Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

bet pasisakysiu uz ta pacia tema. vienas dalykas taip greiciau prikalbetume 

o kam prikalbeti ir 'damusti tema'?...ji nepasimes, juk paprasciausiai itrauki i favoritus ir kada atsiras naujoke, nurodysim su paprasymu kad prisistatytu. Nors ir galbut nedaznai prisistatys kokia naujoke, visvien zinosim kad tokioj temoj yra visi prisistatymai. Juk dabar ir tai turime atskiras temas: SB priemones, pezalai ir si bendra tema.
Man patinka SM fotografu pradinis temos puslapis. Tenai nustatyti namu darbai (ND) kuriuos privaloma atlikti pries bendravima, ir taip pat nuorodos i dalyviu galerijas. Mano mintis buvo kad galbut visom atskirai pasirinkti kur talpinti savo prisistatymus...juk tai gali buti net ir savam bloge. O po to konspektuosime visus prisistatymus pirmam psl su nuoroda. Bet pagalvojau kad ne visos turi blogus g.gif

**Tai jei toks variantas nepraktiskas, as uz atskiros "prisistatymo" temos ikurima 4u.gif
Atsakyti
Nu va... per ta savo miniuka ismokau ir nuotraukas sudelioti i internetini albuma, nesu dar dariusi taip, reikalo nebuvo, tai tada sove tokia mintis, kad pasiulyti jums pakeliauti per Barcelona, 10 metu ten atostogaujame, pats mylimiausias mano miestas! wub.gif .... Juk visos dabar kazkur nuvaziuojame, pamatome zmones, ju kultura, miesto architektura, pramogas ... kazkaip anksciau tokias kvailas fotkes darem, tik save paveikslavome, o paskutini karta daug paveikslavau is miesto gyvenimo. photo.gif ... Man tokie dalykai l.patinka, taip prisiziuri tokiu reportaziniu foto is svetimu vietu, lyg pats pabuvojes jautiesi... smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 22, 15:31)
Nu va... per ta savo miniuka ismokau ir nuotraukas sudelioti i internetini albuma, nesu dar dariusi taip, reikalo nebuvo, tai tada sove tokia mintis, kad pasiulyti jums pakeliauti per Barcelona, 10 metu ten atostogaujame, pats mylimiausias mano miestas!  wub.gif .... Juk visos dabar kazkur nuvaziuojame, pamatome zmones, ju kultura, miesto architektura, pramogas ... kazkaip anksciau tokias kvailas fotkes darem, tik save paveikslavome, o paskutini karta daug paveikslavau is miesto gyvenimo.  photo.gif  ... Man tokie dalykai l.patinka, taip prisiziuri tokiu reportaziniu foto is svetimu vietu, lyg pats pabuvojes jautiesi... smagu  smile.gif

g.gif o tai kur nuotraukos sukeltos? ...nuoroda prasau mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif O tai kad neisdrysau pasiulyti, galvojau vis paskui... cia tokia mintis buvo prie bendravimo prijungti tokios minikeliones blush2.gif Tai dar pati nieko ir neikeliau kad nebuvau pasiuliusi dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 22 rugsėjo 2010 - 23:07
As jau susidejau foto ir popieriukus naujiems dviem skrebukams ax.gif Dabar laukiu progos susitart su seimyna, kada ir kaip bus mano skrebinimo valandos. Darysim su MB grafika biggrin.gif Konkursui nieko neispesiau is savo foto, o dar MB kazkaip suvare mane,kam tipo liudnus scrapus daryt is viso, tai likau pasimetusi unsure.gif

Iskilo toks klausimus, kazin kaip priklijuoti kavos pupele ant lapo, kad laikytusi ir ar nepakenks ateity paciam screbukui?
Atsakyti
Konkursui nieko neispesiau is savo foto, o dar MB kazkaip suvare mane,kam tipo liudnus scrapus daryt is viso, tai likau pasimetusi  

Jeigu as klausyciau MB tai mano visi skrebukai butu minimalizmo ekstremai, ir butent ant juodo pagrindo: tik juoda, balta ir sidabro spalvom ir...aisku, tiktai skaitmenos formatu lotuliukas.gif as jau seniai nepaisau ka MB sneka apie mano skrebus, bet aisku kiekviena sau ir kaip sutarta seimoj. mirksiukas.gif
Iskilo toks klausimus, kazin kaip priklijuoti kavos pupele ant lapo, kad laikytusi ir ar nepakenks ateity paciam screbukui?

