Nežinau, ar šis mano darbas tinka monochromatinei temai, bet įkeliu. Jokių pilkšvų popierių neturėjau, tai tą patį pilką paštampavau, kad gautųsi bent kiek skirtingi raštai. Dariau pagal Page maps, tik neturiu kompe išsisaugojusi, kažkada buvau atsispausdinusi.
Kritika būtina
QUOTE(aasta @ 2010 08 27, 13:27)
Nežinau, ar šis mano darbas tinka monochromatinei temai, bet įkeliu. Jokių pilkšvų popierių neturėjau, tai tą patį pilką paštampavau, kad gautųsi bent kiek skirtingi raštai. Dariau pagal Page maps, tik neturiu kompe išsisaugojusi, kažkada buvau atsispausdinusi.
Mane labai sugraudino tavo darbelis... labai grazi schema, ir nuotrauka Mociute tokia miela ir grazi... prisiminiau ir savaja... noriu perskaityti, ka parasei, bet neiziuriu. Ar cia gal specialiai?
Kritikos nebus
o as nieko nematau, nerodo man paveiksliuko.
QUOTE(ader @ 2010 08 27, 15:32)
o as nieko nematau, nerodo man paveiksliuko.
Man irgi cia nerodo, bet Irmos bloge yra linkas i fotki
ot nepagalvojau per ten paziuret
Papildyta:
aasta, koks fainas kazkur matytas kamuoliukas su dantu krapstukais , spalvos labai dera ir tas raudonas akcentelis, toks super perkeltas motyvas is nuotraukos.
beje toj knygoj kur siandien gavau yra ne vienas pavyzdys, kur dekoruojama tokiais mazais popieriaus kvadrateliais.
Papildyta:
aasta, koks fainas kazkur matytas kamuoliukas su dantu krapstukais , spalvos labai dera ir tas raudonas akcentelis, toks super perkeltas motyvas is nuotraukos.
beje toj knygoj kur siandien gavau yra ne vienas pavyzdys, kur dekoruojama tokiais mazais popieriaus kvadrateliais.
Aš kaip visada nesugebu įdėti nuotraukos
čia
Žmogiuke, ačiū tau.
Močiutė (visada kreipiamės babcia, nes seneliai lenkai, lietuviškai visai nekalba) man l.brangi. Augino mane iki 3m. Užrašiau: "Mano mielas senas angelas. Mano babcia. Numezgusi man laimingą vaikystę, apipintą pasakomis, kiekvieną akimirką užkalbėtą gerumu, apsuptą švelnia meile, apkabintą maldomis."
Būtent tokia mano babcia yra. Nesvarbu, ar man treji, ar 27, niekada neteisia, niekada nė vieno blogo žodžio nepasako, visada aš jai gera, visada už mane meldžiasi.
Ir visada mezga
čia
Žmogiuke, ačiū tau.
Močiutė (visada kreipiamės babcia, nes seneliai lenkai, lietuviškai visai nekalba) man l.brangi. Augino mane iki 3m. Užrašiau: "Mano mielas senas angelas. Mano babcia. Numezgusi man laimingą vaikystę, apipintą pasakomis, kiekvieną akimirką užkalbėtą gerumu, apsuptą švelnia meile, apkabintą maldomis."
Būtent tokia mano babcia yra. Nesvarbu, ar man treji, ar 27, niekada neteisia, niekada nė vieno blogo žodžio nepasako, visada aš jai gera, visada už mane meldžiasi.
