ane, ten popierius toks , man pasirode kad pristampuota. nu graziai labai.
Papildyta:
Irma, panagrinejau tavo skrebuka dar ir tik dabar supratau, akd jis ant skaidrios pleveles nu kai tamsoj kazkaip nufotkinta tai man optine apgaule gavosi. ta plevele jau buvo taskuota ar kazkuom paisei taskiukus? ir narveli is kur gavai pasakyk.
Zmogiuke tavo darbelis man patinko toks koks yra ir nebandyk keisti Nušausiu
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 29, 21:55)
Zmogiuke tavo darbelis man patinko toks koks yra ir nebandyk keisti Nušausiu
Klausau!
QUOTE(marikana @ 2010 09 28, 21:23)
nu, ok keliu savo galvos skausma...
Konkretus galvos skausmas, kitaip ir nepavadinsi Sakyciau puikiai pavyko perteikti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 29, 08:06)
O dabar pristatau The Color Room nr. 25 užduotį; tinkamai nufotografuoti naktį buvo ŽIAURU
nusikalus kaip suo net neturiu jegu blogo pastudijuoti
Bet rezultatas kiek cia matau - fantastinis
As kaip tik dar prie praeito skrebuko norejau pasakyti, kad jei is nuotrauku nepazinociau jau tavo seimos, tai tikrai pamaciusi skrebuka negaleciau 100 proc traktuoti kad jis tavo Daznai perverciu savo sukauptas patinkanciu darbu atsargas ir tavo darbai tikrai labai skirtingi Nors pasirodo kad tik man taip atrodo
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 29, 20:22)
Ateinu su skrebuku.
Pagrindui pasirinkau gana margą popierių, ir nors papildomų detalių labai minimaliai panaudojau, skrebukas atrodo gana apkrautas.
Pagrindui pasirinkau gana margą popierių, ir nors papildomų detalių labai minimaliai panaudojau, skrebukas atrodo gana apkrautas.
Tu turbut juokauji, is kur jau tas pagrindas margas
Zinai, kol neparskaiciau kad yra zinutes ant skiauteliu tol ju ir nepastebejau reiksias jos tikrai nemaiso As irgi nematau jokio perkrovimo, mielas darbas
Prisipazinsiu, siandien nieko nepadariau o pastaruoju metu kiekviena diena kazka padarau, nes taip nusiimu neigiamas dienos emocijas.. siandien neturejau kada, nes nepamenu kada buvo tokia itempta diena Bet uztat turiu viena darbeli topini greituka is vakar. Tuoj perkelsiu i kompa sukaupusi paskutines jegas
Papildyta:
Va mano greitukas ne valandos netrukau
Patiko ir man, Zmogiuke, toks laisvas skrydis to aitvaro prie debeseliu... Ir dar l. patiko skirtingu formatu nuotrauku isdestymas
Pastebėjau siandien, pailsėjusiomis akimis, kad vidurnakty fotografuotas skrebukas yra gelsvas, ir visai nepanašus į tą kuris jis yra realiai. Tad šiandien ant greitųjų pafotkinau kieme. Ar matosi skirtumas? Tai manau testamentas natūraliai šviesai Su jokia Photoshop pagalba nesugebėjau atreguliuoti spalvų taip kad realiai atrodytų.
Bloge įkeliau šią naują foto ir taip pat palikau aną palyginimui.
Ant juodo pagrindo šio skrebuko nedėsiu. Kada talpinsiu į įmautę albume, manau po juo pakišiu akvamarino 'cardstock'. OOPs...matau snaige viena nukrito nuo rozinio apskritimo nenulemta siam skrebukui fotografuotis.
ta plevele jau buvo taskuota ar kazkuom paisei taskiukus? ir narveli is kur gavai pasakyk.
Plėvelė jau taškuota ir tokia stangri kad atlaiko begalybę detalių (Creative Imaginations firmos).
*Narvelis su paukštuku tai nauja Tim Holtz/Sizzix kirtimo plokštelė.
Kuriam iš konkursų, planuoju visokių tokių chipboard formelių prikirsti priziuko nugalėtojai
Žmogiuke: Skrebukas labai tinka parinktas popierius, nuotraukos prie jo, detalės...viskas taip apgalvota .
Norėčiau tik pasitikslinti, bloge ar man savo "pastebėjimus" rašyt ar tik čia diskutuojam?
Aš pati stengiuosi kad žmonėm mano blogas būtų lyg namai ir drąsiai rėžtų, bet žn kad ne visiem taip
Glide neatrodo kad per valandą sumetei
QUOTE(Glidė @ 2010 09 29, 22:34)
Va mano greitukas ne valandos netrukau
Ner ko gedytis, laaaabai geras gavosi! Toks minimalistinis, bet idealus - viskas savo vietose, demesys i nuotraukas Grazi jusu seimynele Daugiau tokiu greituku Man niekaip niekada nepavyksta taip greit sudelioti, bet aciu dievuj jau nebereikia savaite sedet prie vieno
Papildyta:
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 29, 22:39)
Patiko ir man, Zmogiuke, toks laisvas skrydis to aitvaro prie debeseliu... Ir dar l. patiko skirtingu formatu nuotrauku isdestymas
Aciu
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 29, 22:49)
1.Ar matosi skirtumas?
