Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

QUOTE(marikana @ 2010 09 20, 14:17)

man ir idomu...  drinks_cheers.gif  kaip tik gausim nuotraukas po 2sav

A kodel taip ilgai gamina??
Ar cia sventes nuotraukos is fotografo?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 20, 15:06)
A kodel taip ilgai gamina??
Ar cia sventes nuotraukos is fotografo?

aga, krikstynu nuotraukos is fotografo biggrin.gif
Atsakyti
kaip tylu, ramu unsure.gif Kur visos pradinge? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 21, 02:29)
kaip tylu, ramu  unsure.gif Kur visos pradinge?  g.gif

('pimpinu' savo skrebukus SB žurnalam ax.gif užsiknisu kaip nekenčiu šio proceso...per visą tą laiką būčiau padarius naują LO doh.gif , bet jau tokia loterija-- jei 'nefundinsi' tai neužprašys)

Kas ką skrebina???...kaip tavo adatinė Žmogiuke?
Atsakyti
Esu labai susidomejusi skrebinimu (kaip dabar paaiskejo, tai seniau kelioniu albumus as minimaliai skrebindavau), o dabar noriu placiau ir giliau pasidometi smile.gif, tai renku kol kas visokia info smile.gif Tik dar nespejau jusu 24 temuciu perskaityti.... ax.gif
Nezinau nei nuo ko pradeti, nei ka tureti.....
Tai pradejau nuo pardziu... - gal jau ir kas skelbe, bet radau cia dar skrebinimo priemoniu http://www.spalvunamai.lt/

Ir klausimukas - o kartona perkat ta normalu, ar koks special yra sitam reikalui (siek tiek plonesnis).
Ir kokioje pasiulytumet pigesneje parduotuve Kaune (ar Lietuvoje) apsilankyt, kad galeciau isigyciau visu pagrindiniu reikalingiausiu daiktu - pradedant popieriu idomesniu. O netinka popieriaus ta parduotuve Dauksos g, Kaune?, kur vien popierium prekiauja?

Is kanceliariniu perziurejau, tai labai daug ko nera: nei kampuciu suapvalintojo, nei tu ovaliu liniuociu ir t.t.

Tikiuosi priimsit i savo buri po savo sparneliu, nes jau vyrui baigiu galva isuzti 4u.gif
Atsakyti
Vaidux, sveika prisijungusi 4u.gif Galėsi čia ūžti ir nekvaršinti vyrui galvos biggrin.gif
Atsakyti
Vaidux, sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Jeigu tik pradedi, tai tau bus naudinga paskaityti ir sita temute - cia butent apie skrebo priemones merginos daug kalba.
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 22, 01:20)
Kas ką skrebina???...kaip tavo adatinė Žmogiuke?

Jau ziauriai noriu grizt prie popieriniu darbu biggrin.gif Adatine jau i pabaiga visai, tik reikia rasti laiko damusti. O paskutiniu metu vis kokiu reikalu atsiranda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 22 rugsėjo 2010 - 08:06
Sveikutes, kaip sekasi? as siandien isvaziuoju, tai tikiuosi, grizti bent su kokiu rezultatu pas jumi biggrin.gif

QUOTE(Vaidux @ 2010 09 22, 07:54)
O netinka popieriaus ta parduotuve Dauksos g, Kaune?, kur vien popierium prekiauja?

sveika prisijungus 4u.gif kiek zinau Dauksos gatvej yra hobby parduotuve, tai ten yra skrebinimo priemoniu... o siaip LT aisku daug brangiau viskas kainuoja... as daug ka is ebay uzsakineju ir kai ka is internetiniu LT parduotuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 09 22, 00:45)
Vaidux, sveika prisijungusi  4u.gif Galėsi čia ūžti ir nekvaršinti vyrui galvos  biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
O man nesiskrebina ir kaltinu grazius Webster's popieriukus. Parinkau savo jaunystes foto kurioje zydi medziai, tai kaip ir dera prie gausiai geleto popieriaus rasto. Bet tokius besaikiai geletus skrebukus man l.l. sunku skrebinti ax.gif Nz ar pradine ideja reiketu mesti ir labiau minimalistini LO padaryti, ar pirmyn su tuo gelynu g.gif Nutariau kad Webster's popierius labai grazus siaip paziureti, pasigrozeti, bet ne praktikoj schmoll.gif ...bent man su jais nesiseka. Toks geletas rastas kad rodos nei vienos detales dar nepridesiu, o juk norisi ka nors labiau 3D vartoti ne tik pavadinima. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 22, 14:18)

Nz ar pradine ideja reiketu  mesti ir labiau minimalistini LO padaryti, ar pirmyn su tuo gelynu g.gif

Kad ir kokį variantą pasirinksi, žinau, kad nustebinsi. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 22, 14:18)

O man nesiskrebina ir kaltinu grazius Webster's popieriukus. Parinkau savo jaunystes foto kurioje zydi medziai, tai kaip ir dera prie gausiai geleto popieriaus rasto. Bet tokius besaikiai geletus skrebukus man l.l. sunku skrebinti ax.gif Nz ar pradine ideja reiketu  mesti ...

Oi, nemesk, nemesk, tikrai suskrebinsi ir jau kaip idomu is taves tos Websterius paziureti bigsmile.gif Jau irgi ju nemazai turiu smile.gif
Atsakyti
nu, gerai... blush2.gif meginsiu skrebint be foto, bet bijau, kad gausis labiau i art journalinga vel panasiau... ir dar del visa ko atsispausdinu foto ant paprasto popieriaus nespalvotai... o tai jau iskart reiskia, kad bus art journalingas??? g.gif
mazius mano miega... pabus ir lekiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 22 rugsėjo 2010 - 15:41