sveikos visos,
irma paskutiniai taviskiai LO man labai prie sirdies daug nesiplesiu, bet detales patiko abiejuose, pirmajame ta label forma , as ja irgi myliu, antrajame nuotraukos, reportazas.
mano paskutinis darbukas
Irma, kaip visada labai patinka tavo visokios apgalvotos antraplanines detales!
ader labai gražu Jau ta prijuostė bus kaip tavo parašas Irma - labai gražūs momentai pagaut Patiko man, va dabar renkuosi nuotraukas, tikiuosi sudalyvausiu ir aš konkursėly
aciu visom uz (+) ivertinimus...smagu kad randuosi tokioj mazoj (bet augancioj) skrebukiu bendruomenej kurioje sulaukiu tiek pozityvumo ir ikvepimo toliau kurti
Cia tylu savaitgali ...ar skrebinate ka?
Irma, as skrebinu raportuoju dvi receptines per savaitgali ir pradejau LO daryt, bet pabaigsiu tai tikrai ne siandien.
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 19, 16:42)
aš neskrebinu man dabar pirkimo manija nors jau knieti kažką daryt... idėjų yra, trūksta priemonių o gal įkvėpimo... nežinau... vat naršau po interneto platybes, bet nieko TOKIO (užkabinančio) nerandu, kad įkvėptų/pastųmėtų dirbti
QUOTE(remini @ 2010 09 19, 14:09)
aš neskrebinu man dabar pirkimo manija nors jau knieti kažką daryt... idėjų yra, trūksta priemonių o gal įkvėpimo... nežinau... vat naršau po interneto platybes, bet nieko TOKIO (užkabinančio) nerandu, kad įkvėptų/pastųmėtų dirbti
Asmeniškai, mane griaužia sąžinė jei shopinuosi ...pateisinu apsipirkimus dažniau skrebindama. Jei dažnai skrebinu tada man reikia turėti tiek daug SB priemonių įvairovės, ar ne?
O dėl įkvėpimo....gal per daug iš savęs reikalauji atrasti ir kūrti kažką TOKIO. Paprasčiausiai pagriebk jau atspausdintas nuotraukas ir rask kokią tinkamą schemą, savaime viskas susidėlios
QUOTE(remini @ 2010 09 19, 22:09)
aš neskrebinu man dabar pirkimo manija
Cia gal taip veikia ruduo ir maziau saules?
Zodziu, bandau rasti kuo ivairiausius pateisinimus savo ligai
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 19, 23:36)
Asmeniškai, mane griaužia sąžinė jei shopinuosi ...pateisinu apsipirkimus dažniau skrebindama. Jei dažnai skrebinu tada man reikia turėti tiek daug SB priemonių įvairovės, ar ne?
O dėl įkvėpimo....gal per daug iš savęs reikalauji atrasti ir kūrti kažką TOKIO. Paprasčiausiai pagriebk jau atspausdintas nuotraukas ir rask kokią tinkamą schemą, savaime viskas susidėlios
na man irgi sąžinė graužia bet aš jau taip senai kažką pirkau, kad dabar negaliu sustot
o noriu dabar krikštynų minialbumą daryt jau detales darausi, galvoje dėliojuos... tik va popieriaus trūksta tai vis misliju kaip čia iki popieriaus pasaulio dasigaut be vyro
na nieko - pažadu pasitaisyti ir kažką paskrebinti
O aš nei skrebinu, nei šopinuosi. Saldainiauju (čia mano vaiko išgalvotas terminas ).
ader, tikrai, tavo prijuostę jau galima vadinti firminę Faina receptinė!
Irma, nerealus LO.
ader, tikrai, tavo prijuostę jau galima vadinti firminę Faina receptinė!
Irma, nerealus LO.
QUOTE(remini @ 2010 09 20, 09:29)
o noriu dabar krikštynų minialbumą daryt jau detales darausi, galvoje dėliojuos...
Daryk, proektuoju ta pati, tai smalsu butu pasiziureti, jei pasidalinsi su mumis
Neskrebinu nieko, poilsis ir totalus tvarkimas-persikraustymas SBpriemoniu i atlaisvintus stalcius o ir kompe buvo darbo...
sveikutes as jau po sventes - galesiu vel apie skrebus galvot... be to, treciadieni isvaziuoju i sodyba
man ir idomu... kaip tik gausim nuotraukas po 2sav
QUOTE(remini @ 2010 09 20, 09:29)
tai vis misliju kaip čia iki popieriaus pasaulio dasigaut be vyro
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 20, 13:16)
Daryk, proektuoju ta pati, tai smalsu butu pasiziureti, jei pasidalinsi su mumis
man ir idomu... kaip tik gausim nuotraukas po 2sav