'maja babuška' - va čia tai joke`as
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 27, 16:35)
Irma Va čia tai komentaras , objektyvus, logiškas , pamokantis ir pamaloninantis, kad ne visai jau niekam tikę tie mano darbai
Turiu viena klausimą tik ir užtenka jau tęršti tema apie mano raizgaliones:
Koks turėtų būti santykis spalvų žalios ir oranžinės tavo akimis, supratau kad raųtoto tik 1-3 panaudotum , o kitų?
Turiu viena klausimą tik ir užtenka jau tęršti tema apie mano raizgaliones:
Koks turėtų būti santykis spalvų žalios ir oranžinės tavo akimis, supratau kad raųtoto tik 1-3 panaudotum , o kitų?
Kiekiais paskirstykim:
1.)daugiausia vienspalvio pagrindo: juodo arba tokio kreminio balto kurį panaudojai.
2. To margo 1/3 tiek kiek panaudojai
3. Oranžinės ir žalios detalės. Kaip minėjau galėjai padaryti oranžines gėles žaliais lapais. Arba kokią žalią juostelę pridėti.
Dėl to siūlo...matau bajeris gavosi ...ką bandžiau pasakyt, jei nesupratot, tai kad jis tokios rūšies kuriuo mano močiutė megzdavo megztinius.
Vestuvės neasocijuojasi tokiais siūlais.
Va pavyz. pažiūrėk į šį LO kurį atsekiau prisimindama kad esu mačius kada pamačiau tavo skrebą. Maždaug tokia pati mintis. Detalės yra atitinkamai elegantiškos, puošnios: t.y. perliniai brads'ai, arba netgi kristaliukai tiktų..vž, prabanga vestuvėm
Labas rytas
Irmut, visi viską teisingai suprato, tiesiog iš tavo lūpų tai taip šarmingai nuskambėjo
Keliu savo konkursinį. Aprašymas bloge, komentarai ir pastabos kaip visada laaabai laukiami.
http://neandertaliet...lauja-auku.html
Irmut, visi viską teisingai suprato, tiesiog iš tavo lūpų tai taip šarmingai nuskambėjo
Keliu savo konkursinį. Aprašymas bloge, komentarai ir pastabos kaip visada laaabai laukiami.
http://neandertaliet...lauja-auku.html
Isiterpsiu i Jusu aptarinejimus
Buvau Zanavyku g., galanterijos parduotuveje - tai kiek ten groziu vaikisku radau.... jau nekalbant apie sagas ivairiausiai mandras, juosteles, bet ten ir meskiuku jau padarytu nusipirkau ir t.t. - rekomenduoju.
O paskui variau i didmena uz Sauletekio (toliau pavaziavus) floristikos prekiu: tai ir pro popierius prasisukau, ir gelyciu papigiai ivairiausiu radau ir siaip visokiu niekuciu tinkanciu skrebinimui.
Tai kol kas tik pirkineju, nors viena lapa jau esu padariusi tik dar nieko nesuklijavau, tik susideliojau - bus albumelio pirmas lapas (ne virselis), nes darysiu sunaus 2-uju metuku gimtadienio albumeli.
Buvau Zanavyku g., galanterijos parduotuveje - tai kiek ten groziu vaikisku radau.... jau nekalbant apie sagas ivairiausiai mandras, juosteles, bet ten ir meskiuku jau padarytu nusipirkau ir t.t. - rekomenduoju.
O paskui variau i didmena uz Sauletekio (toliau pavaziavus) floristikos prekiu: tai ir pro popierius prasisukau, ir gelyciu papigiai ivairiausiu radau ir siaip visokiu niekuciu tinkanciu skrebinimui.
Tai kol kas tik pirkineju, nors viena lapa jau esu padariusi tik dar nieko nesuklijavau, tik susideliojau - bus albumelio pirmas lapas (ne virselis), nes darysiu sunaus 2-uju metuku gimtadienio albumeli.
Skrebuke Irma tu kaip visada labai taikliai susakai kas dera ir kas nedera. Deja aš kritikuoti nemoku, nes jokio supračiau neturiu apie dizainą. Darbelius darau dažniausiai taip kaip man šauna į galvą. Darau ir žiūriu ar man tai patika ar ne
As sol puikus darbelis mano akimis ir tiek daug nuotraukų sutalpinai ir jos ten taip gerai tinka
Papildyta:
Hm už saulėtekio ten jau apžiūrėjau visko pilna bet popieriaus neradau. Vis dėlto ten floristikos parduotuvė. Labiausiai ten man tiko ir patiko gėlytės.
Na o Zanavykų gatvėje dar nebuvau. Reikės ir ten apsižvalgyti
As sol puikus darbelis mano akimis ir tiek daug nuotraukų sutalpinai ir jos ten taip gerai tinka
Papildyta:
QUOTE(Vaidux @ 2010 09 28, 08:43)
Isiterpsiu i Jusu aptarinejimus
Hm už saulėtekio ten jau apžiūrėjau visko pilna bet popieriaus neradau. Vis dėlto ten floristikos parduotuvė. Labiausiai ten man tiko ir patiko gėlytės.
