Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 24 tema

***Kelios naujienos paskelbtos mano bloge (paraše wink.gif smile.gif

Laura savo diedo dar palikta provincijoj sia savaite.

man be SB priemoniu tai provincija butu istremimas o ne relaksacija lotuliukas.gif
Lauksim skrebukų...labai ilgą pertrauką padarei...pasigedau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 16 rugsėjo 2010 - 06:11
Sveikinimai Marikai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif is pradziu nesupratau, prie ko cia tie Lavrynkos sveikinimai g.gif biggrin.gif galvojau, gal kur blogai gimtadienis pazymetas ar dar koks biesas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ogi ziurau, kad random number generator buvo palankus man sikart bigsmile.gif valioooo!!! kaip smagu laimeti clap.gif aciu, Irma, uz konkursus ir ju suteikiamas emocijas (net ir nelaimejus)... 4u.gif

QUOTE(As sol @ 2010 09 15, 22:03)
*Labai jūs čia šauniai skrebinat, marikana ir Lavrynka žingsnelis po žingsnelio tobulėja.
**Atnešu jūsų teimui šiandien užbaigtą konkursinį. Kaip visada labai laukiu ne tik pagyrimų, bet ir kritikos bei pastabų (dabar, kai žiūriu į nufotografuotą, tai pati matau vieną trūkumą, bet pirma paklausysiu jūsų nuomonės).

* aciu 4u.gif
** as pasakysiu savo kaip absoliucios neprofesionales nuomone - man labai grazu, ypac natos... man kliuna, kaip sake ir kitos, sunkiai iskaitomas zodelis pavadinime. Be to, man kazkaip atrodo, per daug islindes tas baltas pagrindukas is po nuotraukos desineje, arba gal tada reiketu, kaip berods Irma siule, pakabinti ten saulute... cia tik mano nomone, o siaip visumoj labai grazu 4u.gif

QUOTE(Lavrynka @ 2010 09 16, 09:49)
Sveikinimai Marikai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu bigsmile.gif

Papildyta:

Irma, nauja tema superine, nors ir laaabai sudetinga, bet as labai noriu kazka pagal ja paskrebinti... tik kaip bus sunku rasti nuotrauka... as jau seniai planavau paskrebinti "liudna" skrebuka... dabar taip jauciuosi - kazkokia neuztikrinta ir abejojanti... bet nuotrauka...??? ojojoj... teks pasukti galva
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 16, 07:11)
man be SB priemoniu tai provincija butu istremimas o ne relaksacija

drinks_cheers.gif as be ju i provincija ne zingsnio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 16 rugsėjo 2010 - 11:39
4u.gif Sveikinu, Marikana!
Labai smagus paskatinimas atrasti naujus stilius mirksiukas.gif
Atsakyti
Marikana, sveikinu su laimejimu!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 16, 13:00)
4u.gif Sveikinu, Marikana!
Labai smagus paskatinimas atrasti naujus stilius  mirksiukas.gif

QUOTE(efauto @ 2010 09 16, 14:20)
Marikana, sveikinu su laimejimu!!!! 4u.gif

aciuks.gif

vis suku galva del naujos temos doh.gif
Atsakyti
tik kaip bus sunku rasti nuotrauka...

galiu pasiulyti skrebinti mano nuotraukas mirksiukas.gif Nemazai ju turiu kuriuose berniukai arba pesasi del kokio niekucio, nenori pasidalinti zaislus, arba vienas apsiverkes...netgi beveik identiska foto turiu su senelio kepure kur mazius verkia, tokia kuria i bloga ikeliau.

Sveikinimai Marikai! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 16 rugsėjo 2010 - 13:57
QUOTE(marikana @ 2010 09 16, 14:46)
aciuks.gif

vis suku galva del naujos temos  doh.gif

o aš kaip tik turėjau atidėjus nuotrauka panašia tema ( turiu jų atidėjau jau apie 20-30 biggrin.gif ) , o šiandien pietų miego laikas skirtas skrebui, tik sukau galva dėl pavadinimo, bet nusprendžiau nemandravot ir bingo turiu pati paprasčiausia ir kimbu į darbą ;
Atsakyti
Geras, as net fotkes turiu sitai temai bigsmile.gif
Bet jei ne konkursas, niekada nebuciau drisusi skrebint tokiu nuotrauku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 16, 07:03)
Geras, as net fotkes turiu sitai temai bigsmile.gif 
Bet jei ne konkursas, niekada nebuciau drisusi skrebint tokiu nuotrauku  blush2.gif

Telepatija vėl biggrin.gif
L.l.l laukiu pamatyti Jūsų visų temos interpretacijų. Aš jau turiu nuotraukas parinktas, bet teisybę pasakius jų nemažai turiu kadangi vaikam nesakau "cheese" ar šypsokis kada fotografuoju. Bandau fotkinti žurnalistiniu/reportažiniu stilium tai dažnai kada prasideda riaušės tarp sūnelių griebiu fotiką pirma, o po to tramdau ir taiką atstatau:D
Atsakyti
Taigi kaip man būdinga skubėdama ir norėdama kuo greičiau baigti per pora valandų iškepiau konkursinį;

Aš irgi kaip ir Irma mėgstu fiksuot įvykius reportažiniu stiliumi , o čia buvo taip, Dukrai buvo kažkur 10 mėn , ji jau senokai ropojo ir jau nusibodo būti viename lygyje biggrin.gif pradėjo traukti vis aukštyn ir aukštyn , aš berods lyginau ir girdžiu nepatenkintą balsą iš kito kambario , einu pažiūrėt o kas gi ten , o gi mano čiudikas užėmė printeriui skirta vieta prie kompiuterio stalo cool.gif Ilisti tai įlindo , o vat atgal nekaip lotuliukas.gif , o aš mama sadistė nubėgau fotiko ieškot blush2.gif

Nuotrauka nėra labai ryški dėl to priartnau jums parodyt mimiką , kodėl būtent šitam konkursui manau gali būti tinkama;
Dar noriu aprašymą parašyti , bet nesugalvoju kur įdėti;

user posted image
user posted image
user posted image

Taigi kodėl būtent toks ;
Baltas apskritimas su įvairiomis rodyklėmis simbolizuoja labirintą, klaidžiojančią jame mažę , sunku gi surasti kelią atgal ; Surišti mazgai rodo kaip viskas yra painų mažo žmogučio pasaulyje;
Bet mama visada pasiryžusi padėti , kiekvienoje sunkioje situacijoje , o tai simbolizuoja kompasas ir žemėlapis blush2.gif

Kritika , pastabos, patarimai laukiami;
Ir kaip man į tą konkursą patekti , tinka nuoroda į fotki.com?
Atsakyti
Dar noriu aprašymą parašyti , bet nesugalvoju kur įdėti;

aprasyma atspausdink ir iskirpk juostelem kurias priklijuok virs foto.
Nz ka dar pakomentuoti...matosi kad jau sis skrebukas tobulesnis uz anuos. Taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti