Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Skrebuke Irma, jau tiek tavo paskutinį darbą prikomentavo, kad sunku ką ir bepridurti. wub.gif

Kristi13 - apie naują konkursą gali paskaityti čia - http://irmaperedne.b...allenge-11.html 4u.gif
Atsakyti
Aciu visom uz liaupses mano skrebukui 4u.gif 4u.gif
Dar turiu skrebinti ta pacia foto (tik siame kadre ir mano vyresne sesute kartu su manimi), pagal SB zurnalo nurodyma liftinti LO is Rugsejo ST zurnalo. Pasirinkau ka liftinti, tad jei padarysiu antra su tokia nuotrauka, albume bus priesais viena kita...reiketu kad kazkuo butu panasu kad jungtusi abu skrebukai g.gif
Atsakyti
Irma, labai nuostabus LO wub.gif visą rytą nagrinėjausi blush2.gif

o aš va iškepiau irgi mini darbelį blush2.gif
user posted image
ir kviečiu užeiti į mano namučius čia 4u.gif komentarai labai laukiami mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 23 rugsėjo 2010 - 16:33
Irma, tai tegul buna panasus gelemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes skrebukes smile.gif)), va ir aš atsiradau smile.gif, jei dar atsimenat smile.gif turiu ir naują darbelį tuoj įkelsiu, nors pati stebiuosi kaip man pavyksta ištaikyt šias kelias minutes
Papildyta:
Va čia : http://picasaweb.goo...feat=directlink
Papildyta:
Reikėjo sūnui į darželį nunešti, kur šeima prisistatytu ir aiškiai matytusi darželinukas ir jo vardas smile.gif Prašau stipriai nekritikuoti nes padariau per porą valandų su mažu leliuku ant rankų smile.gif
Atsakyti
ddia
puikiai susitvarkei su darzelio uzduotimi thumbup.gif atrodo kaip po tikru medziu !!! Kokia mama dailininke turi seimyna 4u.gif
Atsakyti
ddia l.l. patiko berzo kamieno pratesimas ir tie lapai tokie jusu seima supantys. Labai siltas skrebukas wub.gif
Sveika sugrizus! tikiuosi cia dazniau pasirodysi. Sunku pradzuoj su dviem mazais vaikais, bet palengves mirksiukas.gif
Atsakyti
Skrebuke Irma Labai labai gražus skrebukas , tokie popieriai man labai sudėtingai atrodo, jie tokie klastingi biggrin.gif Arba nieko nedėk tik nuotrauka arba jau labai reikia suderint; Tau pavyko super;
Labai patiko kiaušinukai perliukai , ir šakų pratęsimas ant nuotraukos, gėlyčių spalvinė gama wub.gif

Aš irgi viena darbą pridirbau;:)
Jis toks gavosi super puper minimalistinis blush2.gif Norėjau būtent šito popieriaus nors tu ką ir teko taikytis , o gavosi toks paprastas skrebukas , toks paprastas kaip mūsų draugystė wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ką galiu papasakoti apie šį skrebuką, pirmiausiai išrinkau popierių ir nuotrauka ; o toliau niekas man nelipo schmoll.gif , bet vistiek norėjau tik šito popopieriaus ir tik šitos nuotraukos doh.gif

Po kelių valandų kančios apmąstymuose biggrin.gif sulipdžiau pavadinimą ir snaigės simbolizuojančias žiemą rolleyes.gif ir saulę -vasarą ; po to nuotrauka rado savo vieta; Tada pamačiau , kad turiu keletą lipdukų gėlių iš veltinio kaip ir pirmas pavadinimo žodis, paberiau jos kampe viršuje, bet kažkaip nesižiūrėjo, pripiešiau auksinių šakų rolleyes.gif
Tada pasirodė , kad dėmėsys nuo nuotraukos atsitraukia, tada dar nuotrauka gėlytėm papuošiau , nu ir gavosi tai ką jums rodau 4u.gif

Laukiu komentarų, kritikos 4u.gif
Atsakyti
Lavrynka bendrai tariant apie tavo visus skrebukus iki siol (sis ne isimtis ax.gif ) labai aiskus dizaino trukumas kad visie elementai negrupuoti kartu porelem, o palaidai primetyti. Pavyz.: pavadinimas labai toli nuo nuotraukos, ta vienisa snaige neprijungta prie nieko...visko ivairiai po visur pribarstyta. Geriau priglausk detales viena prie kitos. Dar pasikartosiu sakydama kad bandyk kopijuoti kokia schema--automatiskai dizainas bus tobulas mirksiukas.gif
Man tos auksines sakeles su 3D dazais nelabai ax.gif ...kzkp grubokai atrodo, bet gal man tik taip unsure.gif

Viena snaige ten pamesta, neaisku is kur ji ir kodel tik viena, ir dar tokia smulki kad nesupratau kas tena ar mini gelytes ar snaige? gal nukrito nuo kokio atskiro Kalediniu atviruku gamybos projekto...toks neapsisprendimo vaizdas ax.gif . Skrebink su tikslu kad aiskiai skaitytojui pateiktum minti. Pavyz. Jei pavadinimo daly "ziema ir vasara" talpintum ant kokio tag'iuko (etiketes dideles), ir ten pridetum snaige bei saule, tada detales sugrupuotum ir butu aiskiau, o ne taip palaida.

Erdves skrebuke yra butina tureti, tad jei ka "pasisemti" is mano patarimu, tai glausk viska arciau nuotraukos, ir tegul daugiau erdves buna aplinkui kompozicija, o ne tarpuose tarp detaliu mirksiukas.gif

Skrebuke Irma Labai labai gražus skrebukas

Aciuks 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš pilna laimės, nors vakar žadėjau eiti ankščiau miegoti, bet negalejau sustoti kol nebaigiau didžiosios dalies darbu su skrebuku blush2.gif Liko tik iiilga teksta sudelioti ir su adata truputi pasidarbuoti rolleyes.gif
Va ta palaima kai padarai kazka, taip ikvepia diena pradeti geriau bigsmile.gif

QUOTE(remini @ 2010 09 23, 17:10)
o aš va iškepiau irgi mini darbelį  blush2.gif

Nuostabi idėja thumbup.gif Svarbiausia nepamiršti laiku atsiversti, kad nepraleisti kokio gimtadienio lotuliukas.gif

QUOTE(ddia @ 2010 09 23, 19:20)

Reikėjo sūnui į darželį nunešti, kur šeima prisistatytu ir aiškiai matytusi darželinukas ir jo vardas smile.gif

Šaunuolė, kiek darbo idėta blink.gif thumbup.gif

QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 24, 00:44)
Aš irgi viena darbą pridirbau;:)
Laukiu komentarų, kritikos  4u.gif

Aš prisidėsiu prie Irmos, kad gaila man tu gėlyčių kampe kurias apipaišei, man tas popierius toks gražus, kad as ji vis dar taupau blush2.gif
Detalės kad ir pasimėčiusios, bet šitas darbelis jau "limpa" thumbup.gif
Atsakyti
O man nerodo vidurines nuotraukos... O is kitu viso vaizdo nematau rolleyes.gif
Atsakyti
Šablonai , gal pravers http://shabbyprinces...m/downloads.asp
user posted image
Atsakyti