Na o Zanavykų gatvėje dar nebuvau. Reikės ir ten apsižvalgyti
Merginos kai pavydžiu jums gyvenačioms vilniuj ir kaune. Siaubas pas mus nieko nėra.. O į Vln neišeina niekaip nulėkti. O į kauną greitu laiku turėčiau nulekt.. Tikiuosi ką nors nusiprksiu
Irma, labai idomus skrebukas
Assol oho kiek nuotrauku sutalpinai , einu bloga apziuret smulkiau.
Assol oho kiek nuotrauku sutalpinai , einu bloga apziuret smulkiau.
Vaidux sveika lauksim skrebuku.
O aš vakar rytinėjau su nauju romantišku skrebuku skirtu The Color Room dbartiniui konkursui. Man šios savaitės spalvos ..mano nemėgstamiausios...tokios šaltos, pastelinės Betgi, prisiverčiau skrebint. Tikiuosi iki 4-dienio damušti.
O aš vakar rytinėjau su nauju romantišku skrebuku skirtu The Color Room dbartiniui konkursui. Man šios savaitės spalvos ..mano nemėgstamiausios...tokios šaltos, pastelinės Betgi, prisiverčiau skrebint. Tikiuosi iki 4-dienio damušti.
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 28, 15:46)
Man šios savaitės spalvos ..mano nemėgstamiausios...tokios šaltos, pastelinės Betgi, prisiverčiau skrebint. Tikiuosi iki 4-dienio damušti.
Suzadinai smalsuma, tai nubegau paziuret, kokios cia tos nemegstamos spalvos Na, as esu didele megeja melynos/zydros/aquamarino ir pan atspalviu, o taipogi ivairiu roziniu variantu myletoja, bet tiesa sakant ju duotas derinys ir man ne itin patinka. Truksta kazko siltesnio Nors Karolos Witczak skrebukas ziurisi man labai graziai.
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 28, 08:18)
Suzadinai smalsuma, tai nubegau paziuret, kokios cia tos nemegstamos spalvos Na, as esu didele megeja melynos/zydros/aquamarino ir pan atspalviu, o taipogi ivairiu roziniu variantu myletoja, bet tiesa sakant ju duotas derinys ir man ne itin patinka. Truksta kazko siltesnio Nors Karolos Witczak skrebukas ziurisi man labai graziai.
Niu ta ir sakau kad atskirai man spalvos patinka: megstu ir turkio ir ta lavandu ir akvamarina, bet man idealu jei kaip pavyz. tavo konkursiniam, maisai akvamarino su raudona ar kokia kita silta spalva. Atrodo gyviau.
Baigiau šiandieną šių spalvų The Color Room konkursinį gavosi toks labai fi-fiškas , bet man patinka...nuotraukoj Adomukas dar toks mažylis, taip svajingai pro langą į snaiges žiūri kad romantiškas stilius man atrodo kaip tik.
Tik viena problema kad pas mus dvi dienas istisai lyja, o skrebuko pagrindas skaidrė. Planavau pakabinti ant tvoros kieme kad tinkamai nufotografuoti. Su tais skaidriais pagrindais tai 'mission impossible', o dar lyja ...reikės kažką sugalvoti
Nu dabar tai dar labiau laukiu ir del fifisko stiliaus (???), ir del skaidraus pagrindo. O tai kaip tokie i albumus dedasi, t.y. ar po jais kazkoks dar spec pagrindas eina, ar lieka persisviesti kas kitoj pusej?
sveikutes pargrizau su galvos skausma varanciu skrebuku konkursui ikelsiu... pasakysit jus man prie kokios jis "operos"
man atvipo zandikaulis
nemazai priraset begu skaityti
Papildyta:
sitie du darbeliai tokie ramus spalvomis... norisi i juos ziureti... zvilgsnis pailsi... man labai grazu
cha cha zinok, stenkis, kiek nori... bet tokio bardako kaip pas mane, pas nieka nera vis tiek gavosi grazus tvarkingas skrebukas man labai grazu
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 23, 07:53)
Pagaliau aš susidorojau su savo pirmu Webster's popieriu .
man atvipo zandikaulis
nemazai priraset begu skaityti
Papildyta:
QUOTE(Glidė @ 2010 09 24, 19:20)
Keliu liudesio akimirka Kritika ir patarimai laukiami visada
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 27, 11:26)
Dedu savo pasipergyvenimus. Merginos prašau negailėkit patarimų. Jie visada laukiami
sitie du darbeliai tokie ramus spalvomis... norisi i juos ziureti... zvilgsnis pailsi... man labai grazu
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 26, 15:47)
Ikeliau savo konkursini.
Marikanos deka pameginau padaryti toki sau netradicini varianta a la belekaip Kad primintu uzrasu knygeles ir pripiestus sasiuvinius mokyklos laikais.
Marikanos deka pameginau padaryti toki sau netradicini varianta a la belekaip Kad primintu uzrasu knygeles ir pripiestus sasiuvinius mokyklos laikais.
cha cha zinok, stenkis, kiek nori... bet tokio bardako kaip pas mane, pas nieka nera vis tiek gavosi grazus tvarkingas skrebukas man labai grazu