Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Nežinau, ar šis mano darbas tinka monochromatinei temai, bet įkeliu. Jokių pilkšvų popierių neturėjau, tai tą patį pilką paštampavau, kad gautųsi bent kiek skirtingi raštai. Dariau pagal Page maps, tik neturiu kompe išsisaugojusi, kažkada buvau atsispausdinusi.

user posted image

Kritika būtina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 08 27, 13:27)
Nežinau, ar šis mano darbas tinka monochromatinei temai, bet įkeliu. Jokių pilkšvų popierių neturėjau, tai tą patį pilką paštampavau, kad gautųsi bent kiek skirtingi raštai. Dariau pagal Page maps, tik neturiu kompe išsisaugojusi, kažkada buvau atsispausdinusi.

Mane labai sugraudino tavo darbelis... labai grazi schema, ir nuotrauka wub.gif Mociute tokia miela ir grazi... prisiminiau ir savaja... noriu perskaityti, ka parasei, bet neiziuriu. Ar cia gal specialiai?
Kritikos nebus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 27 rugpjūčio 2010 - 14:29
o as nieko nematau, nerodo man paveiksliuko.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 08 27, 15:32)
o as nieko nematau, nerodo man paveiksliuko.

Man irgi cia nerodo, bet Irmos bloge yra linkas i fotki mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif ot nepagalvojau per ten paziuret
Papildyta:
aasta, koks fainas thumbup.gif kazkur matytas kamuoliukas su dantu krapstukais mirksiukas.gif , spalvos labai dera ir tas raudonas akcentelis, toks super perkeltas motyvas is nuotraukos. thumbup.gif
beje toj knygoj kur siandien gavau yra ne vienas pavyzdys, kur dekoruojama tokiais mazais popieriaus kvadrateliais.
Atsakyti
Aš kaip visada nesugebu įdėti nuotraukos doh.gif

čia

Žmogiuke, ačiū tau. 4u.gif
Močiutė (visada kreipiamės babcia, nes seneliai lenkai, lietuviškai visai nekalba) man l.brangi. Augino mane iki 3m. Užrašiau: "Mano mielas senas angelas. Mano babcia. Numezgusi man laimingą vaikystę, apipintą pasakomis, kiekvieną akimirką užkalbėtą gerumu, apsuptą švelnia meile, apkabintą maldomis."
Būtent tokia mano babcia yra. Nesvarbu, ar man treji, ar 27, niekada neteisia, niekada nė vieno blogo žodžio nepasako, visada aš jai gera, visada už mane meldžiasi.
Ir visada mezga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 08 27, 09:08)
Sveikutės,
Buvau atsijungus nuo neto kad dabaigčiau l.l svarbų skrebuką, bet užtai dabar turiu pastangų rezultatą, šią šviežieną smile.gif

Puikus darbelis, mane zavi tavo sugebejimas detalemis perteikti tokias gilias mintis 4u.gif

QUOTE(ader @ 2010 08 27, 12:24)
http://www.bookdepos...apbooking-Ideas

gavau siandien sia knyga  thumbup.gif tokia faina, mano stiliaus, turesiu dabar ant stalo ideju. pristatymas i Lt nemokamas, apsimoka pirkti.

Gerai kad pasidalinai, itariu ir as susigindysiu, per susitikima supratau kad tikrai verta tureti pavyzdelius, daug lengviau uzsikabina idejos.

QUOTE(aasta @ 2010 08 27, 15:50)

Močiutė (visada kreipiamės babcia, nes seneliai lenkai, lietuviškai visai nekalba) man l.brangi. Augino mane iki 3m. Užrašiau: "Mano mielas senas angelas. Mano babcia. Numezgusi man laimingą vaikystę, apipintą pasakomis, kiekvieną akimirką užkalbėtą gerumu, apsuptą švelnia meile, apkabintą maldomis."
Būtent tokia mano babcia yra. Nesvarbu, ar man treji, ar 27, niekada neteisia, niekada nė vieno blogo žodžio nepasako, visada aš jai gera, visada už mane meldžiasi.

