Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

ane, ten popierius toks , man pasirode kad pristampuota. nu graziai labai.
Papildyta:
Irma, panagrinejau tavo skrebuka dar ir tik dabar supratau, akd jis ant skaidrios pleveles lotuliukas.gif nu kai tamsoj kazkaip nufotkinta tai man optine apgaule gavosi. ta plevele jau buvo taskuota ar kazkuom paisei taskiukus? ir narveli is kur gavai pasakyk.
Atsakyti
Zmogiuke tavo darbelis man patinko toks koks yra ir nebandyk keisti Nušausiu gun_bandana.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 29, 21:55)
Zmogiuke tavo darbelis man patinko toks koks yra ir nebandyk keisti Nušausiu gun_bandana.gif  lotuliukas.gif

Klausau! pioneer.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 28, 21:23)
nu, ok keliu savo galvos skausma...

Konkretus galvos skausmas, kitaip ir nepavadinsi lotuliukas.gif Sakyciau puikiai pavyko perteikti thumbup.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 29, 08:06)

O dabar pristatau The Color Room nr. 25 užduotį; tinkamai nufotografuoti naktį buvo ŽIAURU blink.gif

nusikalus kaip suo net neturiu jegu blogo pastudijuoti doh.gif
Bet rezultatas kiek cia matau - fantastinis thumbup.gif
As kaip tik dar prie praeito skrebuko norejau pasakyti, kad jei is nuotrauku nepazinociau jau tavo seimos, tai tikrai pamaciusi skrebuka negaleciau 100 proc traktuoti kad jis tavo ax.gif Daznai perverciu savo sukauptas patinkanciu darbu atsargas ir tavo darbai tikrai labai skirtingi mirksiukas.gif Nors pasirodo kad tik man taip atrodo lotuliukas.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 29, 20:22)
Ateinu su skrebuku.
Pagrindui pasirinkau gana margą popierių, ir nors papildomų detalių labai minimaliai panaudojau, skrebukas atrodo gana apkrautas.

Tu turbut juokauji, is kur jau tas pagrindas margas lotuliukas.gif
Zinai, kol neparskaiciau kad yra zinutes ant skiauteliu tol ju ir nepastebejau doh.gif reiksias jos tikrai nemaiso mirksiukas.gif As irgi nematau jokio perkrovimo, mielas darbas wub.gif

Prisipazinsiu, siandien nieko nepadariau blush2.gif o pastaruoju metu kiekviena diena kazka padarau, nes taip nusiimu neigiamas dienos emocijas.. siandien neturejau kada, nes nepamenu kada buvo tokia itempta diena doh.gif Bet uztat turiu viena darbeli topini greituka is vakar. Tuoj perkelsiu i kompa sukaupusi paskutines jegas lotuliukas.gif
Papildyta:
Va mano greitukas blush2.gif ne valandos netrukau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Patiko ir man, Zmogiuke, toks laisvas skrydis to aitvaro prie debeseliu... Ir dar l. patiko skirtingu formatu nuotrauku isdestymas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Pastebėjau siandien, pailsėjusiomis akimis, kad vidurnakty fotografuotas skrebukas yra gelsvas, ir visai nepanašus į tą kuris jis yra realiai. Tad šiandien ant greitųjų pafotkinau kieme. Ar matosi skirtumas? Tai manau testamentas natūraliai šviesai smile.gif Su jokia Photoshop pagalba nesugebėjau atreguliuoti spalvų taip kad realiai atrodytų.
Bloge įkeliau šią naują foto ir taip pat palikau aną palyginimui.
Ant juodo pagrindo šio skrebuko nedėsiu. Kada talpinsiu į įmautę albume, manau po juo pakišiu akvamarino 'cardstock'. OOPs...matau snaige viena nukrito nuo rozinio apskritimo doh.gif lotuliukas.gif nenulemta siam skrebukui fotografuotis.
ta plevele jau buvo taskuota ar kazkuom paisei taskiukus? ir narveli is kur gavai pasakyk.

Plėvelė jau taškuota ir tokia stangri kad atlaiko begalybę detalių thumbup.gif (Creative Imaginations firmos).
*Narvelis su paukštuku tai nauja Tim Holtz/Sizzix kirtimo plokštelė.
Kuriam iš konkursų, planuoju visokių tokių chipboard formelių prikirsti priziuko nugalėtojai topsecret.gif

Žmogiuke: Skrebukas wub.gif labai tinka parinktas popierius, nuotraukos prie jo, detalės...viskas taip apgalvota thumbup.gif .
Norėčiau tik pasitikslinti, bloge ar man savo "pastebėjimus" rašyt ar tik čia diskutuojam?
Aš pati stengiuosi kad žmonėm mano blogas būtų lyg namai ir drąsiai rėžtų, bet žn kad ne visiem taip
ax.gif
Glide neatrodo kad per valandą sumetei thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 29 rugsėjo 2010 - 22:26
QUOTE(Glidė @ 2010 09 29, 22:34)
Va mano greitukas blush2.gif  ne valandos netrukau ax.gif

Ner ko gedytis, laaaabai geras gavosi! Toks minimalistinis, bet idealus - viskas savo vietose, demesys i nuotraukas thumbup.gif Grazi jusu seimynele smile.gif Daugiau tokiu greituku mirksiukas.gif Man niekaip niekada nepavyksta taip greit sudelioti, bet aciu dievuj jau nebereikia savaite sedet prie vieno smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 29, 22:39)
Patiko ir man, Zmogiuke, toks laisvas skrydis to aitvaro prie debeseliu...  Ir dar l. patiko skirtingu formatu nuotrauku isdestymas  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 29, 22:49)
1.Ar matosi skirtumas?

