Labai patiko žmogiukės skrebukas.. toks man labai linksmas.. Ir netipiškas O kristi priverčiantis susimastyti.. Irgi labai patiko Visas išdėstymas tas nuotraukos didumas
QUOTE(lauramama @ 2010 09 27, 19:20)
Oranzine su zalia is principo negali pjautis, Gamtoje rudeni ankstyva daug tokio derinio. Nesipjauna cia spalvos,gal tik siek tiek zalia ne visai naturali. Bet foro gali iskraipyti vaizda. Mane tai tas rastuotas popierius ismusa is veziu, ir foto turetu buti didesne tokiai kompozicijai. Kompozicija jau siokia tokia yra, detaliu mazokai, jos vis tiek pabiros, noretusi daugiau gelyciu jas sukabinti su siulu, prideti prie foto.Pasinaudok ir kristi patarimu. Nesigilinau labai i prasmes sio skrebuko, bet pirma savo ispudi ir pastebejimus aprasiau.
Ačiū , kažkaip man vis atrodo , kad galiu per daug tų gėlyčių pridėti buvau tris padariusi , bet tai nuėmiau tai uždėjau pabandysiu dar ; Ačiū už komentarus;
Lavrynka Žiūriu kad jau net 2 psl. prikalbėta apie tavo skrebuką, nesigilinsiu kas kam , bet atvirai išdėstysiu savo įspūdžius pamačius tavo vestuvinį:
*balta/juoda raštuoto popieriaus raštas tinka skrebuko temai, bet kur "suklydai" tai per daug jo panaudojai. 1/3 to ką panaudojai būtų kaip tik. Raštas labai margas ir todėl visapusiškai užgožia nuotrauką.
*Juoda spalva/cardstock čia tiktų Ypač jei foto būtų ant stambaus juodo paspartuko ar pagrindo.
*Oranžinė spalva bei ta salotinė žalia čia tinka. Oranžinės netgi matau pačios nuotraukos atspalvį. Būčiau darius oranžines gėles su žaliais lapais/kotais. Tavo panaudotas oranžinės/žalios spalvos kiekis neproporcingas...t.y. pačios spalvos tinka, bet jų kiekis ne.
*Megzta pynelė: Kategoriškai: 'NE" ne ne. Sumislinta simbolika , bet siūlų rūšis . Tokiais siūlais mezga antklodes, megztukus, šalius...nu, jie tokie 'maja babuška', bet tik ne elegantiški ar klasiški. Jei būtum panaudojus auksinius, sidabrinius, ar net lininius siūlus tai tiktų. Bet tik ne tokia forma kaip numezgei. Pavyz. gali 'surišti' siūlais dvi detales, ar kokius žiedukus skrebuky. Bet dabar tai lyg koks kutelis netyčia nukrito nuo antklodės ant skrebuko
*Aprašymas? Visada nustebu kada naujokės skrebukės sako "Nežinau ką rašyti"??? o čia forume kada pristato skrebuką puikiausiai apibudina taip kaip būtų užrašyti skrebukui tekstą. Tad taip ir parašyk atsakydama klausimą..."kodėl tau brangi ši nuotrauka?" Ši nuotrauka man be galo brangi kadangi įamžino nepozuotą mūsų vestuvių akimirką, ir t.t...."
*balta/juoda raštuoto popieriaus raštas tinka skrebuko temai, bet kur "suklydai" tai per daug jo panaudojai. 1/3 to ką panaudojai būtų kaip tik. Raštas labai margas ir todėl visapusiškai užgožia nuotrauką.
*Juoda spalva/cardstock čia tiktų Ypač jei foto būtų ant stambaus juodo paspartuko ar pagrindo.
*Oranžinė spalva bei ta salotinė žalia čia tinka. Oranžinės netgi matau pačios nuotraukos atspalvį. Būčiau darius oranžines gėles su žaliais lapais/kotais. Tavo panaudotas oranžinės/žalios spalvos kiekis neproporcingas...t.y. pačios spalvos tinka, bet jų kiekis ne.
*Megzta pynelė: Kategoriškai: 'NE" ne ne. Sumislinta simbolika , bet siūlų rūšis . Tokiais siūlais mezga antklodes, megztukus, šalius...nu, jie tokie 'maja babuška', bet tik ne elegantiški ar klasiški. Jei būtum panaudojus auksinius, sidabrinius, ar net lininius siūlus tai tiktų. Bet tik ne tokia forma kaip numezgei. Pavyz. gali 'surišti' siūlais dvi detales, ar kokius žiedukus skrebuky. Bet dabar tai lyg koks kutelis netyčia nukrito nuo antklodės ant skrebuko
*Aprašymas? Visada nustebu kada naujokės skrebukės sako "Nežinau ką rašyti"??? o čia forume kada pristato skrebuką puikiausiai apibudina taip kaip būtų užrašyti skrebukui tekstą. Tad taip ir parašyk atsakydama klausimą..."kodėl tau brangi ši nuotrauka?" Ši nuotrauka man be galo brangi kadangi įamžino nepozuotą mūsų vestuvių akimirką, ir t.t...."
O cia tai komentaras!!! nekalbu apie pamokos isdestyma (aciu l.), bet is kur ten tokiu "prisigaudei" maju babkiu
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 27, 15:48)
O cia tai komentaras!!! nekalbu apie pamokos isdestyma (aciu l.), bet is kur ten tokiu "prisigaudei" maju babkiu
smagu kad kitiem yra naudos...o " maja baba babuškos" (tai grynai iš atminties...aš rusų kalbos niekad neišmokau kadangi tik 5 klasėj išvykau į JAV)
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 27, 23:54)
smagu kad kitiem yra naudos..
Is tavo komentaru visad yra naudos!
maja babuška
QUOTE(lauramama @ 2010 09 27, 16:09)
maja babuška
bandysiu daugiau negaudyt rusiškų žodžių
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 28, 00:10)
bandysiu daugiau negaudyt rusiškų žodžių
Nu ne-e-e... labai jau smagu buvo skatyti!
Irma Va čia tai komentaras , objektyvus, logiškas , pamokantis ir pamaloninantis, kad ne visai jau niekam tikę tie mano darbai
Turiu viena klausimą tik ir užtenka jau tęršti tema apie mano raizgaliones:
Koks turėtų būti santykis spalvų žalios ir oranžinės tavo akimis, supratau kad raųtoto tik 1-3 panaudotum , o kitų?
Turiu viena klausimą tik ir užtenka jau tęršti tema apie mano raizgaliones:
Koks turėtų būti santykis spalvų žalios ir oranžinės tavo akimis, supratau kad raųtoto tik 1-3 panaudotum , o kitų?