Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Irma tavo tas scrabukas fantastinis. Šiaip niekada neįsivaizdavau kaip atrodo scrabukai ant skaidrės, bet kai buvau Alytuje (meetuke) mačiau visą albumiuką, kur darbai buvo padaryti ant skaidrių, nu kaip man patiko. Kaip nerealiai gražiai atrodo. Tikiu, kad perteikti tokį nuostabų dalyką per nuotrauką yra sunku. Labai man patiko smile.gif
Atsakyti
Labai man siltas screbukas, jaukus wub.gif , del rastu geometrijos, simboliu, nuotraukos. L. patiko tas snegelis, kad parinkai butent ant permatomo pagrindo, l. tikroviskai atrodo, cia, jauciu, mintis buvo kaip nuotraukoj -snegas matomas uz lango wub.gif wub.gif , nu as bent tap pagalvojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 29 rugsėjo 2010 - 12:00
sveikutes 4u.gif jauciu, teks grizti prie kazko tradiciskesnio blush2.gif nors, zinokit, sitas migreninis man asmeniskai patiko... kad ir nemalonus, bet perteikiantis nuotaika biggrin.gif

Lavrynka, nestabdyk su vestuviniu wink.gif ir aciu uz comment'a 4u.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 29, 08:06)
marikana atsakyt į tavo klausima, tai čia 'pilka' vieta. Kategoriškai taip neįmanoma pasakyti kad jei nuotrauka spausdinta ant copy popieriaus/ar šiaip kokio kito, kad iškarto skaitosi "Art journal'. Juk nuotraukas spausdina ir ant audinio ir ant skaidrės ir naudoja tradicinio formato skrebukuose. Tavo stilius paskutiniųjų skrebukų yra grynas 'art journal': toks laisvas, greitas, padažymas, užrašų užrašymas ranka, asmeniškos temos, nuotraukos ant popieriaus spausdintos, piešinukai iš interneto... O juk tradicinis skrebas labiau laikosi rėmų: archyvinės priemonės, nuotraukos ant foto popieriaus, 12x12colių formatas.
Tipiškai, art journal, tokius skrebukus kaip tavieji, lipdo tiesiai į tuščių, storesnių psl. knygą --journal/dienoraštį. Man keistoka netgi įvertinti šį skrebuką kadangi jis tradicinio formato, bet jis toks asmeniškas ir stilium priklauso dienorašty. tad negaliu aš kritikuoti ar patarti pagal tradicinio skrebo taisykles kadangi tokie skrebukai esa perlaužę tradicinių skrebukų rėmus. Nž ar supratai aplamai ką bandau pasakyti.

Šiaip, manau puikiausiai pavyko pavaizduoti migreną. Toks raštų kontrastingumas kad ištiesų migrena iššaukia bežiūrint. Dar tie rudoni apdažymai tai lyg kruvinos akys nuo skausmo. Vž, simbolika thumbup.gif
O dabar pristatau The Color Room nr. 25 užduotį; tinkamai nufotografuoti naktį buvo ŽIAURU blink.gif

Irma, kaip visad, aciu uz informatyvius komentarus 4u.gif
o del naujojo skrebuko... tai i ji ziurint, niekad nepasakyciau, kad jis tavo darytas biggrin.gif man labai grazu, bet "neIrmiskas" lotuliukas.gif

QUOTE(Sanrita @ 2010 09 29, 09:54)
marikana, savo darbeliu tau tikrai pavyko perteikti skausmą. Žiūrint apima labai keisti jausmai .... ir prisipažinsiu nemalonūs .... bet tu juk to ir siekiai ?  blush2.gif

taip, siekiau perteikti savo neapykanta tam slyksciam skausmui biggrin.gif smagu, kai skrebukas isvis sukelia jausmus biggrin.gif aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visom už įvertinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jauciu, teks grizti prie kazko tradiciskesnio 

o kam? juk tai gali būti kaip tavo braižas 'art journaling" Nemažai skrebukiu pazystu (pavyz. Glenda Tckalac kur anksciau nurodziau) skrebina ir art journal uzrasine ir taip pat tradiciniu stilium. Mane zavi tokie darbeliai kadangi gaunu proga labiau pasmalsauti
lens.gif i kitu asmenišką gyvenimą biggrin.gif ... bet pati kažkodėl neprisiruošiu tokių art dienoraščių kūrti ax.gif
o del naujojo skrebuko... tai i ji ziurint, niekad nepasakyciau, kad jis tavo darytas  man labai grazu, bet "neIrmiskas"  

lotuliukas.gif o koks skrebukas tada Irmiškas (rimtai man įdomu g.gif ). Viena kas Irmiška, tai mano skrebukų stiliaus nepastovumas. Juk ne šiaip sau mano blogas pavadintas 'eclectic fancies' smile.gif
p.s. baltai pavydziu tos kirtimo masineles ir naujuju formeliu

