Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Ader, tu moki zaisti su tais websteriukais thumbup.gif graziai papuosei uzrasine.

---
As jau irgi galeciau paslapti skrebinti - grizo po jogos ir prisikirto keptos vistos ph34r.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 05, 21:16)
Ader, tu moki zaisti su tais websteriukais  thumbup.gif graziai papuosei uzrasine.

---
As jau irgi galeciau paslapti skrebinti - grizo po jogos ir prisikirto keptos vistos  ph34r.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Zmogiuke, o kaip joga ar patinka smile.gif?

Ader, tas drugelis atrodo tiesiog kerinčiai smile.gif O tos raidelės kirstos, "slicintos" ar gatavos?
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 06, 08:11)
Zmogiuke, o kaip joga ar patinka smile.gif?

Labai patinka, plius labai geras poveikis smile.gif tik aisku, reikia netinget biggrin.gif
Atsakyti
Oj oj kaip aš ko nors panašau norėčiau, bet jau su dviem vaikais problema.. sad.gif Na tikiuosi ir aš greitu laiku galėsiu pasimankštinti.
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif kaip darbuojates?

QUOTE(ader @ 2010 10 05, 18:50)
aciu marikana, cia mano mylimi websteriai  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 05, 20:15)
*nepasakyciau kad "issisuko" is temos, juk taisyklese nustatyta kad nebutina pristatyti kokius ten sokiruojancius sekretus, tai gali buti kvaili, nerimti, zaismingi sekretai. Kaip pavyz. imeciau ta atviruka su melynem ir uzrasu: "As suvalgiau tas melynes...Mmmm kaip buvo skanu" biggrin.gif
**Nerealiai mane prajuokino kadangi as viena karta buvau irgi suvalgius visas avietes o kai MB pasigedo, as apkaltinau vaikus--kad vaikai suryjo lotuliukas.gif  blush2.gif

*as ir pamaniau, kad cia kaip tik i tema... toks tikras prisipazinimas... biggrin.gif
** lotuliukas.gif lotuliukas.gif Irma, negaliu patiketi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 05, 21:16)
As jau irgi galeciau paslapti skrebinti - grizo po jogos ir prisikirto keptos vistos  ph34r.gif lotuliukas.gif

irgi butu geras prisipazinimas... biggrin.gif
Atsakyti
labas rytelis  kaip darbuojates?

As jau beveik konkursini baigiau, beliko tik 'journaling' atspausdinti ant korteles, bet ...noredama pasitikslinti laika, turejau iseiti is savo skreb-oazes i ofisa...Geriau gal nereikejo zinoti, kadangi nesijauciu pavargus, bet jau 3 ryto blink.gif , tai gal man pamiegoti g.gif
Labas rytas Jum!
Atsakyti
Skrebuke Irma swoon.gif
Tikrai, kaip tu sekancia diena gyva buni?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 06, 10:00)
Skrebuke Irma  swoon.gif
Tikrai, kaip tu sekancia diena gyva buni?

tiksliau TA PACIA diena... blink.gif man ir toks klausimas kilo... g.gif man tai amen butu mega_shok.gif
Atsakyti
Irma, tu dar ne lovoj? Marsh greitai ilsetis cool.gif

Ader, o tas drugelis cia tokie lipdukai? Kaip gyvas, nerealu, dailiai viskas atlikta thumbup.gif
As tai nusprendziau kad mano tema per rimta prisipazinimo, reiks ka nors prie jumoro irgi sugalvot g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti