Tiek to mergaitės. Konkursas yra konkursas turi suspėt laiku, o aš sugalvojau paskutinę minutę. Jei spėsiu tai spėsiu, jei ne mano kaltė Ačiū mergaitės
Srekiuke, kaip tikrai menininkei ikvepimas paskutine minute
As tai irgi sutinku, man labiau knieti suzinoti naujo konkurso tema nei sulaukti sito konkurso finalo Geriausia dovana kad yra konkursas ir yra jo rezultatas - darbelis, kuris dziugina
As tai irgi sutinku, man labiau knieti suzinoti naujo konkurso tema nei sulaukti sito konkurso finalo Geriausia dovana kad yra konkursas ir yra jo rezultatas - darbelis, kuris dziugina
kad lygtai konkursas uzsidaro Spalio 2 (24val. mano laiku) o pas jus tai jau bus Spalio 3 (7 ryto)...nu bet tikrai nera ko skubeti...galim truputeli palaukti, nors ir dienele. Praejusiems konkursiniams ne karta juk palaukiau ilgiau
Tad shrekiuke tikrai pasisteng paskrebinti ir spesi
Tad shrekiuke tikrai pasisteng paskrebinti ir spesi
QUOTE(Glidė @ 2010 10 01, 14:10)
visiskai mano mintis pasakei
Sis konkursas su nemaza izanga, pristatymu...vz, ne tipiskas konkursas...nemazai laiko rekalauja vien tik paruosti publikavimui Yra galimybe kad delsiu dienele su pristatymu
Tai jei mūsų laiku spalio 3d 7 val ryto, tai spėsiu ir jei ryt bus tokia graži saulėta diena, tai dar ant pievos ir pafotkinsiu
Na intriguoji Irma gerai gerai, visos pulsim mastyt
Na intriguoji Irma gerai gerai, visos pulsim mastyt
labas rytelis
oho, kokia intriga as specialiai nieko nedarau - laukiu... paziuresim, ar ikandama uzduotis bus
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 01, 15:56)
Sis konkursas su nemaza izanga, pristatymu...vz, ne tipiskas konkursas...nemazai laiko rekalauja vien tik paruosti publikavimui Yra galimybe kad delsiu dienele su pristatymu
oho, kokia intriga as specialiai nieko nedarau - laukiu... paziuresim, ar ikandama uzduotis bus
Shrekiuke laukiam tavo darbelio su dideliu nekantrumu
Papildyta:
Labai, labai laukiu. Noriu naujo konkurso
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 01, 15:56)
Labai, labai laukiu. Noriu naujo konkurso
Shrekiuke, šaunu, kad nusprendei sudalyvauti konkurse. Labai laukiu tavo darbelio
O kol jo neįkėlei, kviečiu skrebukes užeiti į mano blogą ir apžiūrėti darbelį, darytą kiek anksčiau, bet pasirodyti su juo galiu tik dabar. Būsiu dėkinga, jei paliksite komentarą, pakritikuosite
http://neandertaliet...i-skrebuke.html
O kol jo neįkėlei, kviečiu skrebukes užeiti į mano blogą ir apžiūrėti darbelį, darytą kiek anksčiau, bet pasirodyti su juo galiu tik dabar. Būsiu dėkinga, jei paliksite komentarą, pakritikuosite
http://neandertaliet...i-skrebuke.html
na ką mergaitės Darbelį baigiau, gavosi biški kreivokai, nes kieme dariau ir į galą rankos sustingo kaip pagaliai Tai paklijavau kreivokai. Nufotkinau, bet neturiu laido perkelti nuotraukom, tai vakare kai grįšim namo įkelsiu laukti nėra ko mano dabelio, sunkiai man su jais einasi.. Bet jei ne konkursas išvis neaišku kada būčiau prisiruošus padaryti sekantį darbelį.. Juk man dar tik ketvirtas scrabukas..
As_sol jau mačiau darbelį kitam forume Patiko. Labai patiko, kaip padariai D raidę paplėšymas gražus manau gavėja džiaugsis
As_sol jau mačiau darbelį kitam forume Patiko. Labai patiko, kaip padariai D raidę paplėšymas gražus manau gavėja džiaugsis
Sveikutės,
Perbėgau darbelius na gražūs tokie nerealūs visi.
Zmogiuke labai fainas darbelis, man tik neįprasta kai taip labai mažai visko
kristi13 viską perskaičiau apžiūrėjau labai už širdies sugrėbė nerealu manau ))
As sol labai mergaitiškas darbelis, labiausiai patiko negatyvo juostos ir auskarai įdėti atsiminimui ))))
marikana na o tavo darbelį pažiūrėjus pradėjo galvą ir man skaudėti, kad tada net atidėjau į šalį skaitymus.... gal per daug įsijaučiau. Kai po to prisėdau pamačiau, kad ne man vienai )))
Zmogiuke labai mielas ir linksmas screbukas, o man tos aprašymo juostelės ir šiaip visa kita labai tinka, patiko kad viena nespalvota o kitos spalvotos foto
Na o Irmos... ką be pridursi visi nerealūs, o kai pamačiau paskutinį tai akių išvis negalėjau atitraukti laaaaaaaaaaaaabai gražu ir žiemiška, manau ateityje tikra ne vieną idėją skolinsiuos
Aš taip pat turiu naują vieną.
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Pas mus išeina darbuotoja viena, tai manes paprašė, kad padaryčiau ką nors su foto atsiminimui. Šiaip aš kaip visada nerandu tokio popieriaus kaip man reikia tai čia viskas ant akvarelinio padaryta. Priklijavau džiovintų gėlyčių, po to papaišiau dar, pirmą kart pavyko raštuotą priktinį popierių panaudot, tik nzn ar tiko... Labai laukiu komentarų visokių.
Perbėgau darbelius na gražūs tokie nerealūs visi.
Zmogiuke labai fainas darbelis, man tik neįprasta kai taip labai mažai visko
kristi13 viską perskaičiau apžiūrėjau labai už širdies sugrėbė nerealu manau ))
As sol labai mergaitiškas darbelis, labiausiai patiko negatyvo juostos ir auskarai įdėti atsiminimui ))))
marikana na o tavo darbelį pažiūrėjus pradėjo galvą ir man skaudėti, kad tada net atidėjau į šalį skaitymus.... gal per daug įsijaučiau. Kai po to prisėdau pamačiau, kad ne man vienai )))
Zmogiuke labai mielas ir linksmas screbukas, o man tos aprašymo juostelės ir šiaip visa kita labai tinka, patiko kad viena nespalvota o kitos spalvotos foto
Na o Irmos... ką be pridursi visi nerealūs, o kai pamačiau paskutinį tai akių išvis negalėjau atitraukti laaaaaaaaaaaaabai gražu ir žiemiška, manau ateityje tikra ne vieną idėją skolinsiuos
Aš taip pat turiu naują vieną.
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Pas mus išeina darbuotoja viena, tai manes paprašė, kad padaryčiau ką nors su foto atsiminimui. Šiaip aš kaip visada nerandu tokio popieriaus kaip man reikia tai čia viskas ant akvarelinio padaryta. Priklijavau džiovintų gėlyčių, po to papaišiau dar, pirmą kart pavyko raštuotą priktinį popierių panaudot, tik nzn ar tiko... Labai laukiu komentarų visokių.
ddia man tai labai patiko, pirmas žvilgsnis toks nerealus viską puolė apžiūrėti. Tos gėlytės kaip gerai atrodo. Na tik tas, kad raštuoto poprieriuko tai neradau, man visur štampukai kaip supratu.