTE(ader @ 2010 10 05, 18:50)
aciu marikana, cia mano mylimi websteriai
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 05, 20:15)
*nepasakyciau kad "issisuko" is temos, juk taisyklese nustatyta kad nebutina pristatyti kokius ten sokiruojancius sekretus, tai gali buti kvaili, nerimti, zaismingi sekretai. Kaip pavyz. imeciau ta atviruka su melynem ir uzrasu: "As suvalgiau tas melynes...Mmmm kaip buvo skanu"
**Nerealiai mane prajuokino kadangi as viena karta buvau irgi suvalgius visas avietes o kai MB pasigedo, as apkaltinau vaikus--kad vaikai suryjo
**Nerealiai mane prajuokino kadangi as viena karta buvau irgi suvalgius visas avietes o kai MB pasigedo, as apkaltinau vaikus--kad vaikai suryjo
*as ir pamaniau, kad cia kaip tik i tema... toks tikras prisipazinimas...
** Irma, negaliu patiketi
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 05, 21:16)
irgi butu geras prisipazinimas...
labas rytelis kaip darbuojates?
As jau beveik konkursini baigiau, beliko tik 'journaling' atspausdinti ant korteles, bet ...noredama pasitikslinti laika, turejau iseiti is savo skreb-oazes i ofisa...Geriau gal nereikejo zinoti, kadangi nesijauciu pavargus, bet jau 3 ryto , tai gal man pamiegoti
Labas rytas Jum!
Skrebuke Irma
Tikrai, kaip tu sekancia diena gyva buni?
Tikrai, kaip tu sekancia diena gyva buni?
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 06, 10:00)
tiksliau TA PACIA diena... man ir toks klausimas kilo... man tai amen butu
Irma, tu dar ne lovoj? Marsh greitai ilsetis
Ader, o tas drugelis cia tokie lipdukai? Kaip gyvas, nerealu, dailiai viskas atlikta
As tai nusprendziau kad mano tema per rimta prisipazinimo, reiks ka nors prie jumoro irgi sugalvot
Ader, o tas drugelis cia tokie lipdukai? Kaip gyvas, nerealu, dailiai viskas atlikta
As tai nusprendziau kad mano tema per rimta prisipazinimo, reiks ka nors prie jumoro irgi sugalvot