kavos pupeles juk gryna rugstis (ir dar jos su kazkokiu riebiu pavirsium...aisku kad kenks skrebui schmoll.gif
As turejau MB uzsakyma jam padaryti Starbucks kavos memuara--skrebuka, tai mano planas buvo pnaudoti skaidria pakuote nuo kokiu bradsu.... Kad gautum ideju pagooglink "shaker box" mirksiukas.gif
Taip pat kazkuriam zurnale maciau pavyz. kaip padare kavos pupeles is fimo molio (kuris nekenkia skrebukam). Lygtai susuko mazus skrituliukus, prakirto pusiau, ir per plokscia puse idube su peiliuku...atrode tokios tikros kad neatskirtum ar imitacija ar grynos...bet dabar uzmusk kad neatrasciau savo SB zurnaluose doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 23 rugsėjo 2010 - 00:44
Pagaliau aš susidorojau su savo pirmu Webster's popieriu nail.gif . Pradėjau viską kaišioti ir lyg tinka g.gif, tad Jūsų teismui ax.gif

Bloge įmečiau labai daug macro/detalių nuotraukų, ir dar šios nuotraukos istorija...Kviečiu užsukti smile.gif

čia

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 23 rugsėjo 2010 - 06:54
Labai grazus wub.gif Tavo 3D detales taip gerai papildo pati popieriuka thumbup.gif Ir tas nuotraukos "integravimas" puikiai pavyko (argi galejo buti kitaip mirksiukas.gif )
O jau sypsena nuotraukoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 23, 07:53)
Pagaliau aš susidorojau su savo pirmu Webster's popieriu nail.gif . Pradėjau viską kaišioti ir lyg tinka  g.gif, tad Jūsų teismui ax.gif

Bloge įmečiau labai daug macro/detalių nuotraukų, ir dar šios nuotraukos istorija...Kviečiu užsukti smile.gif

Wow, tirkai labai dailiai isipaiso gelytes prie popieiraus, kaip cia buvusios thumbup.gif
Labai labai grazi kompozicija wub.gif

O as issiblaskele, tiek uzsirupinau mazaja ryte (odos uzdegimas stiprus), kad ir telefo ir usb nepasiemiau doh.gif tai nuotrauku siandien nepasidarysiu doh.gif

Del prissistatymo tai irgi buciau uz atskira tema. Aisku maziau blaskymosi kai viskas vienoje temoje, bet prisistatymai greitai pasimes laike, o kai bus vienoje vietoje, galesime daugiau suzinoti apie viena kita, ir naujokem bus lengviau susivokti, kad ir tos, kurios jau kaip ir senbuves, visai neseniai irgi buvo naujokes lotuliukas.gif

Ps mane grizo atviruciu laikas blush2.gif Jau 12 kalediniu turiu padariusi. Sakaiu nebepasiliksiu paskutinei minutei, o kai reikejo pernai per kelias dienas padaryti keliasdesimt tai jau net malonumo nebebuvo. O dabar i diena po kelias ir taip smagu wub.gif Ideju kalnas, reikia tik speti igyvendinti doh.gif
Atsakyti
Psio laikas lyst iš krūmų nusibodo būti tylia skaitytoja.
Paskutiniu metu visą laiką suvalgo mano leliai bet nusprendžiau sudalyvauti kokiame nors konkursėlyje.
Irma gal galėtum apšviesti koks vyksta dabar konkursas ax.gif \
Noriu sk biggrin.gif rebuko, nusibodo visokie atvirukai. Reikia ir man relakso
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 23, 07:53)
Pagaliau aš susidorojau su savo pirmu Webster's popieriu nail.gif . ...

Taip, taip, cia tik pradzia tu popieriuku-screbuku! L. lauksime antro, trecio... lotuliukas.gif
Atsakyti
Skrebuke, aciuks, as ir galvojau ta pupele skaidriame a la vokely, dezuteje deti, kazka sugalvosiu ax.gif
O del MB minimalizmu, tai mano visiskai toks pats drinks_cheers.gif

HM, einu aiskintis su tais websteriai,nes pirma karta toki popieriu matau, o bagrindas berods basic grey g.gif

Pauksciukai, lizdelis - Skrebukes vizitine bigsmile.gif Super kaip visada, gal tik su tvora sau kelia "uztverei" , o gal cia toks sumanymas rolleyes.gif
Aprasymas suzavejo, labai jautrus wub.gif
Atsakyti