Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(marikana @ 2010 09 28, 21:10)
cha cha  lotuliukas.gif  zinok, stenkis, kiek nori... bet tokio bardako kaip pas mane, pas nieka nera  lotuliukas.gif  vis tiek gavosi grazus tvarkingas skrebukas biggrin.gif man labai grazu  thumbup.gif

doh.gif tai einu gamint koki didesni bardakeli biggrin.gif O tu rodyk, rodyk savaji wink.gif smalsu gi mum smile.gif
Atsakyti
nu, ok keliu savo galvos skausma... tiesiogine to zodzio prasme biggrin.gif
kadangi nuotraukos neturejau, tai kaip jau rasiau, greitomis atsispausdinau... fotografuota is tiesu ta diena, kai ziauriai skaudejo galva... kadangi marmuze tokioj busenoj graziai atrodyti negali biggrin.gif tai visai net dziaugiuos, kad nelabai ryskiai matosi...
biskiuka papasakosiu eiga... is pradziu apklijavau kairi ir virsuti krasta nekenciu migrenos uzrasais... a la remelis toks gavosi... tada apmaliavojau ji raudonais, geltonais ir juodais dazais... labai norejau perteikti ta skausma ir ziauriai erzinancio pulsavimo pakausyje nuotaika... tada ieskojau labiausiai erzinancio popieriuko... man labai tiko sitas juodai baltas pagrindas... i ji ziurint beveik migrena galima issaukti biggrin.gif tada netycia radau savo skrebuku "bibliotekeleje" skrebuka, berods, apie kaledas... ten buvo trim eilem paklijuotas tekstas, spalvoti popieriukai ir paryskinti kai kurie zodziai tekste.... man ta mintis patiko, nes turejau atsispausdinusi teksto apie migrena... issideliojau gabaliukus... pavadinima... prie jo patupdziau bobele susiemusia uz galvos (radau internete)... klijavau... ryskinau/vedziojau "raktinius" zodelius... siuvinejau... belekaip ir belekiek... zodziu visam sitam reikale geriausiai matosi pavadinimas ir mano susiraukus marmuze, taigi, tikslas nr. 1 kaip ir pasiektas... tikslas nr. 2 suzadinti galvos skausma... manau, kad ir jis nors kazkiek pasiektas...
pries isvaziuojant klausiau... bet nieks neatsake... ar dedant spausdinta foto, jau tai savaime reiskia, kad tai nera skrebinimas, o labiau art journaling???
kaip visad laukiu gausiu komentaru... VISOKIU smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 28 rugsėjo 2010 - 20:25
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 27, 22:57)
Pristatau savo 'scraplift'ą smile.gif

man tie ziedai ir kaspinelis wub.gif

QUOTE(ader @ 2010 09 28, 15:11)
Assol  oho kiek nuotrauku sutalpinai , einu bloga apziuret smulkiau. smile.gif

drinks_cheers.gif aha... tikrai kiek daug nuotrauku thumbup.gif saunuole - labai grazu ir isradinga
Papildyta:
Lavrynka, kaip tau sekas su tuo vestuviniu skrebuku?
Atsakyti
Marikana, pavarei! As ptiu ptiu ptiu neturiu migrenos, bet isanalizavus tavo skrebuka beveik isivaizduoju, kas tai per daiktas. Man patinka tie apibraukti zodziai - atrodo, lyg medicinos enciklopedija is skausmo suskrebinai smile.gif
Ir dar fainiai, kaip rastuoto popieriaus skrituliukai tau "atsimusineja" i galva.
Tik man simetriska kompozijcia kiek krenta i akis - bet cia turbut subjektyvu.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 28, 21:53)
Marikana, pavarei! As ptiu ptiu ptiu neturiu migrenos, bet isanalizavus tavo skrebuka beveik isivaizduoju, kas tai per daiktas. Man patinka tie apibraukti zodziai - atrodo, lyg medicinos enciklopedija is skausmo suskrebinai smile.gif
Ir dar fainiai, kaip rastuoto popieriaus skrituliukai tau "atsimusineja" i galva.
Tik man simetriska kompozijcia kiek krenta i akis - bet cia turbut subjektyvu.

