Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Tiek to mergaitės. Konkursas yra konkursas turi suspėt laiku, o aš sugalvojau paskutinę minutę. Jei spėsiu tai spėsiu, jei ne mano kaltė wink.gif Ačiū mergaitės smile.gif
Atsakyti
Srekiuke, kaip tikrai menininkei ikvepimas paskutine minute lotuliukas.gif

As tai irgi sutinku, man labiau knieti suzinoti naujo konkurso tema nei sulaukti sito konkurso finalo blush2.gif Geriausia dovana kad yra konkursas ir yra jo rezultatas - darbelis, kuris dziugina bigsmile.gif
Atsakyti
kad lygtai konkursas uzsidaro Spalio 2 (24val. mano laiku) o pas jus tai jau bus Spalio 3 (7 ryto)...nu bet tikrai nera ko skubeti...galim truputeli palaukti, nors ir dienele. Praejusiems konkursiniams ne karta juk palaukiau ilgiau wink.gif
Tad shrekiuke tikrai pasisteng paskrebinti ir spesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 01, 14:10)
As tai irgi sutinku, man labiau knieti suzinoti naujo konkurso tema nei sulaukti sito konkurso finalo blush2.gif Geriausia dovana kad yra konkursas ir yra jo rezultatas - darbelis, kuris dziugina bigsmile.gif

visiskai drinks_cheers.gif mano mintis pasakei
Atsakyti
Sis konkursas su nemaza izanga, pristatymu...vz, ne tipiskas konkursas...nemazai laiko rekalauja vien tik paruosti publikavimui ax.gif Yra galimybe kad delsiu dienele su pristatymu blush2.gif
Atsakyti
Tai jei mūsų laiku spalio 3d 7 val ryto, tai spėsiu ir jei ryt bus tokia graži saulėta diena, tai dar ant pievos ir pafotkinsiu smile.gif

Na intriguoji Irma smile.gif gerai gerai, visos pulsim mastyt smile.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 01, 15:56)
Sis konkursas su nemaza izanga, pristatymu...vz, ne tipiskas konkursas...nemazai laiko rekalauja vien tik paruosti publikavimui ax.gif Yra galimybe kad delsiu dienele su pristatymu blush2.gif

oho, kokia intriga bigsmile.gif as specialiai nieko nedarau - laukiu... paziuresim, ar ikandama uzduotis bus bigsmile.gif
Atsakyti
Shrekiuke laukiam tavo darbelio su dideliu nekantrumu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 01, 15:56)

Labai, labai laukiu. Noriu naujo konkurso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 02 spalio 2010 - 11:00
Shrekiuke, šaunu, kad nusprendei sudalyvauti konkurse. Labai laukiu tavo darbelio bigsmile.gif

O kol jo neįkėlei, kviečiu skrebukes užeiti į mano blogą ir apžiūrėti darbelį, darytą kiek anksčiau, bet pasirodyti su juo galiu tik dabar. Būsiu dėkinga, jei paliksite komentarą, pakritikuosite ax.gif

http://neandertaliet...i-skrebuke.html
Atsakyti
na ką mergaitės smile.gif Darbelį baigiau, gavosi biški kreivokai, nes kieme dariau ir į galą rankos sustingo kaip pagaliai smile.gif Tai paklijavau kreivokai. Nufotkinau, bet neturiu laido perkelti nuotraukom, tai vakare kai grįšim namo įkelsiu smile.gif laukti nėra ko mano dabelio, sunkiai man su jais einasi.. Bet jei ne konkursas išvis neaišku kada būčiau prisiruošus padaryti sekantį darbelį.. Juk man dar tik ketvirtas scrabukas..

As_sol jau mačiau darbelį kitam forume smile.gif Patiko. Labai patiko, kaip padariai D raidę smile.gif paplėšymas gražus smile.gif manau gavėja džiaugsis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 02 spalio 2010 - 14:33
Sveikutės,
Perbėgau darbelius na gražūs tokie nerealūs visi.
Zmogiuke labai fainas darbelis, man tik neįprasta kai taip labai mažai visko smile.gif
kristi13 viską perskaičiau apžiūrėjau labai už širdies sugrėbė smile.gif nerealu manau smile.gif))

As sol labai mergaitiškas darbelis, labiausiai patiko negatyvo juostos ir auskarai įdėti atsiminimui smile.gif))))

marikana na o tavo darbelį pažiūrėjus pradėjo galvą ir man skaudėti, kad tada net atidėjau į šalį skaitymus.... gal per daug įsijaučiau. Kai po to prisėdau pamačiau, kad ne man vienai smile.gif)))

Zmogiuke labai mielas ir linksmas screbukas, o man tos aprašymo juostelės ir šiaip visa kita labai tinka, patiko kad viena nespalvota o kitos spalvotos foto smile.gif

Na o Irmos... ką be pridursi visi wub.gif nerealūs, o kai pamačiau paskutinį tai akių išvis negalėjau atitraukti laaaaaaaaaaaaabai gražu ir žiemiška, manau ateityje tikra ne vieną idėją skolinsiuos mirksiukas.gif

Aš taip pat turiu naują vieną.
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Pas mus išeina darbuotoja viena, tai manes paprašė, kad padaryčiau ką nors su foto atsiminimui. Šiaip aš kaip visada nerandu tokio popieriaus kaip man reikia tai čia viskas ant akvarelinio padaryta. Priklijavau džiovintų gėlyčių, po to papaišiau dar, pirmą kart pavyko raštuotą priktinį popierių panaudot, tik nzn ar tiko... Labai laukiu komentarų visokių.
Atsakyti
ddia man tai labai patiko, pirmas žvilgsnis toks nerealus viską puolė apžiūrėti. Tos gėlytės kaip gerai atrodo. Na tik tas, kad raštuoto poprieriuko tai neradau, man visur štampukai kaip supratu.
Atsakyti