ddia- orginalus darbas
QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 02, 17:49)
ddia man tai labai patiko, pirmas žvilgsnis toks nerealus viską puolė apžiūrėti. Tos gėlytės kaip gerai atrodo. Na tik tas, kad raštuoto poprieriuko tai neradau, man visur štampukai kaip supratu.
Ačiū shrekiuke, na štampukų net nesimato, nes bandžiau štampuoti tokį gėlių raštą, bet man pasirodė nuobodu ir ant viršaus užspalvinau akrilu, tada suglamžiau popierių, nutryniau rudą spalvą užmečiau geltoną, kad gautusi toks kaip murzinas. Rašuotas popierius po nuotraukom, aš jo raštą veliau dar "pratesiau" nes man kaškaip ne taip jis atrodė.
Tai va lyr ir mačiau spalvotą, bet žiūriu, kad pratęsta su piešimu, tai ir kažkaip pagalvojau, kad gal visgi nespalvotas popierius O štampukai matosi, neryškūs bet matosi
ačiū oje
ddia Aciu
nerealiai man patiko tas naturalus dziovintu geliu/augalu pagrindas. Labai noreciau ka nors panasaus pasigaminti su akvareles pagrindu. Nu bet kad neturiu dziovintu geliu..gailiuosi kad sia vasara neprisirinkau. O ar ne sudetinga viska priklijuoti? nebyra?
nerealiai man patiko tas naturalus dziovintu geliu/augalu pagrindas. Labai noreciau ka nors panasaus pasigaminti su akvareles pagrindu. Nu bet kad neturiu dziovintu geliu..gailiuosi kad sia vasara neprisirinkau. O ar ne sudetinga viska priklijuoti? nebyra?
Dėkui Na klijavau su lipalu, kotelius su tirštesniu lapelius su skystesniu. Skysta tepu teptuku. Kitur teko prispausdus palaikyt, kad neatšokrų. Nebyra, nes ant viršaus užpurškiau lako purškiamo, turėjau tokį skirtą tapybos darbams apsaugot nuo uv ir spalvos praradimo, tai jis taip dar sutvirtino viską
QUOTE(ddia @ 2010 10 02, 10:06)
Dėkui Na klijavau su lipalu, kotelius su tirštesniu lapelius su skystesniu. Skysta tepu teptuku. Kitur teko prispausdus palaikyt, kad neatšokrų. Nebyra, nes ant viršaus užpurškiau lako purškiamo, turėjau tokį skirtą tapybos darbams apsaugot nuo uv ir spalvos praradimo, tai jis taip dar sutvirtino viską
o kas tas lipalas ...ar popieriui pritaikytas? tai cia koks mediumas? ar gal skiesti PVA klijai?
o geras )))
raso ant etiketės PVAD marke DP51/10
Klijuoja medį, odą, popierių ir kartoną
Ddia, man patiko, toks vintazas. labai tinka prie nuotrauku. spalvos rudeniskos. sauniai pasidarbavai
QUOTE(ddia @ 2010 10 02, 10:17)
o geras )))
aciu dabar aisku
ddia puikus darbelis. Na skrebuko pagrindas labai patiko.Tos džiovintos gėlės ir papaišymai mane sužavėjo. Dar vienas įrodymas, kad nereikia spec priemonių padarant nerealų skrebuką
ddia, man labai patiko darbelis Vsio, kitą vasarą varau žoliauti, ir tą idėją su sausais augalais būtinai pritaikysiu. Žinojau, kad skrebe naudoja džiovintus augalus, bet kol kas nė vieno tokio darbo nebuvau užtikusi.