Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

ddia
na nerealus, tikrai tikrai wub.gif Labai patiko!!!
Atsakyti
ačiū labai smile.gif)) pirmas mano darbelis kažkam kitam darytas, tai labai bijojau kaip pavyks blush2.gif
Atsakyti
Na štai ir mano darbelis. nemažai laiko praėjo po paskutinio mano daryto. Gera daryti, atsipalaiduoji. Tik labai jau sunkiai sekasi. na jei ne šis konkursas, manau pertrauka būtų dar ilgesnė.
Šitoj nuotrauko mano dukrytė su savo krikšto tėčiu (mano broliu) per savo krikštynas. Pirmas sumanymas konkursiniam buvo visai kita foto, bet nebuvo laiko niekaip pasidaryti nuotraukos, tai taip ir nusitempė ir nebeplanavau visai dalyvauti. Bet vieną vakarą dukrytė atsinešė nuotraukų albumą ir sako "mama pavartykim nuotraukas" ir užstrigo ši smile.gif kaip ji BLIAUNA smile.gif Ši foto visiems labai kelia šypseną. Nuo mano sumanymo labai skiriasi, nes norėjau padaryti linksmą ir labai spalvingą darbelį, bet matot kas gavosi smile.gif? Nelipo nei vienas salvotas popierius tik keli tokio stiliaus kaip pagrindas. Na ir nebesiblaškiau, nes liko kelios dienos iki konkurso pabaigos, kodėl man save kankinti? Tai vat. gėlės neatsitiktinai tokios ir tokios spalvos, nes jos labai primena mano dukrytės krikšto suknytė, kuri buvo kuklutė ir ne balta. Tai tos gėlės lyg ir simbolizuoja mano dukrytės suknelę, nes tokios pat spalsvos, medžiagos ir net gėlytės, kurios išsiuvinėtos ant tos suknytės panašios kaip kampe. Jas dariau pati iš užuolaidų likučių kaip ir tie lapukai wink.gif rėmą (apsiūtą) pasiūlė padaryti draugė, nes buvo be jo. Dariau pagal schemą, bet kai pradėjau daryti, nebetiko man, o kitaip nelipo smile.gif Tai ir liko tik mano fantazijų vaisius, man visai patinka šis variantas .. Pastabos priimamos smile.gif Nes tobulėti noriu, o kaip be jų? Tik gaj jau nieko nebetaisysiu,nes viskas sudeliota. O kiek laiko klijavau tuos lapukus.. Kodėl toks pavadinimas? Nes ji ištriktųjų nenorėjo su juo fotkintis,. kai tik atsistojo pradėjo vergt, brolis pasimetė ir nežinojo ką daryti todėl pradėjo juoktis, tai ji taip užpyko, kad dar labiau pradėjo bliaut. Na ji tokia, kad jei į jos išreikšą neaiškią mintį ar juokingai pasakytą sakinį, ar kaip nors sušvepluoja ir tu sureguoji nusijuokimu, tai ji labai supyksta ir įsižeidžia.. tad šis atvejis buvo toks wink.gif

O go, kokią litaniją prirašiau, bet matyt reikėjo išsilieti wink.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 02 spalio 2010 - 20:11
Taisyti? Ir ką gi tu susiruošei taisyti g.gif Čia gi aukštasis pilotažas bigsmile.gif Superinis skrebukas, tiesą sakant, aš apakus cool.gif Skoningas, neperkrautas, su fantastiškai gražiom detalėm (labai patiko tavo rankų darbo gėlės, ir tas rėmelis siuvinėtas).
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 02, 20:05)

Taip visgi remelis labai gerai prigijo, nuostabiai atrodo:)bet neuzeik i tema ir nepamatysi kitaip...negerai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 02 spalio 2010 - 20:41
Tai kad tu tokiu laiku jau miegi visad smile.gif Kaip čia dabar.. smile.gif na juk rėmelis tavo dėka wink.gif

As_sol smile.gif Na ačiū tikrai nesitikėjau tokio komentaro smile.gif malonu.. smile.gif
Atsakyti
Nu man tai irgi l. skoningas savo spalvom, detalem ir papuosimais! Labai lengvai ziurimas ir momentas fotografijoj labai saunus!
Atsakyti
shrekiuke
Paskaičiau viską ir tikrai tooookia nuotrauka kad priverčia nusišypsoti kaip mažylė rėkia gerklytę paleidus. Nepakartojimas momentas ir taip smagu man kad konkurso dėka (?) ši nuotrauka įamžinta.
(P.S. mano jauniausias irgi tokio charakterio kad jei aš jį ar jo kapryzus ignoruoju, jis dar garsiau gerklę paleidžia lotuliukas.gif )
Labai patiko tos gėlės, karpyta užuolaida, siuvinėtas rėmelis, ir netgi spalvų kuklumas. Kaip sakai, labai tinka prie suknelės...toks "išeiginis" skrebukas, kad net neįsivaizduoju jo spalvingo.
O dėl patarimų tai lyg ir nėra nieko tokio prašančio pataisymams, bet jei jau labai l.l kabinėtis prie detalių, tai pavadinimą visad bandau atskirti nuo rankų raštu rašyto teksto...t.y "fotografuotis su krikšto tėčiu" pavadinimo dalį būčiau klijavus smulkesniais lipdukais ar iškirstom raidėm (sidabrinis popierius raidėm čia l.l tiktų), bet daug smulkiau negu "Nenoriu" žodis. Man asmeniškai pavadinimai labiau 'professional' žiūrisi jei jie esa kirstom raidėm/lipdukais ir jei skiriasi nuo rankų rašto tekso kortelėj....subjektyvu, bent jau man taip mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 02 spalio 2010 - 22:24
*Praeito konkurso Nr.11 nugalėtoją sveikinam čia
*Sekantis, naujas konursas Nr. 12 jau paskelbtas čia.
Atsakyti
Žmogiuke, S V E I K I N U 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas wink.gif
Sveikinimai Zmogiukei wink.gif 4u.gif
Irma, kokia idomi tema!!! thumbup.gif o ar galima atskleisti daugiau nei 1 paslapti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 03 spalio 2010 - 07:48
QUOTE(marikana @ 2010 10 03, 00:47)
Labas rytukas wink.gif
Sveikinimai Zmogiukei wink.gif  4u.gif
Irma, kokia idomi tema!!!  thumbup.gif o ar galima atskleisti daugiau nei 1 paslapti?  biggrin.gif

gali netgi visa sarasa mirksiukas.gif
o jei per asmeniska, tada nusiusk Frankui i PostSecret biggrin.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti