Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

Marikana, sveikinu thumbup.gif
Lavrynka, labai saunu kad jau ir popierius ir detales igauna prasme thumbup.gif
Atsakyti
Blembacki,cia dar ir konkursai vyksta, kiek as daug praleidau doh.gif O dar sistema nauja, reiks insikirst ir kaip supratau geriausia blog'a reik teureti unsure.gif Pradejau as ji kurti,bet man ten zalias miskas pasirode. Reiks MB prasyt,kad padetu.

Marikana, sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 16, 20:45)
aprasyma atspausdink ir iskirpk juostelem kurias priklijuok virs foto.
Nz ka dar pakomentuoti...matosi kad jau sis skrebukas tobulesnis uz anuos. Taip ir toliau mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą, reiks pabandyt, printerio neturiu , kai pas tėvus busiu pabandysiu kaip atrodys, vis bijau , kad ne per daug būtų visko blush2.gif

Čia labai didelis komplimentas iš Tavo lūpų stengsiuosi ir toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2010 09 16, 14:33)
Blembacki,cia dar ir konkursai vyksta, kiek as daug praleidau  doh.gif O dar sistema nauja, reiks insikirst ir kaip supratau geriausia blog'a reik teureti  unsure.gif  Pradejau as ji kurti,bet man ten zalias miskas pasirode. Reiks MB prasyt,kad padetu.

Marikana, sveikinu!

bigsmile.gif Tikiuosi kad sudalyvausi konkurse. O del blogo...tai nebutina, galima paprasciausiai komentaruose imesti nuoroda kur randasi konkursinis, o kur randasi tai nesureiksminu:" bloge, fotki, FB, flickr ar photobucket.
Lavrynka, labai saunu kad jau ir popierius ir detales igauna prasme

ir as pastebejau thumbup.gif
Atsakyti
Hm, konkurso tema labai labai, bet dabar mastau ar tik fotkes turesiu i sia tema g.gif Nu kazka mislysim
Atsakyti
sveikutes, o jau galva kaip skauda doh.gif matyt, kad uzgrusta reikalais visokiais krikstynu... cha, gal daryt skrebuka "nekenciu migrenos" lotuliukas.gif
beje, aciu labai visoms uz sveikinimus 4u.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 16, 14:55)
galiu pasiulyti skrebinti mano nuotraukas  mirksiukas.gif Nemazai ju turiu kuriuose berniukai arba pesasi del kokio niekucio, nenori pasidalinti zaislus, arba vienas apsiverkes...netgi beveik identiska foto turiu su senelio kepure kur mazius verkia, tokia kuria i bloga ikeliau.

cha... savo pypliaus ir as turiu verkiancio... as kaip visad ieskau kazkokio sudetingiausio varianto, nes, mano manymu, vaiko foto lengviausia skrebinti - ar verkia jis, ar juokiasi, vis tiek i ji ziurint sirdis sypsosi... o as noreciau, kad i skrebuka ziurint verkt noretusi doh.gif nu, tokia jau as esu lotuliukas.gif kazkaip per daug giliai supratau tema konkurso

QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 16, 17:33)
Taigi kaip man būdinga skubėdama ir norėdama kuo greičiau baigti per pora valandų iškepiau konkursinį;

saunuole thumbup.gif man tikrai labai patiko... kaip taip raides graziai iskirpai? ar cia lipdukai? labai idomiai ta siula apraizgei aplink su mazgiukais... dar as gal buciau truputi siauresni pagrindini remeli/pagrinda darius blush2.gif
ar man tik atrodo, ar tas apskritimas ir vel truputi kampuotai iskirptas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 17 rugsėjo 2010 - 13:25
QUOTE(marikana @ 2010 09 17, 14:21)

saunuole  thumbup.gif  man tikrai labai patiko... kaip taip raides graziai iskirpai? ar cia lipdukai? labai idomiai ta siula apraizgei aplink su mazgiukais... dar as gal buciau truputi siauresni pagrindini remeli/pagrinda darius  blush2.gif
ar man tik atrodo, ar tas apskritimas ir vel truputi kampuotai iskirptas?  blush2.gif

Ačiū labai už įvertinimą , juk komplimentai kaip ten bebūtų glosto širdį wub.gif

Aš tai kirpti lygiai nemoku ir neturiu su kuom juk matosi pagal apskritimą lotuliukas.gif Ten lipdukai, buvau panoramoj ir netyčia aptikau ten parduotuvę labai labai gera tik kainos galėtų būti geresnės biggrin.gif Tai nupirkau trijų rūšių lipdukus;

Dėl pagrindo tai buvau padarius siauresnį pradžioje, bet nesižiūrėjo , nes jei įsižiūrėsi ten kraštai to poperiaus margo tarsi sendinti patrinti mažiau spalvos pačiose kraštuose; o toliau ryškiau, tai dėl to po to apkirpau daugiau tą mėlyną lapą ;