2.Kuriam iš konkursų, planuoju visokių tokių chipboard formelių prikirsti priziuko nugalėtojai topsecret.gif

3.Norėčiau tik pasitikslinti, bloge ar man savo "pastebėjimus" rašyt ar tik čia diskutuojam?
Aš pati stengiuosi kad žmonėm mano blogas būtų lyg namai ir drąsiai rėžtų, bet žn kad ne visiem taip ax.gif

1. Labai matosi skirtumas! Dabar spalvos is tiesu tapo saltesnes, labiau ledines smile.gif Palyginciau abu darbelis taip: pirmasis buvo lyg namuose ziema sedetum, o sitas - kaip isejus i snieguota lauka biggrin.gif
2. yahoooo! laimetoja labai dziaugsis tikrai.
3. Aciu smile.gif Aisku, smagu ir bloge gauti komentarus, bet kad as ten nei daugiau nuotrauku ikeliau, nei kazka daug labiau papasakojau, tai ir nebepakvieciau i tuos namucius uzsukti.
Siaip pastebejau, kad dabar pati stengiuosi pakomentuoti bloguose, bet tikrai butu gerai zinot, ka kitos galvoja, kur jom smagiau komentaru sulaukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 29 rugsėjo 2010 - 22:33
Aciu  Aisku, smagu ir bloge gauti komentarus, bet kad as ten nei daugiau nuotrauku ikeliau, nei kazka daug labiau papasakojau, tai ir nebepakvieciau i tuos namucius uzsukti.
Siaip pastebejau, kad dabar pati stengiuosi pakomentuoti bloguose, bet tikrai butu gerai zinot, ka kitos galvoja, kur jom smagiau komentaru sulaukti?

dėl to ir klausiu, kadangi pastebėjau kad šį kartą neįkėliai nuorodą į blogą (nors aš atmintinai jį žinau kad nereikia nuorodos biggrin.gif ). Aš tai automatiškai netgi su kiekvienu postu paženklinu "add signature" į parašą, bet pastebiu kad dauguma merginų nepaženklina blogo paraše g.gif užmiršta ar labiau nori kad komentuotų SM?

Šiaip aišku komentarai yra thumbup.gif susilaukti bet kur, bet... blush2.gif man smagiau mano namučiuose, kadangi kartais sugrįžtu į blogo archyvus panaršyti, paskaityti...viskas vienoj vietoj, o SM juk pasimeta kažkur begalybėje temų...išnyksta tos diskusijos ir komentarai.
Tad ką norėjau diskutuoti apie aitvarų skrebuką...
Bėja mes telepatės, ar žinai biggrin.gif Su tavo konkursiniu aš prisiminiau sūnelio panikos priepolius, o gi prieš kelis metus mes su šeimynėle nuvykome į lauką parke skraidinti aitvarą. Tuomet sūnelis mirtinai išsigando "Spiderman" aitvaro. Kada pakilo, jis pamanė kad jį atakuos ar pasigaus ir nuskris. Tad padariau tokią foto kur danguj aitvaras jį vejasi, o sūnus isteriškai rėkia ir visu greičiu mauna iš pievos. O šiandien pamačiau būtent tavo skrebukaą su aitvarais. Būtų man tikę į dabartinį konkursą...pavadinčiau "Alfred Hitchcock presents: The return of the Kite" biggrin.gif

Taigi apie tavo skrebuką. Pagalvojau kad pavadinimo esmė bus suprantama tiktai lietuviams kurie žino šią garsią (LT) dainą...kitiem dėja nelabai aišku ax.gif Jei pavadinčiau angliškai šį skrebą: "The guys needed" būtų Hmmm? g.gif ko jiem reikėjo???
Aš tikriausiai būčiau tavo parinktu BG raidynu klijavus žodžius "Padangių plačių"..kadangi skrebuko esmė juk padangės, erdvė, aitvaras,. Tad šių žodžių norėtūsi didesnių, o dainos žodžius 'reikėjo berniukams' mini alfabetu kad jie nebūtų pagrindinė pavadinimo dalis.