chi chi lotuliukas.gif man patinka tavo komentaras lotuliukas.gif ziauriai thumbup.gif 4u.gif
kaip is skausmo suskrebinau enciklopedija lotuliukas.gif ir kaip skrituliukai i galva atsimusineja lotuliukas.gif

o ka manai del simetrijos? labiau butu tike isbarstyti netvarkingai?
man atrodo, cia jau tiek "bardako" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 28, 21:59)
chi chi  lotuliukas.gif man patinka tavo komentaras  lotuliukas.gif  ziauriai  thumbup.gif  4u.gif
kaip is skausmo suskrebinau enciklopedija  lotuliukas.gif  ir kaip skrituliukai i galva atsimusineja  lotuliukas.gif 

o ka manai del simetrijos? labiau butu tike isbarstyti netvarkingai?
man atrodo, cia jau tiek "bardako"  doh.gif

lotuliukas.gif
gal ne tai, kad netvarkingai, bet gal kad nesusidarytu toks kaip remelis per pati centra. Jeigu nors kiek suprantamai as cia pasakoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 28, 22:17)
lotuliukas.gif
gal ne tai, kad netvarkingai, bet gal kad nesusidarytu toks kaip remelis per pati centra. Jeigu nors kiek suprantamai as cia pasakoju smile.gif

supratau 4u.gif maniskis netvarkingas skrebas gaunasi tvarkingais stulpeliais/kolonom... is tiesu, gal geriau butu, kad "eitu" viens paskui kita tie tekstuko gabaliukai g.gif

na, ka, darbstuoles... lekiu migdyti savo stebukla... ryt gal rasiu daugiau komentaru blush2.gif ikiukas
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 09 28, 21:23)
nu, ok keliu savo galvos skausma... tiesiogine to zodzio prasme biggrin.gif
kadangi nuotraukos neturejau, tai kaip jau rasiau, greitomis atsispausdinau... fotografuota is tiesu ta diena, kai ziauriai skaudejo galva... kadangi marmuze tokioj busenoj graziai atrodyti negali biggrin.gif tai visai net dziaugiuos, kad nelabai ryskiai matosi...
biskiuka papasakosiu eiga... is pradziu apklijavau kairi ir virsuti krasta nekenciu migrenos uzrasais... a la remelis toks gavosi... tada apmaliavojau ji raudonais, geltonais ir juodais dazais... labai norejau perteikti ta skausma ir ziauriai erzinancio pulsavimo pakausyje nuotaika... tada ieskojau labiausiai erzinancio popieriuko... man labai tiko sitas juodai baltas pagrindas... i ji ziurint beveik migrena galima issaukti biggrin.gif tada netycia radau savo skrebuku "bibliotekeleje" skrebuka, berods, apie kaledas... ten buvo trim eilem paklijuotas tekstas, spalvoti popieriukai ir paryskinti kai kurie zodziai tekste.... man ta mintis patiko, nes turejau atsispausdinusi teksto apie migrena... issideliojau gabaliukus... pavadinima... prie jo patupdziau bobele susiemusia uz galvos (radau internete)... klijavau... ryskinau/vedziojau "raktinius" zodelius... siuvinejau... belekaip ir belekiek... zodziu visam sitam reikale geriausiai matosi pavadinimas ir mano susiraukus marmuze, taigi, tikslas nr. 1 kaip ir pasiektas... tikslas nr. 2 suzadinti galvos skausma... manau, kad ir jis nors kazkiek pasiektas...
pries isvaziuojant klausiau... bet nieks neatsake... ar dedant spausdinta foto, jau tai savaime reiskia, kad tai nera skrebinimas, o labiau art journaling???
kaip visad laukiu gausiu komentaru... VISOKIU smile.gif 

Nu toks galvos skausmą iššaukiantis skrebukas biggrin.gif Bet jis ir neturi gi sukelti teigiamų emocijų ane ? g.gif Patiko kaip tos kraštus pritepliojai ir apklijavai nekenčiu migrenos rolleyes.gif Bet kažkaip pasirodė , akd per daug pritepliojai juodai baltą pagrindą ; Bobelka tokia faina už galvos susiėmusi biggrin.gif

QUOTE(marikana @ 2010 09 28, 21:47)
man tie ziedai ir kaspinelis  wub.gif
drinks_cheers.gif  aha... tikrai kiek daug nuotrauku  thumbup.gif  saunuole - labai grazu ir isradinga
Papildyta:
Lavrynka, kaip tau sekas su tuo vestuviniu skrebuku?

