Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

na sakydama papildomi darbai, neturejau galvoje skrebo darbu. tiesiog yra ir kitu darbu , kuriuos esu pazadejus padaryt 4u.gif
o kad skirtingos tai faktas, tiesa sakant tokiom abstrakciom temom-saves pazinimo-tai as tikrai dar nepasiruosus skrebinti.Kol kas man pakanka nuotrauku nuotaikos, schemu analizes, spalvu derinimo, detaliu gamybos ir t.t. reikia dar patobulet. smile.gif
Atsakyti
o as skrebinu tam, kad tobuleciau bigsmile.gif ... ir labai stengiuos ispildyti uzduoti biggrin.gif kartais sekmingai ir daznai nelabai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 03 spalio 2010 - 19:17
Sveikinu Žmogiuke 4u.gif

Nauja tema intriguojanti, priverčianti susimąstyti būtent to man dabar reikia 4u.gif tikiuosi spės mano priemonės atkeliauti iki to laiko blush2.gif

Man skrebinimas yra pramoga, nusiraminimas, savęs pažinimas.....
Atsakyti
Zmogiuke, sveikinu 4u.gif
Mergaites, labai grazus ir isradingi nauji darbeliai, kiekvienas savaip ir isradinga ir grazu, saunuoles 4u.gif

Del naujo konkurso - bus ka veikti ax.gif Jei nedesiu i krumus lotuliukas.gif Tokia nepaslaptinga jauciuosi kad net nesugalvoju ka cia galima butu atskleist ar neatskleist doh.gif
Atsakyti
Sveikinimai zmogiuke smile.gif))
Shrekiuke man tavo darbelis labai gražus ir toks šventinis smile.gif))
Atsakyti
skrebinimas veikia manę kaip savęs nuraminimo būdas.darydama skrebuką atsipalaiduoju,negalvoju apie blogas mintis
Atsakyti
Po ilgos pertraukos noriu pristatyti savo šviežiausią skrebuką blush2.gif
user posted image

Daugiau čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 04 spalio 2010 - 11:19
Sanrita labai šiltas mergaitiškas skrebukas wub.gif

Aderalbumas bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif trūksta žodžiu super, kaip norėčiau tokį ir gauti ir padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 04, 04:19)
Po ilgos pertraukos noriu pristatyti savo šviežiausią skrebuką  blush2.gif
user posted image

Daugiau čia.

Gražu thumbup.gif taip smagu matyt tavo skrebukus ir vėl 4u.gif Pakomentavau bloge mirksiukas.gif
Atsakyti
Sanrita, labai svelnus skrebukas wub.gif spalvos mano megiamos mergaitiskos.

Lavrynka 4u.gif
Atsakyti
gavau krikstynu foto clap.gif yahoo.gif jeeee... labai patenkinta... turesiu ka skrebint biggrin.gif

QUOTE(Sanrita @ 2010 10 04, 12:19)

labai grazus wub.gif ... ir pavadinimas su dviguba prasme thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 04 spalio 2010 - 22:36
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 04, 12:19)
[

thumbup.gif wub.gif labai mielas ir su istorija ir su kokiom detalem wub.gif
Atsakyti