*paneigsiu Lavrynkos pastabą dėl teksto juostelių salyčio su nuotraukom. Taip daroma todėl kad sujungia nuotraukas ir atskirus elementus..tam kad nebūtų tų tarpų tarp detalių.
*Debesėliai ir aitvaras man wub.gif kopijuosu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 29 rugsėjo 2010 - 22:48
O mum galima cia SM i parasus deti nuorodas i blogus? As cia gal kazka blogai prisimenu, bet ar nebuvo kazkokio ispejimo, kad galima tik i galerijas? g.gif (jezus, man tikrai blogai su atmintim...)
Su tavo konkursiniu aš prisiminiau sūnelio panikos priepolius, o gi prieš kelis metus mes su šeimynėle nuvykome į lauką parke skraidinti aitvarą.

Nu bajeris bigsmile.gif Ir del telepatios, ir del sunelio baimes smile.gif Jauciu gerules nuotraukos. Butu labai idomu pamatyt toki skrebuka smile.gif

Del skrebo pavadinimo, as specialiai rinkausi pirmuosius zodzius ir del keliu priezasciu:
1. sita daina, jos pavadinimas yra is dalies vos ne posakiu tape, todel tiesiogiai isvertus visiskai beprasmiska. O LT uztenka tuos 2 zodzius pasakyt/padainuoti ir visi viska supranta smile.gif
2. kad pabrezti "berniukams", nes ten 2 vyrukai toli grazu ne berniukai, bet taaaaip rimtai su tuo aitvaru zaide, kad negalejau nepatraukt per danti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 29 rugsėjo 2010 - 23:07
Del skrebo pavadinimo, as specialiai rinkausi pirmuosius zodzius ir del keliu priezasciu:
1. sita daina, jos pavadinimas yra is dalies vos ne posakiu tape, todel tiesiogiai isvertus visiskai beprasmiska. O LT uztenka tuos 2 zodzius pasakyt/padainuoti ir visi viska supranta
2. kad pabrezti "berniukams", nes ten 2 vyrukai toli grazu ne berniukai, bet taaaaip rimtai su tuo aitvaru zaide, kad negalejau nepatraukt per danti

taip ir pagalvojau kad LT garsi daina tapo posakiu, o isverciant tai tikrai be rysio gaunasi ax.gif biggrin.gif
Nu bajeris  Ir del telepatios, ir del sunelio baimes  Jauciu gerules nuotraukos. Butu labai idomu pamatyt toki skrebuka

Gaila man jo..israiska grynas siaubas, isterija, lyg kokia meska ji vejasi verysad.gif Bet dabar lyg jau nebijo, tad man geriau jauciasi sia tema skrebinti.
Atsakyti
Zmogiuke, man taip patiko tavo LO, negaliu atsigėrėti wub.gif Tokios ramios spalvos, gražios detalės, aitvaras tai iš viso tobulas wub.gif

Skrebuke Irma, tavo perfotografuotas darbelis tapo dar gražesnis. Nelabai man pavyko įžiūrėti skaidrią plėvelę pirmąjame variante, db LO atsiskleidė visu grožiu wub.gif

Glide, nepatikėčiau, kad taip greitai padarei savąjį LO. Viskas taip puikiai žiūrisi. Man l.gražu wub.gif O tavo nuotraukos, kaip pastebėjau, nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 29, 22:49)
Pastebėjau siandien, pailsėjusiomis akimis, kad vidurnakty fotografuotas skrebukas yra gelsvas, ir visai nepanašus į tą kuris jis yra realiai. Tad šiandien ant greitųjų pafotkinau kieme. Ar matosi skirtumas? Tai manau testamentas natūraliai šviesai smile.gif Su jokia Photoshop pagalba nesugebėjau atreguliuoti spalvų taip kad realiai atrodytų.
Glide neatrodo kad per valandą sumetei thumbup.gif  wub.gif

Skirtumas nerealus thumbup.gif As neskaiciusi bloge net nebuciau pastebejusi kad jis ant skaidres nuotruakoj pries tai doh.gif O dabar visu grazum utsiskleide thumbup.gif

Na tikrai greitai sumeciau savaji, na nebuvo cia ka labai galvoti blush2.gif
Nuotraukeles atrinktos skrebinimui kartu jau seniai, buvau ne karta jas deliojusi ant ivairiu poperiu ir formu, bet vis atidedavau. Norejosi kazko paprasto ir daug pasakancio. Tai tiosiog pasirinkau zaismingus Cosmo Cricet. Fonas is karto prilipo ir nenorejau jo uzdengti ar primarginti, nes nuotraukos pacios pakankamai spalvingos.. Nors variantu tikrai buvo isdestymo daug apgalvota, bet greit atmeciau. Nes priezingai likdavo per dauerdves, kuri prasesi detaliu, o man ju cia tiesiog nesinorejo. Pavadinimas pats prilipo is poperiuko:
http://www.skrebink....es-Cosmo-Cricet
O ir spalvos idealiai tiko prie nuotraukos thumbup.gif Beliko iskirpti kelias detales is kitu poperiuku ir viskas ax.gif
p.s. Del t.t. aplinkybiu anglu kalba musu seimoje tinka ax.gif
Atsakyti