Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(Glidė @ 2010 09 30, 09:13)
p.s. Del t.t. aplinkybiu anglu kalba musu seimoje tinka ax.gif

Man visai neuzkliuvo anglu k...
Siaip is viso, paskutiniu metu as nebebijau jos taip labai, kaip anksciau. Nes ir realiame gyvenime daznai mes su ja susiduriam - ar koks posakis, ar filmas...
Bet man smalsu, kas per aplinkybes pas jums, kad sakai, jog tinka ax.gif Smalsauju blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif jau kaip laukiu sekancio konkurso temos... man tai geras postumis kurti bigsmile.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 29, 20:22)
Ateinu su skrebuku.

man tos juosteles gal biskiuka ir kliuna po to, kai pasakei smile.gif bet visumoj labai grazus skrebukas... pagrindo popierius superinis.... man labai patinka... o ypac patiko, kaip panaudojai marskiniu rasta paspartukui... kazkaip iskart pastebejau... super - man patiko thumbup.gif
kaip graziai jus padarot pavadinimus... man buna didziausia dilema is kokiu raidziu juos daryti... Zmogiuke, tu irgi turi kazkoki aparata?

QUOTE(Glidė @ 2010 09 29, 22:34)
*Konkretus galvos skausmas, kitaip ir nepavadinsi lotuliukas.gif  Sakyciau  puikiai pavyko perteikti thumbup.gif
**Va mano greitukas blush2.gif  ne valandos netrukau ax.gif

*aciu 4u.gif
** greitukas superinis... as tai noreciau viso tokio albumo... taip minimaliai paskrebintu nuotrauku, tvarkingai taip... super darbelis thumbup.gif
Papildyta:
dar pamirsau pasakyti: Irma, naujai nufotografuotas skrebukas dar ispudingiau atrodo... as apakus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 30 rugsėjo 2010 - 08:30
Marikana, aciu 4u.gif
Del alfabetu, tai cia naudojau jau gatavus Basic Grey firmos raidziu lipdukus, jie buna pirkti arba atskirais lapais, kaip cia, arba jau prideta prie rinkinio.
Man dar labai patinka American Crafts firmos raides - Thickers, nes jos 3D, is kartono. Galima ir su aparatu iskirst raideles, esu kirpusi su Siluetu, tik kad jis nebent is card stock popieriaus kerpa, is storesnio jau neiskirpsi.
Sorry, uz offtopic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 30, 09:52)
Marikana, aciu  4u.gif
Del alfabetu, tai cia naudojau jau gatavus Basic Grey firmos raidziu lipdukus, jie buna pirkti arba atskirais lapais, kaip cia, arba jau prideta prie rinkinio.
Man dar labai patinka American Crafts firmos raides - Thickers, nes jos 3D, is kartono. Galima ir su aparatu iskirst raideles, esu kirpusi su Siluetu, tik kad jis nebent is card stock popieriaus kerpa, is storesnio jau neiskirpsi.
Sorry, uz offtopic  4u.gif

ACIU uz info 4u.gif ir visai cia ne offtopic...
vat imsiu ir uzsisakysiu, bo tas galvos sukimas kaip padaryti pavadinima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 30 rugsėjo 2010 - 09:40
jauciu, teks laukti "algeles", nes noriu visko labai daug biggrin.gif as nemoku uzsisakyti tik koki viena daikta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 30, 09:23)

Bet man smalsu, kas per aplinkybes pas jums, kad sakai, jog tinka  ax.gif Smalsauju  blush2.gif

Gal kadanors kai bus igyvendinti t.t. MB planai suzinosit biggrin.gif
Siaip mano mama anglu k. mokytoja, tai ir mazaja pamokina kartais, tai nesvetima seimoje, bet cia ne pagrindinis rodiklis ax.gif
Atsakyti
Marikana, turbut visoms skrebukems tai butu misija neimanoma - nusipirkti tik 1 daikta biggrin.gif biggrin.gif

Beje, paskelbiau nauja tema, ir kvieciu visas uzsukti ir trumpai papasakoti apie save ir skrebinima. Nesvarbu, ar jau seniai bendraujam, ar dar tik pradejom, vis tiek kai kuriu dalyku nezinom, kazkas ir keitesi per laika 4u.gif

Susipazinimo tema CIA
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 30, 03:35)
Marikana, turbut visoms skrebukems tai butu misija neimanoma - nusipirkti tik 1 daikta biggrin.gif biggrin.gif

Beje, paskelbiau nauja tema, ir kvieciu visas uzsukti ir trumpai papasakoti apie save ir skrebinima. Nesvarbu, ar jau seniai bendraujam, ar dar tik pradejom, vis tiek kai kuriu dalyku nezinom, kazkas ir keitesi per laika   4u.gif

Susipazinimo tema CIA

thumbup.gif kad pradejai nauja tema..ten nenoriu tersti padekom, tai cia parasysiu 4u.gif Malonu susipazinti istiesu. As neuzilgo parasysiu...ahh, tiksliau, prirasysiu romana irgi biggrin.gif
Bet man smalsu, kas per aplinkybes pas jums, kad sakai, jog tinka   Smalsauju 

rolleyes.gif dar viena cekauna atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 30 rugsėjo 2010 - 14:36
Zmogiuke, saunuole. As biski veliau prisesiu trumpa prisitatyma parasyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 30, 11:35)
Beje, paskelbiau nauja tema, ir kvieciu visas uzsukti ir trumpai papasakoti apie save ir skrebinima. Nesvarbu, ar jau seniai bendraujam, ar dar tik pradejom, vis tiek kai kuriu dalyku nezinom, kazkas ir keitesi per laika  4u.gif

nu, kokia tu saunuole thumbup.gif o tai man pasakykit dabar... sita tema skirta isimtinai skrebuku demonstravimui? o ana tema susipazinimui? kazin, kaip seksis mums atriboti, bet varau pasisakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 30, 21:00)
nu, kokia tu saunuole  thumbup.gif o tai man pasakykit dabar... sita tema skirta isimtinai skrebuku demonstravimui? o ana tema susipazinimui? kazin, kaip seksis mums atriboti, bet varau pasisakyti  biggrin.gif

Buvo smagu, nes anksciau nei karto nekuriau naujos temos smile.gif
Pagal ideja taip turetu buti, kad ten pasisakom apie save, o cia rodom darbelius. As taip isivaizduoju, kad ten nebus gi kasdien naujo iraso. Bet pvz. idomu palyginti kaip per pusmeti ar metus galejo pasikeisti prioritetai smile.gif Niu ziuresim, kaip cia seksis smile.gif

doh.gif Nesusitvarkau su savo avataru sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 30 rugsėjo 2010 - 20:18
siandien gavau is Irmos savo dovanele is konkurso... kaip miela gauti dovanu wub.gif aciu tau, Irma 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 30 rugsėjo 2010 - 21:01