Labai jausmingas darbelis, suprantu tave kaip gera tureti gera zmogu salia, kuris tave visada supranta wub.gif
Atsakyti
šį rytą praleidau aprašydama kirtimo aparatus ir jų savybes. Kadangi jau keletą až susilaukia ta pačia tema, nusprendžiau publikuoti "SB priemonės" temoje...jei tema domina užsukite čia 4u.gif

(ufff,vėl užsisėdėjau prie SM, vaikai kantrybės neturi schmoll.gif , o taip norėjau išsamiau pakomentuoti jūsų darbelius bei konkursinius.
Taigi, trumpa pertrauka vėl 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 27 rugpjūčio 2010 - 16:31
QUOTE(aasta @ 2010 08 27, 15:50)
Aš kaip visada nesugebu įdėti nuotraukos doh.gif

čia

Žmogiuke, ačiū tau.  4u.gif

nuostabu, jaudinanciai jautrus aprasymas. Sveikatos tavo angelui 4u.gif
Atsakyti
Fu, as baigineju receptu knyga, bet reikia dar keliato atrobutikos elementu sugalvoti, o taip mintys issekusios doh.gif
Atsakyti
Žiūriu čia mes kaip susitarę visos su receptinėm smile.gif aš ir draugei dabar darau, bet siaubas taip sunkai, tik šiandien ledai pajudėo, ryt gal užbaigsiu, nes siuvimo mašiną gausiu smile.gif Tai gal greitu laiku pasirdysiu ir aš šį bei tą smile.gif Lauksim Glide tavo varianto smile.gif Beto labai gražūs darbai, Stebiu, nieko nerašau, nes kai jau pradėsiu...

Visi skirtingi... Žiūriu jau pažiūrėjus į Glidės darbas matosi, kad jos daryta.. smile.gif Labai patiko močiutės skrabukas smile.gif O jau apie Irmos, tai ką gali pasakyti labai tikslus smile.gif Man patinka, kad kiekviena detalė kažką reiškia, tai mokausi ir aš nedėti bet ko.. O jei dedi rasti jo prasmę smile.gif Nu laukiam konkurso rezultatų smile.gif
Atsakyti
Pradedu nuo svarbiausių naujienų:
* Pasveikiname Konkurso Nr.9 Monochromija nugalėtoją first.gif čia.
* Konkursas Nr.10 Įkvėpta Muzikos, jau oficialiai paskelbtas čia.
Dabar komentuosiu atbulinka biggrin.gif
O jau apie Irmos, tai ką gali pasakyti labai tikslus  Man patinka, kad kiekviena detalė kažką reiškia, tai mokausi ir aš nedėti bet ko.. O jei dedi rasti jo prasmę

Eina sau ax.gif blush2.gif
Kartais nesinori to tikslumo ir simbolinės prasmės ax.gif o tik privaryt, pritaškyt visko ir žiūrėt kas gausis (kartais pagalvoju kad skrebindama gal man išgert vyno alc.gif ir žiūrėt kas gausis lotuliukas.gif

aasta: Nėr čia ką ir patarti, tik paliaupsinti wub.gif . Labai patiko kad spalva - pilkumas, pritaikytas prie babcios megztuko, ir net raudoni siūlai kaip akcento spalva prie pilkos thumbup.gif O ta siūlų kamuoliuko detalė, verta papildomų liaupsių thumbup.gif
Aprašymas už širdies griebiantis wub.gif
http://www.bookdepository.co.uk/book/97804...apbooking-Ideas

gavau siandien sia knyga   tokia faina, mano stiliaus, turesiu dabar ant stalo ideju.

Varčiau ją prieš savaitę thumbup.gif ...tik man nelabai suprantama (kadangi esu viena iš tų kuri realiai esa varčius beveik visas SB knygas ir žurnalus smile.gif ), kodėl panaudojo nemažai jau senesnių (ir kai kurių jau net "nemadingai" senų) spaudoj matytų darbelių??? g.gif Mano suvokimas toks, kad jeigu jau vienoj knygoj, ar senesniam knygos leidiny tą skrebuką spausdino, kad naujasniam leidiny to pačio LO nespausdintų. l.l daug pavaizduotų darbelių jau esu mačiusi kitose savo knygose rolleyes.gif , niu bet jum gal neaktualu kadangi tai tikriausiai būtų Jūsų pirma-antra knyga.
Efauto, koks gražus tavo LO. Iš tikrųjų, padaryk skrebuką iš tikrų priemonių, bus 

...ir mergytės grožis wub.gif Mis mažoji LT. O jei tikrom priemonėm neatkartosi LO, tai bent atsispausdink 30x30cm formato nuotrauką į albumą įmesti wink.gif
Zinau kad daug kam klius ta didziule neaiski M raide, bet pasistengiau kad nuotrauku kiekis atsvertu jos dydi.

thumbup.gif Man "M" nekliūna o atvirkščiai, LO su inicialais mane veža thumbup.gif
Šis man l.l mielas.

Lygtai viskas...labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 28 rugpjūčio 2010 - 06:40