QUOTE(ader @ 2010 10 03, 06:56)
labai aciu uz grazius zodzius
as dar nespejau isigilint i konkurso tema. bet panasu, kad ir si konkurseli teks praleist. tiek daug turiu papildomu darbu
Kiekvienam skrebas turi skirtinga paskirti, smagu kad "papildomais darbais" megaujiesi ir kitus dziuginis savo darbeliais:4u: Prioritetai juk....konkursai yra tom kurias jie ikvepia save pazinti geriau.
Jetau kokios mes visos skirtingos
...jei man skrebas tapu "papildomas" ar "darbas" tiek metu tikrai nebuciau skrebinus...muza pabegtu nuo manes
P.S.o kodel daugiau nieks apie save nepapasakoja? man taip smalsu...
O tikrai, pasiilgau prisistatymu...labai idomu susipazinti su visom ir suzinoti kas jas "veza" skrebinimo pasauly
paskelbtas konkursiukas taip mane uzkabino, kad jau turiu schemute pasibraiziusi ir siandien uzsisakysiu nuotraukas... reik skubet, kol ikvepimas neisgaravo kaip jums sekasi?
as turiu du konkrecius skrebukus sia tema suplanuotus. Vienas toks labiau zaismingas, nelabai ka isduodantis, o kitas labiau asmeniskas...niekas tokio labai sokiruojancio, bet visvien asmeniska, ir nz ar man pasidalinti
Tarp siu dvieju temu labiau norisi iamzinti tai kas giliau, intymiau papasakoja istorija.
Neturiu jokiu jegu skrebinti. Siandien tureciau dirbti bet sirguliuoju