Ačiū merginos už pagyrimus.
Man taip gera vėl grįžti prie skrebo
Visos susimasciusios del naujo konkurso, tokia tyla senai nebuvo
sveikutes, kaip sekasi? as tai meistrauju konkursini... jau ipusejau... gal ryt pabaigsiu
Na ir tempai pas tave, as tik dabar sumasciau apie ka, bet kaip tai igyvendinti tai dar sunkoka apsispresti.
QUOTE(Glidė @ 2010 10 05, 07:28)
Visos susimasciusios del naujo konkurso, tokia tyla senai nebuvo
Sumasciau as jau net du konkursinius, bet ne tik sergu o vakar pasigaminau kazkoki vaistazoliu kokteili, nuo kurio alergiska reakcija gavosi: pradejo akys niezet ir veidas istino kad net akiu voku negalejau atidaryti...reikejo MB skambyti i darba SOS kad vaikus priziuretu. Nu bet turiu dar laiko igyvendinti konkursini
O jau vienas konkursinis priduotas bloge
P.S. norejau dar atvirai paklausti del prizo si karta ar tai nebloga ideja, ar galbut visos jau turi tuos Siluetus, Slice'us, Cuttlebug'us ir visus kitus kirtimo aparaciukus kuriais pacios gali iskirsti tokiu formeliu? Rimtai, atvirai pasakykit ka manot, kadangi jei nebloga ideja, galeciau ir pakartoti si priza
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 10 05, 07:28)
sveikutes, kaip sekasi? as tai meistrauju konkursini... jau ipusejau... gal ryt pabaigsiu
Saunuole lauksiu pamatyti
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 04, 12:19)
Labai grazus darbelis. Nieko panasaus nesu dariusi, taciau ikvepet mane
QUOTE(Glidė @ 2010 10 05, 15:36)
Na ir tempai pas tave, as tik dabar sumasciau apie ka, bet kaip tai igyvendinti tai dar sunkoka apsispresti.
as labai laukiau, kada jis bus paskelbtas... ir iskart po to intensyviai masciau
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 05, 15:42)
1. ne tik sergu o vakar pasigaminau kazkoki vaistazoliu kokteili, nuo kurio alergiska reakcija gavosi: pradejo akys niezet ir veidas istino kad net akiu voku negalejau atidaryti...reikejo MB skambyti i darba SOS kad vaikus priziuretu. Nu bet turiu dar laiko igyvendinti konkursini
2. O jau vienas konkursinis priduotas bloge
3. P.S. norejau dar atvirai paklausti del prizo si karta ar tai nebloga ideja, ar galbut visos jau turi tuos Siluetus, Slice'us, Cuttlebug'us ir visus kitus kirtimo aparaciukus kuriais pacios gali iskirsti tokiu formeliu? Rimtai, atvirai pasakykit ka manot, kadangi jei nebloga ideja, galeciau ir pakartoti si priza
2. O jau vienas konkursinis priduotas bloge
3. P.S. norejau dar atvirai paklausti del prizo si karta ar tai nebloga ideja, ar galbut visos jau turi tuos Siluetus, Slice'us, Cuttlebug'us ir visus kitus kirtimo aparaciukus kuriais pacios gali iskirsti tokiu formeliu? Rimtai, atvirai pasakykit ka manot, kadangi jei nebloga ideja, galeciau ir pakartoti si priza
1. vargsiuke laikykis
2. aha, maciau... smagus toks
3. man tai prizas as nieko panasaus pasigaminti negaliu.... man labai grazu o, be to, manau, ne del prizu dalyvaujam konkurse... man tai smagu juose dalyvauti del idejos igyvendinimo, issukio... taip skrebinti daug idomiau
Papildyta:
QUOTE(Selga007 @ 2010 10 05, 15:43)
Labai grazus darbelis. Nieko panasaus nesu dariusi, taciau ikvepet mane
prasom jungtis mes turime ir prisistatymu temele
http://www.supermama...0#entry40770013
prisipazinsiu, nemoku padaryti, kad adresiukas sleptusi po kokiu vienu zodeliu
QUOTE(Glidė @ 2010 10 05, 15:36)
Laukiu priemonių ir mūzos
Vienas darbelis sukarpytas sudėtas neturiu su kuom klijot, bet čia ne konkursinis;
Skrebuke Sveikatos Tau, mačiau konkursinį labai gražus ir faina išsisukta iš temos
Prizas superinis , o kaip marikana ir rašė ne dėl prizų kovojam, o konkursas skatina mus daryti goržį;
QUOTE(marikana @ 2010 10 05, 15:52)
Viršuje kai rašai žinute yra stačiakampis su http:// paspaudi ant jo nukopini ten adresą , paspaudi ok, tada iššoka antras langelis ir ten gali tą vieną žodį įrašyti tikiuosi supratai jei ne paklausk dar
aciu marikana, cia mano mylimi websteriai
Skrebuke Sveikatos Tau, mačiau konkursinį labai gražus ir faina išsisukta iš temos
nepasakyciau kad "issisuko" is temos, juk taisyklese nustatyta kad nebutina pristatyti kokius ten sokiruojancius sekretus, tai gali buti kvaili, nerimti, zaismingi sekretai. Kaip pavyz. imeciau ta atviruka su melynem ir uzrasu: "As suvalgiau tas melynes...Mmmm kaip buvo skanu" Nerealiai mane prajuokino kadangi as viena karta buvau irgi suvalgius visas avietes o kai MB pasigedo, as apkaltinau vaikus--kad vaikai suryjo