Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

sveikos visos,
irma paskutiniai taviskiai LO man labai prie sirdies thumbup.gif daug nesiplesiu, bet detales patiko abiejuose, pirmajame ta label forma , as ja irgi myliu, antrajame nuotraukos, reportazas.

mano paskutinis darbukas

user posted image
Atsakyti
Irma, kaip visada good.gif labai patinka tavo visokios apgalvotos antraplanines detales!
Atsakyti
ader labai gražu smile.gif Jau ta prijuostė bus kaip tavo parašas smile.gif Irma - labai gražūs momentai pagaut smile.gif Patiko man, va dabar renkuosi nuotraukas, tikiuosi sudalyvausiu ir aš konkursėly smile.gif
Atsakyti
aciu visom uz (+) ivertinimus...smagu kad randuosi tokioj mazoj (bet augancioj) skrebukiu bendruomenej kurioje sulaukiu tiek pozityvumo ir ikvepimo toliau kurti wub.gif
Cia tylu savaitgali unsure.gif ...ar skrebinate ka?
Atsakyti
Irma, as skrebinu biggrin.gif raportuoju dvi receptines per savaitgali ir pradejau LO daryt, bet pabaigsiu tai tikrai ne siandien.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 19, 16:42)
Cia tylu savaitgali  unsure.gif ...ar skrebinate ka?

aš neskrebinu blush2.gif man dabar pirkimo manija doh.gif nors jau knieti kažką daryt... idėjų yra, trūksta priemonių 4u.gif o gal įkvėpimo... nežinau... vat naršau po interneto platybes, bet nieko TOKIO (užkabinančio) nerandu, kad įkvėptų/pastųmėtų dirbti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 09 19, 14:09)
aš neskrebinu   blush2.gif  man dabar pirkimo manija  doh.gif  nors jau knieti kažką daryt... idėjų yra, trūksta priemonių  4u.gif o gal įkvėpimo... nežinau... vat naršau po interneto platybes, bet nieko TOKIO (užkabinančio) nerandu, kad įkvėptų/pastųmėtų dirbti  4u.gif

Asmeniškai, mane griaužia sąžinė jei shopinuosi blush2.gif biggrin.gif ...pateisinu apsipirkimus dažniau skrebindama. Jei dažnai skrebinu tada man reikia turėti tiek daug SB priemonių įvairovės, ar ne? lotuliukas.gif
O dėl įkvėpimo....gal per daug iš savęs reikalauji atrasti ir kūrti kažką TOKIO. Paprasčiausiai pagriebk jau atspausdintas nuotraukas ir rask kokią tinkamą schemą, savaime viskas susidėlios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 19 rugsėjo 2010 - 23:37
QUOTE(remini @ 2010 09 19, 22:09)
aš neskrebinu  blush2.gif  man dabar pirkimo manija  doh.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Cia gal taip veikia ruduo ir maziau saules? g.gif
Zodziu, bandau rasti kuo ivairiausius pateisinimus savo ligai biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 19, 23:36)
Asmeniškai, mane griaužia sąžinė jei shopinuosi  blush2.gif  biggrin.gif ...pateisinu apsipirkimus dažniau skrebindama. Jei dažnai skrebinu tada man reikia turėti tiek daug SB priemonių įvairovės, ar ne?  lotuliukas.gif
O dėl įkvėpimo....gal per daug iš savęs reikalauji atrasti ir kūrti kažką TOKIO. Paprasčiausiai pagriebk jau atspausdintas nuotraukas ir rask kokią tinkamą schemą, savaime viskas susidėlios mirksiukas.gif

na man irgi sąžinė graužia blush2.gif bet aš jau taip senai kažką pirkau, kad dabar negaliu sustot doh.gif lotuliukas.gif
o noriu dabar krikštynų minialbumą daryt ax.gif jau detales darausi, galvoje dėliojuos... tik va popieriaus trūksta blush2.gif tai vis misliju kaip čia iki popieriaus pasaulio dasigaut be vyro lotuliukas.gif
na nieko - pažadu pasitaisyti ir kažką paskrebinti pioneer.gif
Atsakyti
O aš nei skrebinu, nei šopinuosi. doh.gif Saldainiauju (čia mano vaiko išgalvotas terminas biggrin.gif ).

ader, tikrai, tavo prijuostę jau galima vadinti firminę thumbup.gif Faina receptinė!

Irma, nerealus LO. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 09 20, 09:29)

o noriu dabar krikštynų minialbumą daryt  ax.gif  jau detales darausi, galvoje dėliojuos...

Daryk, proektuoju ta pati, tai smalsu butu pasiziureti, jei pasidalinsi su mumis rolleyes.gif

Neskrebinu nieko, poilsis ir totalus tvarkimas-persikraustymas SBpriemoniu i atlaisvintus stalcius showoff.gif o ir kompe buvo darbo...
Atsakyti
sveikutes smile.gif as jau po sventes - galesiu vel apie skrebus galvot... be to, treciadieni isvaziuoju i sodyba thumbup.gif

QUOTE(remini @ 2010 09 20, 09:29)
tai vis misliju kaip čia iki popieriaus pasaulio dasigaut be vyro

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Leja1 @ 2010 09 20, 13:16)
Daryk, proektuoju ta pati, tai smalsu butu pasiziureti, jei pasidalinsi su mumis  rolleyes.gif

man ir idomu... drinks_cheers.gif kaip tik gausim nuotraukas po 2sav
Atsakyti