na sakydama papildomi darbai, neturejau galvoje skrebo darbu. tiesiog yra ir kitu darbu , kuriuos esu pazadejus padaryt
o kad skirtingos tai faktas, tiesa sakant tokiom abstrakciom temom-saves pazinimo-tai as tikrai dar nepasiruosus skrebinti.Kol kas man pakanka nuotrauku nuotaikos, schemu analizes, spalvu derinimo, detaliu gamybos ir t.t. reikia dar patobulet.
o as skrebinu tam, kad tobuleciau ... ir labai stengiuos ispildyti uzduoti kartais sekmingai ir daznai nelabai
Sveikinu Žmogiuke
Nauja tema intriguojanti, priverčianti susimąstyti būtent to man dabar reikia tikiuosi spės mano priemonės atkeliauti iki to laiko
Man skrebinimas yra pramoga, nusiraminimas, savęs pažinimas.....
Nauja tema intriguojanti, priverčianti susimąstyti būtent to man dabar reikia tikiuosi spės mano priemonės atkeliauti iki to laiko
Man skrebinimas yra pramoga, nusiraminimas, savęs pažinimas.....
Zmogiuke, sveikinu
Mergaites, labai grazus ir isradingi nauji darbeliai, kiekvienas savaip ir isradinga ir grazu, saunuoles
Del naujo konkurso - bus ka veikti Jei nedesiu i krumus Tokia nepaslaptinga jauciuosi kad net nesugalvoju ka cia galima butu atskleist ar neatskleist
Mergaites, labai grazus ir isradingi nauji darbeliai, kiekvienas savaip ir isradinga ir grazu, saunuoles
Del naujo konkurso - bus ka veikti Jei nedesiu i krumus Tokia nepaslaptinga jauciuosi kad net nesugalvoju ka cia galima butu atskleist ar neatskleist
Sveikinimai zmogiuke ))
Shrekiuke man tavo darbelis labai gražus ir toks šventinis ))
Shrekiuke man tavo darbelis labai gražus ir toks šventinis ))
skrebinimas veikia manę kaip savęs nuraminimo būdas.darydama skrebuką atsipalaiduoju,negalvoju apie blogas mintis
Sanrita labai šiltas mergaitiškas skrebukas
Aderalbumas trūksta žodžiu super, kaip norėčiau tokį ir gauti ir padaryti
Aderalbumas trūksta žodžiu super, kaip norėčiau tokį ir gauti ir padaryti
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 04, 04:19)
Gražu taip smagu matyt tavo skrebukus ir vėl Pakomentavau bloge
Sanrita, labai svelnus skrebukas spalvos mano megiamos mergaitiskos.
Lavrynka
Lavrynka
gavau krikstynu foto jeeee... labai patenkinta... turesiu ka skrebint
labai grazus ... ir pavadinimas su dviguba prasme
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 04, 12:19)
Po ilgos pertraukos noriu pristatyti savo šviežiausią skrebuką
labai grazus ... ir pavadinimas su dviguba prasme
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 04, 12:19)
labai mielas ir su istorija ir su kokiom detalem