2.Kuriam iš konkursų, planuoju visokių tokių chipboard formelių prikirsti priziuko nugalėtojai
3.Norėčiau tik pasitikslinti, bloge ar man savo "pastebėjimus" rašyt ar tik čia diskutuojam?
Aš pati stengiuosi kad žmonėm mano blogas būtų lyg namai ir drąsiai rėžtų, bet žn kad ne visiem taip
2.Kuriam iš konkursų, planuoju visokių tokių chipboard formelių prikirsti priziuko nugalėtojai
3.Norėčiau tik pasitikslinti, bloge ar man savo "pastebėjimus" rašyt ar tik čia diskutuojam?
1. Labai matosi skirtumas! Dabar spalvos is tiesu tapo saltesnes, labiau ledines Palyginciau abu darbelis taip: pirmasis buvo lyg namuose ziema sedetum, o sitas - kaip isejus i snieguota lauka
2. yahoooo! laimetoja labai dziaugsis tikrai.
3. Aciu Aisku, smagu ir bloge gauti komentarus, bet kad as ten nei daugiau nuotrauku ikeliau, nei kazka daug labiau papasakojau, tai ir nebepakvieciau i tuos namucius uzsukti.
Siaip pastebejau, kad dabar pati stengiuosi pakomentuoti bloguose, bet tikrai butu gerai zinot, ka kitos galvoja, kur jom smagiau komentaru sulaukti?
Aciu Aisku, smagu ir bloge gauti komentarus, bet kad as ten nei daugiau nuotrauku ikeliau, nei kazka daug labiau papasakojau, tai ir nebepakvieciau i tuos namucius uzsukti.
Siaip pastebejau, kad dabar pati stengiuosi pakomentuoti bloguose, bet tikrai butu gerai zinot, ka kitos galvoja, kur jom smagiau komentaru sulaukti?
dėl to ir klausiu, kadangi pastebėjau kad šį kartą neįkėliai nuorodą į blogą (nors aš atmintinai jį žinau kad nereikia nuorodos ). Aš tai automatiškai netgi su kiekvienu postu paženklinu "add signature" į parašą, bet pastebiu kad dauguma merginų nepaženklina blogo paraše užmiršta ar labiau nori kad komentuotų SM?
Šiaip aišku komentarai yra susilaukti bet kur, bet... man smagiau mano namučiuose, kadangi kartais sugrįžtu į blogo archyvus panaršyti, paskaityti...viskas vienoj vietoj, o SM juk pasimeta kažkur begalybėje temų...išnyksta tos diskusijos ir komentarai.
Tad ką norėjau diskutuoti apie aitvarų skrebuką...
Bėja mes telepatės, ar žinai Su tavo konkursiniu aš prisiminiau sūnelio panikos priepolius, o gi prieš kelis metus mes su šeimynėle nuvykome į lauką parke skraidinti aitvarą. Tuomet sūnelis mirtinai išsigando "Spiderman" aitvaro. Kada pakilo, jis pamanė kad jį atakuos ar pasigaus ir nuskris. Tad padariau tokią foto kur danguj aitvaras jį vejasi, o sūnus isteriškai rėkia ir visu greičiu mauna iš pievos. O šiandien pamačiau būtent tavo skrebukaą su aitvarais. Būtų man tikę į dabartinį konkursą...pavadinčiau "Alfred Hitchcock presents: The return of the Kite"
Taigi apie tavo skrebuką. Pagalvojau kad pavadinimo esmė bus suprantama tiktai lietuviams kurie žino šią garsią (LT) dainą...kitiem dėja nelabai aišku Jei pavadinčiau angliškai šį skrebą: "The guys needed" būtų Hmmm? ko jiem reikėjo???
Aš tikriausiai būčiau tavo parinktu BG raidynu klijavus žodžius "Padangių plačių"..kadangi skrebuko esmė juk padangės, erdvė, aitvaras,. Tad šių žodžių norėtūsi didesnių, o dainos žodžius 'reikėjo berniukams' mini alfabetu kad jie nebūtų pagrindinė pavadinimo dalis.
*paneigsiu Lavrynkos pastabą dėl teksto juostelių salyčio su nuotraukom. Taip daroma todėl kad sujungia nuotraukas ir atskirus elementus..tam kad nebūtų tų tarpų tarp detalių.