Niu taip taip biški yra kampuotai blush2.gif blush2.gif nu vis skubu blush2.gif žirklės ne pačios geriausios , tai vis truputi matosi mano pirmoko stilius lotuliukas.gif Bet čia irgi neblogai juk tik man būdinga lotuliukas.gif
Atsakyti
cha... savo pypliaus ir as turiu verkiancio... as kaip visad ieskau kazkokio sudetingiausio varianto, nes, mano manymu, vaiko foto lengviausia skrebinti - ar verkia jis, ar juokiasi, vis tiek i ji ziurint sirdis sypsosi... o as noreciau, kad i skrebuka ziurint verkt noretusi  nu, tokia jau as esu  kazkaip per daug giliai supratau tema konkurso

Kiekviena sau pasirenka ar konkursa daryti giliai rimta, ar pavirsutiniskai zaisminga ir lengva mirksiukas.gif
As savo konkursini beveik pabaigiau thumbup.gif bet nera rimtos temos ax.gif nuotraukose suneliai pesasi, susistumde ..del akmenuko lotuliukas.gif ir visad mazesnis duoda vyresniam i kaili, o vyresis vaidina toki nuskriausta auka lotuliukas.gif ...vz, dar su parinktu pavadinimu, skrebukas gavosi tiesiog komiskas biggrin.gif
Is visu nuotrauku kurias dariau ju abieju pirma darzelio-mokyklos diena...pasirinkau butent sitas skrebinti biggrin.gif
Atsakyti
Jūsų teismui...
Štai pristatau ir savo konkursinį ax.gif ...labai gailiuosi kad nepavyko pavaizduoti realiai skenuojant, o fotkint turėčiau atidėt iki rytojaus .
Pavadinimas yra raudonų blizgučių, toks ryškokas, bet skenuojant net nesimato kad tai blizgučiai, vž, l.l blanku verysad.gif
Panaudojau nemažai Basic Grey June Bug kolekcijos raštuotų popieriukų. Tuos šunelis iškirpau iš popieriaus ir priklijavau ant 3D lipnių pagalvėlių (skenuojant irgi nesimato wink.gif
kviečiu apsilankyti bloge čia, kur aprašiau šį skrebuką wink.gif
user posted image
Pavadinimas: Teorija įrodyta: kuo mažesnis šuniukas tuo aršiau loja...
Ne tai kad vaikus vadinu šunimis, bet esmė tame kad mažesnis visad įsivelia į riaušes, net nepaisant jei jo konkurentas esa vyresnis ar aukštesnis už jį.Namažai 'bravado' mūsų mažylis turi, lyg mažas čihuahua lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 18 rugsėjo 2010 - 00:39
labas rytas 4u.gif as vis rimciau svarstau apie skrebuka nekenciu migrenos lotuliukas.gif ...
Irma, kaip skrebinti ne nuotraukas? i ka atkreipti demesi? ar tai turi buti panasu i paveiksla? kas dominuoja? pavadinimas ar kokia detale?

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 18, 01:31)
Jūsų teismui...

Irma, kaip grazu wub.gif toks gana smagus ir komiskas skrebukas biggrin.gif labai smaikstus pavadinimas biggrin.gif ir man tie suniukai kokie grazus... sitas skrebukas man asmeniskai yra puikus pavyzdys kaip galima panaudoti spalvotas ir nespalvotas foto, man labai patinka pats isdestymas ir spalvos thumbup.gif
o jau suneliai tavo kokie dideli bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 18 rugsėjo 2010 - 09:07
Ačiū visoms už komentarus apie mano skrebuką. Pavadinimo dislokacijos vieta jau pakeista lotuliukas.gif , nes man pačiai jis irgi labai jau kliuvo ten. Dabar žiūrisi kur kas geriau.

Skrebuke Irma, nuostabus tavo darbelis, susižavėjau pamačiusi wub.gif , daugiau pakomentavau bloge.
Atsakyti
Irma, kaip skrebinti ne nuotraukas? i ka atkreipti demesi? ar tai turi buti panasu i paveiksla? kas dominuoja? pavadinimas ar kokia detale?

Nesugebeciau net atsakyti kadangi priklauso nuo ivykio, situacijos...
Jum parinkta tik bendra tema, o visa kita yra "artistic freedom"--kurybiska laisve interpretuot taip kad paciom tiktu wink.gif
(jei l. uzstrigsi, parasyk man az apie ka zadi skrebinti, tai duociau ideju mirksiukas.gif )

Aciu visom uz grazius zodzius mano skrebukui aciuks.gif
Atsakyti