Ir visada mezga
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 08 27, 09:08)
Sveikutės,
Buvau atsijungus nuo neto kad dabaigčiau l.l svarbų skrebuką, bet užtai dabar turiu pastangų rezultatą, šią šviežieną
Buvau atsijungus nuo neto kad dabaigčiau l.l svarbų skrebuką, bet užtai dabar turiu pastangų rezultatą, šią šviežieną
Puikus darbelis, mane zavi tavo sugebejimas detalemis perteikti tokias gilias mintis
QUOTE(ader @ 2010 08 27, 12:24)
http://www.bookdepos...apbooking-Ideas
gavau siandien sia knyga tokia faina, mano stiliaus, turesiu dabar ant stalo ideju. pristatymas i Lt nemokamas, apsimoka pirkti.
gavau siandien sia knyga tokia faina, mano stiliaus, turesiu dabar ant stalo ideju. pristatymas i Lt nemokamas, apsimoka pirkti.
Gerai kad pasidalinai, itariu ir as susigindysiu, per susitikima supratau kad tikrai verta tureti pavyzdelius, daug lengviau uzsikabina idejos.
QUOTE(aasta @ 2010 08 27, 15:50)
Ir visada mezga
Labai jausmingas darbelis, suprantu tave kaip gera tureti gera zmogu salia, kuris tave visada supranta
šį rytą praleidau aprašydama kirtimo aparatus ir jų savybes. Kadangi jau keletą až susilaukia ta pačia tema, nusprendžiau publikuoti "SB priemonės" temoje...jei tema domina užsukite čia
(ufff,vėl užsisėdėjau prie SM, vaikai kantrybės neturi , o taip norėjau išsamiau pakomentuoti jūsų darbelius bei konkursinius.
Taigi, trumpa pertrauka vėl
(ufff,vėl užsisėdėjau prie SM, vaikai kantrybės neturi , o taip norėjau išsamiau pakomentuoti jūsų darbelius bei konkursinius.
Taigi, trumpa pertrauka vėl
QUOTE(aasta @ 2010 08 27, 15:50)
Aš kaip visada nesugebu įdėti nuotraukos
čia
Žmogiuke, ačiū tau.
Ir visada mezga
čia
Žmogiuke, ačiū tau.
Ir visada mezga
nuostabu, jaudinanciai jautrus aprasymas. Sveikatos tavo angelui
Fu, as baigineju receptu knyga, bet reikia dar keliato atrobutikos elementu sugalvoti, o taip mintys issekusios
Žiūriu čia mes kaip susitarę visos su receptinėm aš ir draugei dabar darau, bet siaubas taip sunkai, tik šiandien ledai pajudėo, ryt gal užbaigsiu, nes siuvimo mašiną gausiu Tai gal greitu laiku pasirdysiu ir aš šį bei tą Lauksim Glide tavo varianto Beto labai gražūs darbai, Stebiu, nieko nerašau, nes kai jau pradėsiu...
Visi skirtingi... Žiūriu jau pažiūrėjus į Glidės darbas matosi, kad jos daryta.. Labai patiko močiutės skrabukas O jau apie Irmos, tai ką gali pasakyti labai tikslus Man patinka, kad kiekviena detalė kažką reiškia, tai mokausi ir aš nedėti bet ko.. O jei dedi rasti jo prasmę Nu laukiam konkurso rezultatų
Visi skirtingi... Žiūriu jau pažiūrėjus į Glidės darbas matosi, kad jos daryta.. Labai patiko močiutės skrabukas O jau apie Irmos, tai ką gali pasakyti labai tikslus Man patinka, kad kiekviena detalė kažką reiškia, tai mokausi ir aš nedėti bet ko.. O jei dedi rasti jo prasmę Nu laukiam konkurso rezultatų
Pradedu nuo svarbiausių naujienų:
* Pasveikiname Konkurso Nr.9 Monochromija nugalėtoją čia.
* Konkursas Nr.10 Įkvėpta Muzikos, jau oficialiai paskelbtas čia.
