Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 03, 08:53)
gali netgi visa sarasa mirksiukas.gif
o jei per asmeniska, tada nusiusk Frankui i PostSecret biggrin.gif
Labanakt 4u.gif

aisku, labai keista sakyti tai is ryto, bet saldziu sapnu mirksiukas.gif

tema suintrigavo... tik galvoju, ka prisipazinti, kad nebutu problemu paskui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
shrekiuke, man labai grazus tavo darbelis... o ypac tos geles... tikrai super - as suzaveta bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 03 spalio 2010 - 07:59
Sveikinu Zmogiuke wink.gif darbelis tikrai nuostabus ir vertas laimėjimo smile.gif O tema intriguojanti.. smile.gif Jau sukasi mano paslaptys... smile.gif Ir kaip čia jas pateikti smile.gif

p.s. ačiū už gražius žodžius wink.gif

Irma, dabar dėl to pavadinimo. Gaila čia nesimato, kad oagrindas po nuotrauka ir raidelės tos iškirstos yra raštuoto tokio popieriuko ir jos tokios lengvais gelsvos. Nu saulės nebuvo, kai fotkinau. Dabar dėl to rašymo ranka. Aš kai žėjau scrabukus ir tavo nagrinėjau radau tokių kuriuose yra pavadinimas toks iškirstas ir rašytas ranka, nes pradžioj nenorėjau visai rašyti, bet man trūko kažko prie to "NENORIU". Neturiu nieko tokio kaip galėčiau padaryti pažas raideles. Na mano atveju kaip aš tą rašymą ranką galėjau atskirti? Ant kitokio pagrindo ar kaip? Nes vat kai pasakiai tikrai skiriasi tas rašymas ranka pateikimas, o man nesigalvojo kažkaip. Tad labai įdomu. Bus senkančiam kažkokiam tokiam pavadinimui patirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 03 spalio 2010 - 08:11
sveikinu Zmogiuke thumbup.gif dziaugiuosi tavo laimejimu, tikrai verta.

Shrekiuke, taviski skrebukas superinis, nieko jam netruksta. thumbup.gif labai skoningas, suderintas. Atsizvelgiant i tai kad mes amzinai susiduriam su detaliu trukumu, tai ner prie ko prikibt. biggrin.gif super.

na o as pagaminau pagaliau albuma. taigi kvieciu uzeit ir paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 10 03, 10:06)
sveikinu Zmogiuke  thumbup.gif dziaugiuosi tavo laimejimu, tikrai verta.

Shrekiuke, taviski skrebukas superinis, nieko  jam netruksta.  thumbup.gif labai skoningas, suderintas. Atsizvelgiant i tai kad mes amzinai susiduriam su detaliu trukumu, tai ner prie ko prikibt.  biggrin.gif super.

na o as pagaminau pagaliau albuma. taigi kvieciu uzeit ir paziuret  mirksiukas.gif

ader, bandziau komentuoti bloge, bet nemoku blush2.gif nesuprantu koki man profili pasirinkti.... doh.gif zodziu, nukopinu cia, ka norejau parasyti:

Įspūdinga! Labai gražiai padirbėjai, labai geros spalvos, viskas puikiai suderinta. Man labai patiko. Nuostabi dovana ir puikus atsiminimas wink.gif

Marika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 03 spalio 2010 - 09:20
aciu marikana 4u.gif

Atsakyti
jau apmastineju savo paslaptis... g.gif ir ieskau ideju, kaip tai pateikti.... o kaip jums sekasi?

P.S.o kodel daugiau nieks apie save nepapasakoja? man taip smalsu...
http://www.supermama...0#entry40770013
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 03 spalio 2010 - 10:16
Oo geras, mano darbelis nugalejo clap.gif yahoo.gif Labai pasakiska naujiena is ryto smile.gif
Ziuriu, kad man sekminga yra pas tevus isvaziuoti savaitgaliui smile.gif
Atsakyti
Zmogiuke didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu, Zmogiuke!... Tai dbr su Simpsoniukais draugauji?

Ader (kazkuo ir as nesusitvarkau su google paskyra bloge g.gif )
Na gi, viska ka aprasei apie si albumuka, tikrai taip ir yra, ir spalvu ramuma, ir slaptos vieteles (!), ir chronologija.... megstu tokius darbelius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 03 spalio 2010 - 11:41
paskelbtas konkursiukas taip mane uzkabino, kad jau turiu schemute pasibraiziusi ir siandien uzsisakysiu nuotraukas... reik skubet, kol ikvepimas neisgaravo biggrin.gif kaip jums sekasi?
Atsakyti
labai aciu uz grazius zodzius smile.gif

as dar nespejau isigilint i konkurso tema. bet panasu, kad ir si konkurseli teks praleist. tiek daug turiu papildomu darbu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 10 03, 06:56)
labai aciu uz grazius zodzius  smile.gif

as dar nespejau isigilint i konkurso tema. bet panasu, kad ir si konkurseli teks praleist. tiek daug turiu papildomu darbu  unsure.gif

Kiekvienam skrebas turi skirtinga paskirti, smagu kad "papildomais darbais" megaujiesi ir kitus dziuginis savo darbeliais:4u: Prioritetai juk....konkursai yra tom kurias jie ikvepia save pazinti geriau.
Jetau kokios mes visos skirtingos smile.gif ...jei man skrebas tapu "papildomas" ar "darbas" tiek metu tikrai nebuciau skrebinus...muza pabegtu nuo manes lens.gif
P.S.o kodel daugiau nieks apie save nepapasakoja? man taip smalsu...

O tikrai, pasiilgau prisistatymu...labai idomu susipazinti su visom ir suzinoti kas jas "veza" skrebinimo pasauly cool.gif
paskelbtas konkursiukas taip mane uzkabino, kad jau turiu schemute pasibraiziusi ir siandien uzsisakysiu nuotraukas... reik skubet, kol ikvepimas neisgaravo  kaip jums sekasi?

as turiu du konkrecius skrebukus sia tema suplanuotus. Vienas toks labiau zaismingas, nelabai ka isduodantis, o kitas labiau asmeniskas...niekas tokio labai sokiruojancio, bet visvien asmeniska, ir nz ar man pasidalinti unsure.gif Tarp siu dvieju temu labiau norisi iamzinti tai kas giliau, intymiau papasakoja istorija.

Neturiu jokiu jegu skrebinti. Siandien tureciau dirbti bet sirguliuoju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 03 spalio 2010 - 18:36