Naujos mašinėlės dar neturiu (Tik Lapk. mėn gausiu wink.gif Formelę priima mano Quickutz su dviem papildomom plokštelėm, ir taip pat visi Sizzix, Spellbinders irgi priimtų mirksiukas.gif

P.S. konkursam prijaukinau vieną užsenietę thumbup.gif jūsų kaimynę iš Latvijos...ji jau įkėlė savo konkursinį čia Ji sako kad Latvijoj niekas dar neskrebina...rodos LT labiau pažengus skrebo srity.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 29 rugsėjo 2010 - 14:10
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 29, 15:04)
*lotuliukas.gif o koks skrebukas tada Irmiškas (rimtai man įdomu g.gif ). Viena kas Irmiška, tai mano skrebukų stiliaus nepastovumas. Juk ne šiaip sau mano blogas pavadintas 'eclectic fancies' smile.gif

nezinau blush2.gif gal spalvos... gal nuotrauka.... kazkas "neIrmisko"... nors ir vadini savo stiliu eklektisku, jis vis tiek savitas, t.y. Irmiskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 29, 15:14)
nezinau  blush2.gif  gal spalvos... gal nuotrauka.... kazkas "neIrmisko"... nors ir vadini savo stiliu eklektisku, jis vis tiek savitas, t.y. Irmiskas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tikrai taip, kazkaip atrodo, atpazinciau stiliu, jei ir svetimas nuotraukas skrebintum. Gal ne visus, bet labai daznai jauciasi Irmiskumas smile.gif
Bet siaip, man ir sitas Irmiskas - tvarkingas, su simboliais, ir, su paukstuku narvelyje wub.gif
Atsakyti
trumpai:
marikana, man visai nieko tas tavo skrebas, praktiskai be nuotraukos, spalvos tai sukeliancios galvos skausma realiai lotuliukas.gif manau tame ir esme tokio stiliau kad jis be galo laisvas, tau labai tinka taip skrebint ir jauciu kad patinka. taigi pirmyn.

assol taikliai pasakyta biggrin.gif

Irma, super man labai patiko juoda ruzava. As ko tais uzsikabinau uz tamsiu pagrindu, dabar darau toki pilkai melsva albuma, puikiai tinka visos nuotraukos o ypac tokios sviesios juodai baltos,.
Atsakyti
Ateinu su skrebuku.
user posted image

Pagrindui pasirinkau gana margą popierių, ir nors papildomų detalių labai minimaliai panaudojau, skrebukas atrodo gana apkrautas. Turėtų Lavrynkai patikti - šį kartą mažai tuščios vietos (man pačiai lyg ir per mažai).
Bandžiau sukurti Z raidę vizualiai: nuo debesėlių viršutiniam kairiam kampe --> pavadinimas --> nuotraukos tagiukas --> aprašymo juostelės --> kitos nuotraukos tagiukas + aprašymo juostelės. Bet nors ta linija turėtų vesti akis per skrebuką, man kažkodėl man norisi nuimt tas aprašymo juosteles nuo nuotraukų, lyg užstotų jos man vaizdą. O kaip jum atrodo?
Beje, fotografuota prie dirbtinio apšvietimo, tad spalvos ne visiškai tikslios.
Atsakyti
zmogiuke thumbup.gif jei nori tai gali dar paziast su tom uzrasu juostelem, pastumdyk truputi, nors matau kad jau prisegta.
labai man grazus tas ornamento stampas wub.gif
Atsakyti
Žmogiuke, labai gražu bigsmile.gif , ir nematau aš čia jokių perkrovimo požymių. Mano manymu tas faktas, kad skrebuke visur yra kažkoks raštelis, tai nereiškia perkrovimo. Juk spalviškai jis labai ramus tik su keliais raudonais akcentais. Man darbelis labai patinka, toks skoningas, išlaikytas.
Atsakyti
Nu tikrai tai lavrynkai patinka biggrin.gif Tik norėtusi jai daugiau raudonos spalvos ir ji nedėtų tų aprašymo juostelių ant foto biggrin.gif

O šiaip labai toks jaukus ramus , dangiškas skrebukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 29, 21:03)
zmogiuke  thumbup.gif jei nori tai gali dar paziast su tom uzrasu juostelem, pastumdyk truputi, nors matau kad jau prisegta.
labai man grazus tas ornamento stampas  wub.gif

Jau mirtinai priklijuota, nebepastumdysiu smile.gif
Tas ornamentas tai jau buvo gatavas ant popieriaus. Man is viso sitie keli MM popieriai nerealus, 100 proc. pataikyta i mano dabartinius poreikius lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(As sol @ 2010 09 29, 21:30)
Žmogiuke, labai gražu  bigsmile.gif , ir nematau aš čia jokių perkrovimo požymių.

Tada ramu smile.gif

---
Aciu visom uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 29 rugsėjo 2010 - 20:35