Dabar komentuosiu atbulinka
Eina sau
Kartais nesinori to tikslumo ir simbolinės prasmės o tik privaryt, pritaškyt visko ir žiūrėt kas gausis (kartais pagalvoju kad skrebindama gal man išgert vyno ir žiūrėt kas gausis
aasta: Nėr čia ką ir patarti, tik paliaupsinti . Labai patiko kad spalva - pilkumas, pritaikytas prie babcios megztuko, ir net raudoni siūlai kaip akcento spalva prie pilkos O ta siūlų kamuoliuko detalė, verta papildomų liaupsių
Aprašymas už širdies griebiantis
Varčiau ją prieš savaitę ...tik man nelabai suprantama (kadangi esu viena iš tų kuri realiai esa varčius beveik visas SB knygas ir žurnalus ), kodėl panaudojo nemažai jau senesnių (ir kai kurių jau net "nemadingai" senų) spaudoj matytų darbelių??? Mano suvokimas toks, kad jeigu jau vienoj knygoj, ar senesniam knygos leidiny tą skrebuką spausdino, kad naujasniam leidiny to pačio LO nespausdintų. l.l daug pavaizduotų darbelių jau esu mačiusi kitose savo knygose , niu bet jum gal neaktualu kadangi tai tikriausiai būtų Jūsų pirma-antra knyga.
...ir mergytės grožis Mis mažoji LT. O jei tikrom priemonėm neatkartosi LO, tai bent atsispausdink 30x30cm formato nuotrauką į albumą įmesti
Man "M" nekliūna o atvirkščiai, LO su inicialais mane veža
Šis man l.l mielas.
Lygtai viskas...labanakt
* Pasveikiname Konkurso Nr.9 Monochromija nugalėtoją čia.
* Konkursas Nr.10 Įkvėpta Muzikos, jau oficialiai paskelbtas čia.
Dabar komentuosiu atbulinka
O jau apie Irmos, tai ką gali pasakyti labai tikslus Man patinka, kad kiekviena detalė kažką reiškia, tai mokausi ir aš nedėti bet ko.. O jei dedi rasti jo prasmę
Eina sau
Kartais nesinori to tikslumo ir simbolinės prasmės o tik privaryt, pritaškyt visko ir žiūrėt kas gausis (kartais pagalvoju kad skrebindama gal man išgert vyno ir žiūrėt kas gausis
aasta: Nėr čia ką ir patarti, tik paliaupsinti . Labai patiko kad spalva - pilkumas, pritaikytas prie babcios megztuko, ir net raudoni siūlai kaip akcento spalva prie pilkos O ta siūlų kamuoliuko detalė, verta papildomų liaupsių
Aprašymas už širdies griebiantis
http://www.bookdepository.co.uk/book/97804...apbooking-Ideas
gavau siandien sia knyga tokia faina, mano stiliaus, turesiu dabar ant stalo ideju.
gavau siandien sia knyga tokia faina, mano stiliaus, turesiu dabar ant stalo ideju.
Varčiau ją prieš savaitę ...tik man nelabai suprantama (kadangi esu viena iš tų kuri realiai esa varčius beveik visas SB knygas ir žurnalus ), kodėl panaudojo nemažai jau senesnių (ir kai kurių jau net "nemadingai" senų) spaudoj matytų darbelių??? Mano suvokimas toks, kad jeigu jau vienoj knygoj, ar senesniam knygos leidiny tą skrebuką spausdino, kad naujasniam leidiny to pačio LO nespausdintų. l.l daug pavaizduotų darbelių jau esu mačiusi kitose savo knygose , niu bet jum gal neaktualu kadangi tai tikriausiai būtų Jūsų pirma-antra knyga.
Efauto, koks gražus tavo LO. Iš tikrųjų, padaryk skrebuką iš tikrų priemonių, bus
...ir mergytės grožis Mis mažoji LT. O jei tikrom priemonėm neatkartosi LO, tai bent atsispausdink 30x30cm formato nuotrauką į albumą įmesti
Zinau kad daug kam klius ta didziule neaiski M raide, bet pasistengiau kad nuotrauku kiekis atsvertu jos dydi.
Man "M" nekliūna o atvirkščiai, LO su inicialais mane veža
Šis man l.l mielas.
Lygtai viskas...labanakt