*Debesėliai ir aitvaras man kopijuosu
O mum galima cia SM i parasus deti nuorodas i blogus? As cia gal kazka blogai prisimenu, bet ar nebuvo kazkokio ispejimo, kad galima tik i galerijas? (jezus, man tikrai blogai su atmintim...)
Nu bajeris Ir del telepatios, ir del sunelio baimes Jauciu gerules nuotraukos. Butu labai idomu pamatyt toki skrebuka
Del skrebo pavadinimo, as specialiai rinkausi pirmuosius zodzius ir del keliu priezasciu:
1. sita daina, jos pavadinimas yra is dalies vos ne posakiu tape, todel tiesiogiai isvertus visiskai beprasmiska. O LT uztenka tuos 2 zodzius pasakyt/padainuoti ir visi viska supranta
2. kad pabrezti "berniukams", nes ten 2 vyrukai toli grazu ne berniukai, bet taaaaip rimtai su tuo aitvaru zaide, kad negalejau nepatraukt per danti
Su tavo konkursiniu aš prisiminiau sūnelio panikos priepolius, o gi prieš kelis metus mes su šeimynėle nuvykome į lauką parke skraidinti aitvarą.
Nu bajeris Ir del telepatios, ir del sunelio baimes Jauciu gerules nuotraukos. Butu labai idomu pamatyt toki skrebuka
Del skrebo pavadinimo, as specialiai rinkausi pirmuosius zodzius ir del keliu priezasciu:
1. sita daina, jos pavadinimas yra is dalies vos ne posakiu tape, todel tiesiogiai isvertus visiskai beprasmiska. O LT uztenka tuos 2 zodzius pasakyt/padainuoti ir visi viska supranta
2. kad pabrezti "berniukams", nes ten 2 vyrukai toli grazu ne berniukai, bet taaaaip rimtai su tuo aitvaru zaide, kad negalejau nepatraukt per danti
taip ir pagalvojau kad LT garsi daina tapo posakiu, o isverciant tai tikrai be rysio gaunasi
Gaila man jo..israiska grynas siaubas, isterija, lyg kokia meska ji vejasi Bet dabar lyg jau nebijo, tad man geriau jauciasi sia tema skrebinti.
Zmogiuke, man taip patiko tavo LO, negaliu atsigėrėti Tokios ramios spalvos, gražios detalės, aitvaras tai iš viso tobulas
Skrebuke Irma, tavo perfotografuotas darbelis tapo dar gražesnis. Nelabai man pavyko įžiūrėti skaidrią plėvelę pirmąjame variante, db LO atsiskleidė visu grožiu
Glide, nepatikėčiau, kad taip greitai padarei savąjį LO. Viskas taip puikiai žiūrisi. Man l.gražu O tavo nuotraukos, kaip pastebėjau, nuostabios
Skrebuke Irma, tavo perfotografuotas darbelis tapo dar gražesnis. Nelabai man pavyko įžiūrėti skaidrią plėvelę pirmąjame variante, db LO atsiskleidė visu grožiu
Glide, nepatikėčiau, kad taip greitai padarei savąjį LO. Viskas taip puikiai žiūrisi. Man l.gražu O tavo nuotraukos, kaip pastebėjau, nuostabios
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 29, 22:49)
Pastebėjau siandien, pailsėjusiomis akimis, kad vidurnakty fotografuotas skrebukas yra gelsvas, ir visai nepanašus į tą kuris jis yra realiai. Tad šiandien ant greitųjų pafotkinau kieme. Ar matosi skirtumas? Tai manau testamentas natūraliai šviesai Su jokia Photoshop pagalba nesugebėjau atreguliuoti spalvų taip kad realiai atrodytų.
Skirtumas nerealus As neskaiciusi bloge net nebuciau pastebejusi kad jis ant skaidres nuotruakoj pries tai O dabar visu grazum utsiskleide
Na tikrai greitai sumeciau savaji, na nebuvo cia ka labai galvoti
Nuotraukeles atrinktos skrebinimui kartu jau seniai, buvau ne karta jas deliojusi ant ivairiu poperiu ir formu, bet vis atidedavau. Norejosi kazko paprasto ir daug pasakancio. Tai tiosiog pasirinkau zaismingus Cosmo Cricet. Fonas is karto prilipo ir nenorejau jo uzdengti ar primarginti, nes nuotraukos pacios pakankamai spalvingos.. Nors variantu tikrai buvo isdestymo daug apgalvota, bet greit atmeciau. Nes priezingai likdavo per dauerdves, kuri prasesi detaliu, o man ju cia tiesiog nesinorejo. Pavadinimas pats prilipo is poperiuko:
http://www.skrebink....es-Cosmo-Cricet
O ir spalvos idealiai tiko prie nuotraukos Beliko iskirpti kelias detales is kitu poperiuku ir viskas
p.s. Del t.t. aplinkybiu anglu kalba musu seimoje tinka