Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Lavrynka , o kitokiu spalvu popieriaus turi ? g.gif
Atsakyti

QUOTE(ader @ 2010 09 27, 16:37)
Lavrynka , o kitokiu spalvu popieriaus turi ?  g.gif

Čia Tu dėl žalios? man žalias etapas kažkoks biggrin.gif

Kristi Tuoj pabandysiu siūlą į apačią perkelti, nebuvau pagalvojus nežinau einu pažiūrėsiu
Atsakyti
etapas tai etapas, jei nori zalios, tai daryk zalia, bet tada tos juodos ir oranzines tai maziau gal turetu but.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 27, 17:00)
etapas tai etapas, jei nori zalios, tai daryk zalia, bet tada tos juodos ir oranzines tai maziau gal turetu but.

Supratau Tau nepatiko 4u.gif

Kristi apačioje turėtų atrodyti taip : Net nežinau kaip geriau g.gif

user posted image
Atsakyti
patiko nepatiko , cia jau kaip tu sakai -skonio reikalas smile.gif tiesiog man per daug visko. ypatingai tas rastuotas popierius demesi atima, ir nuotrauka tamsi. tai geriau po ja butu kazkas sviesaus, o ryskesnes detales.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 09 27, 17:26)
patiko nepatiko , cia jau kaip tu sakai -skonio reikalas  smile.gif tiesiog man per daug visko. ypatingai tas rastuotas popierius demesi atima, ir nuotrauka tamsi. tai geriau po ja butu kazkas sviesaus, o ryskesnes detales.

Tai kad nuotrauka išskirti , ją klijavau ant oranžinio pagrindo kaip ir detalės, ir po ją dęjau tą žalsvą popierių i apačioje šviesų. Nežinau net man čia tikrai
neatrodo per daug , bet ką aš suprantu.....
Atsakyti
as tai sakyciau taip, po pacia nuotrauka dedi remeli balta, po juo oranzini. ir jei nuotrauka apvalintais kampais tai butu geriau ir remelio kampus apvalinti.
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 27, 17:38)
Tai kad nuotrauka išskirti , ją klijavau ant oranžinio pagrindo kaip ir detalės, ir po ją dęjau tą žalsvą popierių i apačioje šviesų. Nežinau net man čia tikrai
neatrodo per daug , bet ką aš suprantu.....

Paspartukas kiek per siauras tokio dydzio nuotraukai, ir dar kai toks ryskus fonas. Ader pasiulytas variantas padetu labiau atkreipti demesi i nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
man tas raštuotas popierius irgi labai gražus. Mane krenta tas siūlas į akis, kad jis čia visai man netinka nei atspalviu, nei šiaip.. Nes man tas raštuota toks rafinuotas, o tas siūlas jis toks parastutis. Jei nori pabrėžti to siūlo reikšmę, reiktų geriau padaryti kitą scrabuką su dukrytes suknele ir tą siūlą įmontuoti, o jis man čia nelabai. dėl ryįių pavaidavimo, galima ir truputi kitokias virveles panaudoti, kad ir kaspinėlį, kuris simbolizuotų jūsų ryšį.. Jei jau tau norisi tos žalios, tai aš užapvalinčiau ir tos žalios kampus. Na nežinau tokia iš manęs patarėja, pati tik kelis scrabukus esu padariusi..
Atsakyti
bet jeigu siūlas turi simbolinę reikšmę jį reikia kaip nors gražiai pritaikyti. Gal pgrindas turėtų būti oranžinis arba baltas kaip tavo vestuvinė suknelėg.gif Tuomet tisiog nesipjautų spalvos ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 27 rugsėjo 2010 - 17:40
QUOTE(ader @ 2010 09 27, 17:49)
as tai sakyciau taip, po pacia nuotrauka dedi remeli balta, po juo oranzini. ir jei nuotrauka apvalintais kampais tai butu geriau ir remelio kampus apvalinti.

Ačiū už patarimą tikrai baltas rėmėlis ir apvalus kampai bus geriau pabandysiu taip ir padaryt 4u.gif

QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 27, 18:17)
man tas raštuotas popierius irgi labai gražus. Mane krenta tas siūlas į akis, kad jis čia visai man netinka nei atspalviu, nei šiaip.. Nes man tas raštuota toks rafinuotas, o tas siūlas jis toks parastutis. Jei nori pabrėžti to siūlo reikšmę, reiktų geriau padaryti kitą scrabuką su dukrytes suknele ir tą siūlą įmontuoti, o jis man čia nelabai. dėl ryįių pavaidavimo, galima ir truputi kitokias virveles panaudoti, kad ir kaspinėlį, kuris simbolizuotų jūsų ryšį.. Jei jau tau norisi tos žalios, tai aš užapvalinčiau ir tos žalios kampus. Na nežinau tokia iš manęs patarėja, pati tik kelis scrabukus esu padariusi..

Gal ir kitam skrebuke dar siūlą panaudosiu smile.gif o kampus gal ir nelogai būtų suapvalinti 4u.gif

QUOTE(kristi13 @ 2010 09 27, 18:38)
bet jeigu siūlas turi simbolinę reikšmę jį reikia kaip  nors gražiai pritaikyti. Gal pgrindas turėtų būti oranžinis arba baltas kaip tavo vestuvinė suknelėg.gif Tuomet tisiog nesipjautų spalvos ax.gif  ax.gif

o kuris spalvos pjaunasi Tavo manymu? oranžinė su žalia?
Atsakyti
Oranzine su zalia is principo negali pjautis, Gamtoje rudeni ankstyva daug tokio derinio. Nesipjauna cia spalvos,gal tik siek tiek zalia ne visai naturali. Bet foro gali iskraipyti vaizda. Mane tai tas rastuotas popierius ismusa is veziu, ir foto turetu buti didesne tokiai kompozicijai. Kompozicija jau siokia tokia yra, detaliu mazokai, jos vis tiek pabiros, noretusi daugiau gelyciu jas sukabinti su siulu, prideti prie foto.Pasinaudok ir kristi patarimu. Nesigilinau labai i prasmes sio skrebuko, bet pirma savo ispudi ir pastebejimus aprasiau.
Atsakyti