Kolkas dar nieko nedariau neturiu su kuom klijot, bet nusprendžiau pakeisti nuotraukos pagrindą tai yra dar baltą paspartuką dadėti ir siūlą "maja babuška" įdėti į apačią prie gėlytes tai yra gėlių nes dar dvi padariau ten 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 28 rugsėjo 2010 - 22:09
marikana atsakyt į tavo klausima, tai čia 'pilka' vieta. Kategoriškai taip neįmanoma pasakyti kad jei nuotrauka spausdinta ant copy popieriaus/ar šiaip kokio kito, kad iškarto skaitosi "Art journal'. Juk nuotraukas spausdina ir ant audinio ir ant skaidrės ir naudoja tradicinio formato skrebukuose. Tavo stilius paskutiniųjų skrebukų yra grynas 'art journal': toks laisvas, greitas, padažymas, užrašų užrašymas ranka, asmeniškos temos, nuotraukos ant popieriaus spausdintos, piešinukai iš interneto... O juk tradicinis skrebas labiau laikosi rėmų: archyvinės priemonės, nuotraukos ant foto popieriaus, 12x12colių formatas.
Tipiškai, art journal, tokius skrebukus kaip tavieji, lipdo tiesiai į tuščių, storesnių psl. knygą --journal/dienoraštį. Man keistoka netgi įvertinti šį skrebuką kadangi jis tradicinio formato, bet jis toks asmeniškas ir stilium priklauso dienorašty. tad negaliu aš kritikuoti ar patarti pagal tradicinio skrebo taisykles kadangi tokie skrebukai esa perlaužę tradicinių skrebukų rėmus. Nž ar supratai aplamai ką bandau pasakyti.

Šiaip, manau puikiausiai pavyko pavaizduoti migreną. Toks raštų kontrastingumas kad ištiesų migrena iššaukia bežiūrint. Dar tie rudoni apdažymai tai lyg kruvinos akys nuo skausmo. Vž, simbolika thumbup.gif
O dabar pristatau The Color Room nr. 25 užduotį; tinkamai nufotografuoti naktį buvo ŽIAURU blink.gif
user posted image

Apsilankykite bloge pamatyti didesnę nuotrauką, vaizdą iš arčiau, ir aišku aprašymą apie simboliką ir t.t čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 29 rugsėjo 2010 - 07:26
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 28, 23:09)
Kolkas dar nieko nedariau neturiu su kuom klijot, bet nusprendžiau pakeisti nuotraukos pagrindą tai yra dar baltą paspartuką dadėti ir siūlą "maja babuška" įdėti į apačią prie gėlytes tai yra gėlių nes dar dvi padariau ten  4u.gif

Nedėk tu to siūlo, juk jau apie jį tiek prikalbėta, jog maniau, kad supratai - jis čia visai ne į temą. Įsivaizduok, kad ant šventinio torto vietoj kremo prišvirkšti krienų ar garstyčių... Gal ir originalu būtų, bet, kad niekas nevalgytų, tai garantuoju.
Geriau sidabriniais siūlais kokiais pasiuvinėk, jei jau tų siūlų taip norisi.
Atsakyti
Taip ir zinojau, kad nebus fifiskas! smile.gif Irma, geras ikvepimas tave apemes paskutiniu metu, negaliu atsidziaugti daznais skrebukais wub.gif

p.s. baltai pavydziu tos kirtimo masineles ir naujuju formeliu, nes tas paukščiukas nerealiai atrodo!! ai, ir dar tą idėją apie plunksnelę ant sparniuko tai is karto prisipažįstu, kad "vogsiu" nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 29 rugsėjo 2010 - 07:54
marikana, savo darbeliu tau tikrai pavyko perteikti skausmą. Žiūrint apima labai keisti jausmai .... ir prisipažinsiu nemalonūs .... bet tu juk to ir siekiai ? blush2.gif
Irma, tu kaip visuomet nepakartojama thumbup.gif Daugiau komentarų paliksiu bloge mirksiukas.gif
Atsakyti